Opublikowano 7 czerwca 20186 l Warto wymienić KS7500 na Oleda b7? Jakieś 2 tysie dopłaty gdybym sprzedał teraz samsunga.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Warto zdecydowanie. Miałem KS7000 (czyli ten sam co twój, tyle że płaski) i mam teraz B7.
Opublikowano 16 lipca 20186 l https://hdtvpolska.com/motion-plus-gra-test-nowosc-w-tv-od-samsung-dedykowana-dla-graczy/ Ależ człowiek ziarno by dostał oręż do walki
Opublikowano 16 lipca 20186 l 2 godziny temu, Shagohad napisał: https://hdtvpolska.com/motion-plus-gra-test-nowosc-w-tv-od-samsung-dedykowana-dla-graczy/ Ależ człowiek ziarno by dostał oręż do walki Co z tego jak on nie lubi samsungów
Opublikowano 16 lipca 20186 l 29 minut temu, _Be_ napisał: Co z tego jak on nie lubi samsungów W sumie racja . Można się rozejść.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Smolista czerń, świecące ramki wokół tv, wypalanie. Prawdziwy mesjasz Jak juz mowilem. Czerń musi mieć detale i szczegóły. A tu guwno obesrane. Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l o_O nie sadziłem że aż taka przepaść jest, soniacz wyblakły wyglada jak za mgła xD
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Troche chuynia z tymi czerniami faktycznie trzeba czekac na jakies nowe technologie
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 27 minut temu, kubson napisał: o_O nie sadziłem że aż taka przepaść jest, soniacz wyblakły wyglada jak za mgła xD To są „detale w czerni” xDD
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Śmieszne, bo skalibrowany OLED ma piękne detale, a topowy Soniacz dalej mleko. XDD Jak można tak dać sobą pomiatać?
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 18 minut temu, II KoBik II napisał: Bubel Oled za tysiaczki xD nawet mi was nie zal. To uczucie kiedy jedynie prawdziwe wypalenia to w bani fanbojów Sony
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l edit- niewazne, i tak Samsung pozamiatal Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez aphromo
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Jak go znam, pewnie kmini coby dorwac tego samsunga nowego. 6 minut temu, Faka napisał: kogut by napisał, że tak ma być w sony tv. Przeciez juz sa komentarze na hdtv " czemu Sony jako producent PS4 " itp edit - nie no tak na serio to mega opcja, nie sadze zeby taki uplynniacz sie rozpowszechnil bo chodzi o CPU, ale jesli to dopracuja w nast. modelach, to spokojny zwyciezca jesli chodzi o gaming TV. Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez aphromo
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, II KoBik II napisał: Smolista czerń, świecące ramki wokół tv, wypalanie. Prawdziwy mesjasz Jak juz mowilem. Czerń musi mieć detale i szczegóły. A tu guwno obesrane. Nie wiem czy to jakiś random, czy największy autorytet w dziedzinie testowania telewizorów, ale nigdy nie zaufałbym opinii osoby, która ma VVS.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 12 minut temu, Square napisał: Nie wiem czy to jakiś random, czy największy autorytet w dziedzinie testowania telewizorów, ale nigdy nie zaufałbym opinii osoby, która ma VVS.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Dokładnie. Dzida w geby oledowcow no to ten, czepnijmy sie vertical kamery