Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Black Ops IIII

Featured Replies

Opublikowano

Jak się nie mylę to 15 map + dwie z nich są w dwóch opcjach deszcz/noc czyli w sumie 17 xd aaa no i dwie nowe z DLC 

• Odpowiedzi 295
  • Wyświetleń 56,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież silnik w tej grze nie nadaje się do BR, to będzię jakaś niedoyebana podróba PUBG a nie Battle Royale.    Gra za $60 bez kampanii, z płatnymi DLC i zapewne agresywnymi mikrotransakcj

• zabijcię tę serię, błagam

• Ja wczoraj też cziken dinner  Fajne zakończenie granatem ogarnąłem Dostałem 3 dodatkowe kody do bety, także jakby ktoś chciał sprawdzić to piszcie PW. EDIT: Kody rozdane.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Yakubu napisał:

Co jest Mazzeo? PUBG za trudne to hejtujesz? 14h na liczniku i zero winków solo? A taki niby dobry w strzelanki jesteś xd

Ale co ty pier.dolisz

gralem głównie quady, solo może pare meczy. Nigdzie PUBG nie hejtowalem, dzbanie

Opublikowano

ktoś by w czwórki dziś pograł wieczorkiem? Gra się super i chętnie spróbuję w teamie. Z randomami nie da się grać. Banda debili.

Opublikowano
W dniu 21.01.2019 o 21:26, kubson napisał:

Jak się nie mylę to 15 map + dwie z nich są w dwóch opcjach deszcz/noc czyli w sumie 17 xd aaa no i dwie nowe z DLC 

No trochę zmieniłem zdanie. Póki co moja ulubiona cześć, głównie przez udany multiplayer, dużą zawartość trybów, w tym Blackout - zupełnie inny styl niż COD do tej pory, a oderwać się nie można (w Fortnite przykładowo się nie wciągnąłem przez cyrkowe budowanie). Dobry balans pukawek, sporo klas i specjalistów - za Singlem nawet nie tęsknie, bo ostatnich w COD nawet nie kończyłem.

Opublikowano
W dniu 22.01.2019 o 08:24, qraq_pk napisał:

ktoś by w czwórki dziś pograł wieczorkiem? Gra się super i chętnie spróbuję w teamie. Z randomami nie da się grać. Banda debili.

Wyślij zapke na Ryo_PL  Pykamy teraz z kumplem prawie codziennie (tak po 21) a jest nas dwóch więc fajnie jakby team się powiększył.

Opublikowano

Wiecie może który to jest tryb ten bez respów? taki bardziej taktyczny coś a'la R6(widziałem gdzieś w streamie na YT ale nie pamiętam który to, bo tych trybów jest tam pierdyliard). Tam jest tyle opcji że jeszcze w sumie to nie do końca wszystko ogarniam.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Kiedyś to się nazywało Search & Destroy.

Opublikowano

Dalej tak się nazywa jeden z lepszych trybów, Heist jest również ciekawy 

@easye tez bardzo podpasowal mi Black Ops 4 chociaż czasem brakuje mi tego poruszania z trójki xd zdecydowanie jak dla mnie Treyarch robi najlepsze multi do codow, w tym roku kogo kolej robienia nowej odsłony?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Do usunięcia

Edytowane przez VeSD

Opublikowano

Po ostatnim (6gb) patchu w Blackoucie pojawił się nowy tryb - Zasadzka. Tylko karabiny snajperskie i nie ma przerw między zmniejszaniem się zony.

Opublikowano
7 godzin temu, Ryo-San napisał:

Po ostatnim (6gb) patchu w Blackoucie pojawił się nowy tryb - Zasadzka. Tylko karabiny snajperskie i nie ma przerw między zmniejszaniem się zony.

Doszło jeszcze zbieranie sprejów po mapie, że odblokować malowania na broniach, bardzo duże zmiany w pancerzach i zmiany w granatach klasterch i concussion

Opublikowano
8 godzin temu, jaro napisał:

bardzo duże zmiany w pancerzach

A co dokładnie zmienili w pancerzach?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryo-San napisał:

A co dokładnie zmienili w pancerzach?

Obniżyli wartość pochłanianych obrażeń przez pancerz o połowę czyli teraz jest to chyba 15%, 25% i 35% do tego najlepszy pancerz, żeby go teraz naprawić potrzebujesz 2 razy więcej plejtów niż do tych słabszych pancerzy. Dodatkowo pancerz teraz nie chroni przed wybuchami i przed atakami wręcz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem do Blackout'a po tygodniu pykania w Apexa i jezuuuu jakie to jest dooobre. Żadnych super hiper  mocy. Czysty skill :dance2:W Apex oczywiście  jeszcze coś  tam popykam ale Blackout to wg mnie najlepszy BR na rynku. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie kto jak odpalić ten nowy tryb w Blackoucie - Operation Grand Hesit. Z tego co wiem to nie wchodzi on w skład passa więc powinien gdzieś być tylko nigdzie go nie widzę :/

Edit: trzeba mieć passa

Edit2: właśnie się pojawił czyli wygląda na to że pass dawał tylko wcześniejszy dostęp albo ta opcja pojawiła się z poślizgiem. Dziwne :unknown:

Edytowane przez Ryo-San

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli ktoś zainteresowany to przekazuję kod na grywalną postać kapitana Price`a w trybie Blackout na PS4:

LX71-ZM5J0-CPX9

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopię trochę i zapytam, czy da się jeszcze pograć w multi BO4 na xboxie? Chodzi mi o to czy są ludzie i bez problemu wyszukuje mecze?

I czy multi tutaj też jest standardowo z PC? 

Opublikowano
8 godzin temu, Wooyek napisał:

Odkopię trochę i zapytam, czy da się jeszcze pograć w multi BO4 na xboxie? Chodzi mi o to czy są ludzie i bez problemu wyszukuje mecze?

I czy multi tutaj też jest standardowo z PC? 

Przed premiera Cold War grałem i bez problemu znajdywalo mi mecz na TDM. 

Nie ma tutaj cross play ani z PC ani z PS4. 

Opublikowano

ostatnio sprawdzałem i bez problemu Idze znaleźć mecz