Skocz do zawartości

Nintendo Labo

Featured Replies

Opublikowano

Cicho być, mój mnie już doprowadza do szału że chce kartony od nintendo, sukinkoty wiedzą co robią.

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 24,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Złożyliśmy wędkę i pianino. Samo składanie daje dużo frajdy, satysfakcja z zamieniania płaskich kartonów w przestrzenne obiekty jest spora. Trochę to trwa, wędka zajęła nam prawie 3 wieczory (po 45-60

• Ja się bawię super. 34 lata, a jak zaczynam składać kartony to jakbym miał 10 lat Kocham Nintendo    

• Naprawdę nieźle to wygląda i działa. Fajny motyw z pedałem i poczuciem pędu powietrza. 

Opublikowano
W dniu 18.01.2018 o 18:15, Faka napisał:

Skoro nintendo nie będzie dawać szablonów za darmo, to prędzej jakiś dobry człowiek kupi i poda sam wymiary tego wszystkiego, co i jak to zrobić na pirackich kartonach XD. Ciekawe czy te gry wylądują w eshopie i w jakiej cenie.

Pewnie wyjdzie ze gier sprzedało się „miljon”, a kartonów kilkakrotnie mniej.

Edytowane przez grzybiarz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolejne video pokazujace jaka technologia kryje sie za labo, warto zobaczyc cale (min ok 3:40 widac ze mozna skanowac obiekty w realu, ktore posluza za elementy toru do motoru)

Opublikowano
  • Autor

Mówcie co chcecie, ale to LABO naprawde wyglada zayebiście 

Opublikowano

wyglada mega przemyslanie, widac ze tegie glowy nad tym rozmyslaly juz przy projektowaniu konsoli w przeciwienstwie do wielu gadzetow konkurencji

obstawiam, ze to bedzie kolejny zloty strzal nintendo jesli chodzi o popyt i zainteresowanie

Opublikowano

Genialne :o

Zestaw z pianinem jest niesamowicie kreatywny i zróżnicowany. Wygląda na tonę zabawy.

Opublikowano

Brak wstecznej kompatybilności odrzucił mnie od Switcha, ale LABO mnie kupiło. W czerwcu na triduum prezentowe (urodziny, 2ximieniny, dzień dziecka) dostają pociąg LEGO, ale koniec roku to Switch i LABO ( a tatuś Xenoblade).

Zastanawia mnie jak będzie z dostępnością LABO. Czy nie będzie tak, że zestawy znikną a potem kupa. Myslę też czy nie kupić dwóch, aby jak się coś zniszczy można było odbudować. Możliwe, ze LABO kupie wczesniej, zanim będę miał konsole. 

Nintendo robi bundle w sensownych cenach?

Edytowane przez szczudel

Opublikowano
  • Autor

dawno są bundle. Zbiór cen: 

PowePlay - Custom Set (54,99 zł), Robot Kit (284,99 zł), Variety Kit (254,99 zł)
Ultima - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (319,90 zł), Variety Kit (289,90 zł)
Konsole i Gry - Custom Set (44,99 zł), Robot Kit (279,00 zł), Variety Kit (244,99 zł)
HD Market - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (299,90 zł), Variety Kit (264,90 zł)

Opublikowano
1 godzinę temu, Rayos napisał:

dawno są bundle. Zbiór cen: 

PowePlay - Custom Set (54,99 zł), Robot Kit (284,99 zł), Variety Kit (254,99 zł)
Ultima - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (319,90 zł), Variety Kit (289,90 zł)
Konsole i Gry - Custom Set (44,99 zł), Robot Kit (279,00 zł), Variety Kit (244,99 zł)
HD Market - Custom Set (49,90 zł), Robot Kit (299,90 zł), Variety Kit (264,90 zł)

Chodziło mi, że z konsolą. Jak to wygląda u N, gry tanieją i są dłużej dostępne czy brać i nie czekać?

Opublikowano
  • Autor

Różnie. tanieją zazwyczaj ale nie w takim stopniu jak gry innych firm, gdzie kupisz AAA za stówkę mniej miesiąc po premierze ;) 

bundli konsola+labo nie stwierdzam 

Opublikowano

Właśnie się zorientowałem, że w Europie premiera 27 kwietnia :( Miałem zakodowane po pokazie, że wychodzi 20 - pewnie chodziło o USA albo Japonię. Nintendo chyba się przestraszyło premiery God of War u nas :(

Opublikowano

Rodzice bedą kupować swoim maluchom Kratosa? Jest możliwe

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kazdy zestaw jaki kupimy bedzie tez mial tryb garage czyli mozliwosc dowolnego programowania przy budowaniu wlasnych konstrukcji z kartonu

Opublikowano

Isis już pewnie zamówiło kilkadziesiąt zestawów do różnych testów :D

Opublikowano

kolejna czesc, do bardziej szalonych pomyslow to ludzie beda kupowac po kilkanascie joyconow pewnie xddd

Opublikowano

NzE3MjA3REZFQ0I5RTZCMUI1MTI6M2I2YTI4MDg2

myślę że to tylko kwestia czasu 

Opublikowano

Czyli Wii kupowały siłownie, a Switcha z Labo będą kupować agencje towarzyskie ? Jeśli tak to w sumie te 200 milionów jest możliwe 

Opublikowano

Niesamowicie mnie jara Toy-Con Garage, ten interfejs wygląda cudownie. Jeśli będą bardziej rozbudowane konstrukcje jak pętle, if-elsy itd., to będzie można robić naprawdę kozackie rzeczy. Będzie też można próbować uczyć programowania male szkraby w przystępny sposób.

Opublikowano

"Będzie też można próbować uczyć programowania male szkraby w przystępny sposób." - gwóźdź programu.

• 2 tygodnie później...