Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

@raven_raven

Do end game'u to wszystkiego po trochu. Czasami polatam sam, jak misja jest za trudna a nikogo ze znajomych nie ma akurat to latam z randomami. Jeśli chodzi o end game to w zasadzie tylko ekipa ze stałą komunikacją głosową na imprezie. 

Edytowane przez Ryo-San

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 192,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Kilka pierwszych misji robiłem z randomami ale raszuja i nie dadzą popatrzeć na lokacje nawet. Tak więc teraz solo. Endgame w D1 grałem większość z randomami ale to było dużo dużo po premierze i większość ludzi ogarniało temat bo zostali przy grze pewnie najwierniejsi.

Opublikowano

Też pytanie co się chce w end game robić. Ja oprócz DZta i farmy nastawiałem sie na najtrudniejsze aktywności czyli misje na poziomie legendarnym i najazdy flawless cała drużyną itp Tego z randomami nie da się zrobić. Po DZcie też najlepiej biegać zgranym składem z uzupełniającymi się buildami skręconymi głownie pod PvP.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

E tam, po DZ dało radę i biegać samemu jak się miało dobrego builda i gear. Śmieszne jazdy były gdy sam takim rogue byłeś, a za Tobą biegały 1-2 grupki po 4 osoby, no ale to już musiałeś bardzo dobrze znać jak własną kieszeń te całe DZ, gdzie się dobrze ukrywać i zabijać wszystkich.

Opublikowano

Nie no jasne że można było biegać samemu i nawet robiło się czasami solo manhunt ale bezpieczniej w ekipie (samemu też często zbierało się wpeyrdol od liczniejszych grup. Bywało i tak że kładło się samemu 3 czy 4 osobowy team ale to bardzo rzadko) ; ] Szczególnie jak zbierało sie zasobniki albo podnosiło ze strefy jakiś egzotyczny item. Pamiętam podjęcie pierwszego Kasynka na multigrupie. Co tam się działo. Co za emocje! Co za rozkminy i strategie na antyscanie xD

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
14 godzin temu, Faka napisał:

I przy okazji coś pewnie innego spiedolą, jak to w zwyczaju bywa u Massive :nosacz3:

No wczoraj po tym części z(pipi)ał się framerate i gra chodziła w 5fps, np. mi xD

Dziś się zapowiada poprawnie, ale Division 2 jest prawdopodobnie najbardziej zabudowana gra na premiere w jaką grałem.

Opublikowano
25 minut temu, Zdunek napisał:

Dziś się zapowiada poprawnie, ale Division 2 jest prawdopodobnie najbardziej zabudowana gra na premiere w jaką grałem.

To chyba mało gier na premiere grałeś. 

Opublikowano
3 minuty temu, Zdunek napisał:

Bardzo dużo.

Nie wierzę ci

Opublikowano

Albo Wiedzminka 3

Opublikowano

Żeby grać samemu trzeba mieć oczy dookoła głowy, a jedno nawet w rzyci. No dobra, jak ktoś ma dobry sprzęt i skilla, to da radę, ale jak nas wrogowie zaskoczą z dwóch stron, to kicha. 

Granie we dwójkę to już jest lepiej, a w pełnej ekipie to już bezstresowo (póki co przynajmniej) 

Szkoda tylko, że sporo wysoko lewelowców nie chce pomóc niższym, bo oni już to przeszli i nie chce im się tego robić drugi raz.

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Na tym kółku przy levelu postaci mam 3 linie - jedno to jest szansa na trafienie krytyczne, sila umiejętności, a to niebieskie?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Poziom broni, pacerza i elektroniki. Czyli czerwone, niebieskie i żółte. Jest to suma kolorowych wspolczynnikow z kazdego ekwipunku ktory nosisz. Potrzebne do wymagan dla umiejętności na ekwipunku.

Opublikowano
Godzinę temu, PiotrekP napisał:

a w pełnej ekipie to już bezstresowo (póki co przynajmniej) 

Misje na trudnym(normalnie odpalają się na poziomie fabularnym czyli normal) we 4 przechodziliśmy chyba ze 2 godziny więc tam jest troszkę stresowo a przypominam że w endgame dochodzą jeszcze Legendarki które są jakieś milion razy trudniejsze od harda oraz będą najazdy (na poziomie Legendarek) i Rajdziki. Także tutaj będzie rozpieyrdol totalny :shotgun:

Opublikowano

@KOMARZYSKO no i te rushujące elity z młotami. Normalnie adrenalinka z nimi jak w Soulsach :DBtw Zrobiłeś już ten Bunkier Bug SHD? Bo ja dzisiaj będe to pewnie leciał wieczorem (po 21)

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Jak toś by chciał koda na Capitol Defender Pack to piszcie na PW mam jedną zbędną sztuke. ) pc, x, ps4

edit: już poszło

latest?cb=20181210055759

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
6 godzin temu, raven_raven napisał:

Gracie sami, z randomami czy z jakąś ekipą? Jestem ciekaw jak się gra w tych pierwszych dwóch konfiguracjach.

Jak zwykle sam i bawię się przednio :)
Powoli smakuję klimacik, zaglądam w każdy zaułek, czyszczędzielnice z czego się da, najpierw robię side-questy, a później misje główne.
Póki co level ósmy, za dużo jeszcze nie zdziałałem, ale nigdzie się nie spieszę - jest super :)

4 godziny temu, Zdunek napisał:

Division 2 jest prawdopodobnie najbardziej zabudowana gra na premiere w jaką grałem.

Znaczy, że dużo budynków? Waszyngton to spore miasto, więc ciężko, żeby gra była mniej "zabudowana" :reggie:

A jeśli chodzi o bugi to waćpan nie wiesz, co piszesz - u mnie na liczniku dopiero z 7h, ale ja jestem pod wrażeniem, jak tak duży tytuł, nastawiony na "always online" jest dopracowany.
Trzeba było pograć w AC Unity, Mass Effect Andromeda, czy ostatnio Fallout 76 albo Anthem, to byś w życiu nie pisał takich farmazonów :hi:

Opublikowano

Wredny jest agentem z lekkim autyzmem dlatego biega solo ale to spoko agent i dzień dobry nawet mówi :empathy:

Opublikowano

ThirdWave -  jeszcze ale dzisiaj jak zapale wieczorem blanta giganta to zmieni nazwę!

Edytowane przez Ryo-San