Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Labo

Featured Replies

Opublikowano

Cicho być, mój mnie już doprowadza do szału że chce kartony od nintendo, sukinkoty wiedzą co robią.

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 25,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Złożyliśmy wędkę i pianino. Samo składanie daje dużo frajdy, satysfakcja z zamieniania płaskich kartonów w przestrzenne obiekty jest spora. Trochę to trwa, wędka zajęła nam prawie 3 wieczory (po 45-60

• Ja się bawię super. 34 lata, a jak zaczynam składać kartony to jakbym miał 10 lat Kocham Nintendo    

• Naprawdę nieźle to wygląda i działa. Fajny motyw z pedałem i poczuciem pędu powietrza. 

Opublikowano
W dniu 18.01.2018 o 18:15, Faka napisał:

Skoro nintendo nie będzie dawać szablonów za darmo, to prędzej jakiś dobry człowiek kupi i poda sam wymiary tego wszystkiego, co i jak to zrobić na pirackich kartonach XD. Ciekawe czy te gry wylądują w eshopie i w jakiej cenie.

Pewnie wyjdzie ze gier sprzedało się „miljon”, a kartonów kilkakrotnie mniej.

Edytowane przez grzybiarz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolejne video pokazujace jaka technologia kryje sie za labo, warto zobaczyc cale (min ok 3:40 widac ze mozna skanowac obiekty w realu, ktore posluza za elementy toru do motoru)

Opublikowano
  • Autor

Mówcie co chcecie, ale to LABO naprawde wyglada zayebiście 

Opublikowano

wyglada mega przemyslanie, widac ze tegie glowy nad tym rozmyslaly juz przy projektowaniu konsoli w przeciwienstwie do wielu gadzetow konkurencji

obstawiam, ze to bedzie kolejny zloty strzal nintendo jesli chodzi o popyt i zainteresowanie

Opublikowano

Genialne :o

Zestaw z pianinem jest niesamowicie kreatywny i zróżnicowany. Wygląda na tonę zabawy.

Opublikowano

Brak wstecznej kompatybilności odrzucił mnie od Switcha, ale LABO mnie kupiło. W czerwcu na triduum prezentowe (urodziny, 2ximieniny, dzień dziecka) dostają pociąg LEGO, ale koniec roku to Switch i LABO ( a tatuś Xenoblade).

Zastanawia mnie jak będzie z dostępnością LABO. Czy nie będzie tak, że zestawy znikną a potem kupa. Myslę też czy nie kupić dwóch, aby jak się coś zniszczy można było odbudować. Możliwe, ze LABO kupie wczesniej, zanim będę miał konsole. 

Nintendo robi bundle w sensownych cenach?

Edytowane przez szczudel

Opublikowano
  • Autor

dawno są bundle. Zbiór cen: 

PowePlay - Custom Set (54,99 zł), Robot Kit (284,99 zł), Variety Kit (254,99 zł)
Ultima - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (319,90 zł), Variety Kit (289,90 zł)
Konsole i Gry - Custom Set (44,99 zł), Robot Kit (279,00 zł), Variety Kit (244,99 zł)
HD Market - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (299,90 zł), Variety Kit (264,90 zł)

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

dawno są bundle. Zbiór cen: 

PowePlay - Custom Set (54,99 zł), Robot Kit (284,99 zł), Variety Kit (254,99 zł)
Ultima - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (319,90 zł), Variety Kit (289,90 zł)
Konsole i Gry - Custom Set (44,99 zł), Robot Kit (279,00 zł), Variety Kit (244,99 zł)
HD Market - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (299,90 zł), Variety Kit (264,90 zł)

Chodziło mi, że z konsolą. Jak to wygląda u N, gry tanieją i są dłużej dostępne czy brać i nie czekać?

Opublikowano
  • Autor

Różnie. tanieją zazwyczaj ale nie w takim stopniu jak gry innych firm, gdzie kupisz AAA za stówkę mniej miesiąc po premierze ;) 

bundli konsola+labo nie stwierdzam 

Opublikowano

Właśnie się zorientowałem, że w Europie premiera 27 kwietnia :( Miałem zakodowane po pokazie, że wychodzi 20 - pewnie chodziło o USA albo Japonię. Nintendo chyba się przestraszyło premiery God of War u nas :(

Opublikowano

Rodzice bedą kupować swoim maluchom Kratosa? Jest możliwe

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kazdy zestaw jaki kupimy bedzie tez mial tryb garage czyli mozliwosc dowolnego programowania przy budowaniu wlasnych konstrukcji z kartonu

Opublikowano

Isis już pewnie zamówiło kilkadziesiąt zestawów do różnych testów :D

Opublikowano

kolejna czesc, do bardziej szalonych pomyslow to ludzie beda kupowac po kilkanascie joyconow pewnie xddd

Opublikowano

NzE3MjA3REZFQ0I5RTZCMUI1MTI6M2I2YTI4MDg2

myślę że to tylko kwestia czasu 

Opublikowano

Czyli Wii kupowały siłownie, a Switcha z Labo będą kupować agencje towarzyskie ? Jeśli tak to w sumie te 200 milionów jest możliwe 

Opublikowano

Niesamowicie mnie jara Toy-Con Garage, ten interfejs wygląda cudownie. Jeśli będą bardziej rozbudowane konstrukcje jak pętle, if-elsy itd., to będzie można robić naprawdę kozackie rzeczy. Będzie też można próbować uczyć programowania male szkraby w przystępny sposób.

Opublikowano

"Będzie też można próbować uczyć programowania male szkraby w przystępny sposób." - gwóźdź programu.

• 2 tygodnie później...