Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

:mevek:

• Odpowiedzi 366
  • Wyświetleń 57,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polygon nie zawodzi:      

• Jestem po 1 chapterze. Jak zobaczyłem hub world (chyba?) to sobie pomyślałem, że tutaj się schował scalebound. Mi sie design podoba na razie, ale ja lubię miasta, jadące pociągi i inne przyziemne miej

• Oj mocna bieda, do tego ta feministyczna postać mocno psuje przekaz   Brak rozkrokow, brak zbliżeń na to co tygryski lubią najbardziej. To chyba koniec ten serii

Opublikowano
3 minuty temu, NemoKOF napisał:

Coś tak czułem, że @XM. będzie trzymał beniz w ręku od rana.

Japończycy maja rękę do mojego beniza, tylko jeszcze dmc v i god hand 2 i mogę umierać.

Opublikowano

Tak tak tak!!!! Na to czekałem. Jedynka i dwójka popsują mi Switcha!!! Najbardziej oczekiwane gry teraz ;)

Opublikowano
51 minut temu, XM. napisał:
53 minuty temu, Ficuś napisał:

dalem do newsow o bayo1 i 2

btw robimy temat do remasterow, piszemy tu czy przenosimy z dzialu wiiu?

Tu piszemy moim zdaniem.

IMO warto przenieść temat z Wii U, podobnie jak zrobiliśmy z Mario Kartem. Do zanim Bayo 3 wyjdzie to możliwe, że natrzepiemy kilka/naście stron o bayo 1 + 2 więc bez sensu trochę ;) ale sie zobaczy najpierw, bo może wcale nie trzeba bedzie nic robic bo zainteresowanie będzie znikome...

Opublikowano
57 minut temu, kermit napisał:

nie gralem w zadna czesc ale sie jaram bo musze

jak nie lubie slasherów to bayonetta 1/2 to jedna z najlepszych gier jakie w zyciu grałem (z naciskiem na dwójkę)

wale konia stopami

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Akurat to te kolekcjonerke to zaorac. Słabe gifty, cena z kosmosu i jeszcze gra do ściągnięcia.

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Akurat to te kolekcjonerke to zaorac. Słabe gifty, cena z kosmosu i jeszcze gra do ściągnięcia.

Znana już jest cena? ile? 

Opublikowano

rozwazylbym jej kupno jakby byla max 30zl drozsza od podstawowej wersji

Opublikowano
16 minut temu, Rayos napisał:

Znana już jest cena? ile? 

Mój błąd, rzuciło mi się w oczy ze 100$ i myślałem ze taka cena. W każdy razie w jp obie Bayo na karcie wiec nie ma sensu ta limitka w eu i us 

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

W każdy razie w jp obie Bayo na karcie

hm? potwierdzone? :P pol godziny temu czytalem ze kod do pobrania. Anyway, wyglada na to, ze jedynka jest dodawana niejako w bonusie do dwojki, bo zwykle wersje tez beda mialy do pobrania kod na jedynke. 

Opublikowano

Tego już za wiele, biegnę po Switcha. HAJPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Opublikowano
5 minut temu, alienator napisał:

Zayebioza, bedzie szansa nadrobic serie :cool: 

jak ja pomysle ze mialem ps4 kupowac to xddd

No i nie miałbyś się czego wstydzić wtedy też, już kórva nie przesadzajmy.

Opublikowano

odnosnie cyfrowej 1 i 2:

We also have news about Bayonetta 2’s pricing on Switch. The game will cost $49.99 / €49.99 on the eShop. After you’ve made the purchase, you’ll be able to pick up the original Bayonetta for $9.99 / €9.99. If players download the standalone digital version of Bayonetta first, they will pay $29.99 / €29.99, with the option to then get the digital version of Bayonetta 2 for an additional $29.99/ €29.99.

Opublikowano

60 euro za nowego CoDa, Fifke albo inne (pipi)? A proszę ,rzucam dinarami, bierzcie i juz wypinam dupcie

60 euro za pakiet dwoch GOTY gier? Oj nie, no nie wiem, beka z tą ceną, mocne iks de 

:facepalm:

Opublikowano

No i to jest info które może mi sprzedać NSa, pewnie będzie jak swojego czasu z bonkiem którego kupiłem dla Sunset Overdrive, pierw gierki a konsola później :banderas:

Opublikowano

No wlasnie, za remastera 50 baksow. XDddd Chyba kogoś poyebauo.

Opublikowano

Mam dwie kopie 1&2 na wiiu, więc leje sikiem prostym koszącym, ale ludzie, którzy tego nie ograli, powinni to wziąć z pocałowaniem ręki nintendo.  

Opublikowano

Biorę tylko 3.

Dwójkę jak będzie w jakiejś promo. EK mnie nie interesuje. Z ceną trochę przegięcie tym bardziej że to już któreś tam wydanie z kolei.