Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Raczej to bug niż feature. Ponieważ jestem userem z małą liczbą postów to z wiadomych względów nie widzę części forum. Nie filtruje to jednak tematów na liście “Najnowsze tematy”. Co więcej, można na nie wejść. Na przykład widzę teraz najnowsze tematy z pchliego targu(przy czym jak chce wejść stamtąd na listę tematów przez breadcrumby to mam “nie mogliśmy zlokalizować elementu…”).
Opublikowano 21 kwietnia21 kwi Nie wiem, czy już było powiedziane, ale na liście „cała aktywność” (/discover) widoczne są rzeczy w spoilerach. Edytowane 21 kwietnia21 kwi przez dominalien
Opublikowano piątek o 10:453 dni W dniu 21.04.2025 o 11:49, Square napisał(a):Polecam zmienić widok na bez treści, lepiej się przegląda i tak.Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.
Opublikowano piątek o 11:103 dni Autor 23 minuty temu, dominalien napisał(a):Mnie lepiej z treścią, czytam kawałek i wiem czy kliknąć.Przy okazji: baner wystawy komputerów twierdzi, że zaczyna się jutro, a na stronie wydarzenia jest, że od niedzieli. Raczej nikt na podstawie tego nie pojedzie dzień za wcześnie i nie odbije się od drzwi, ale ciekawa niezgodność.A, dzieki za czujnosc, chociaz chyba nie zdaza poprawic. Rozjazd wynika z prostej rzeczy - planowo mialo byc od jutra (banery byly dawno robione), ale z racji zaloby narodowej zdecydowali sie o dzien przesunac.
Opublikowano piątek o 11:123 dni A no jasne, żałoba... Edytowane piątek o 11:153 dni przez dominalien