Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spyro Reignited Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 38,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak dla mnie bardziej udziwnione światy i lekki backtracking do zrobienia 100% leveli i tyle.

Opublikowano
  • Autor

Da się wyłączyć invert w sterowaniu? Chodzi mi o te poziomy, w których się lata?

Opublikowano

Uwielbiam takie programistyczne motywiki typu brak możliwości zmiany inverta, włączenia napisów, zmiany języka z poziomu gry itd. 

Opublikowano

A to spoko xd. Dobrze, że kamery nie zostawili pod L1 i R1. 

Zresztą w dwójce i trójce były, przynajmniej przy dialogach, więc lol. 

Opublikowano
20 godzin temu, kotlet_schabowy napisał:

Uwielbiam takie programistyczne motywiki typu brak możliwości zmiany inverta, włączenia napisów, zmiany języka z poziomu gry itd. 

Przez to sterowanie odpuszczam platyne, poddałem się juz przy pierwszej sekcji latanej. Moj mozg nie potrafi sie przestawic.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Przez to sterowanie odpuszczam platyne, poddałem się juz przy pierwszej sekcji latanej. Moj mozg nie potrafi sie przestawic.

no a ustawienie wlasnego sterowania w menu konsoli nic nie zmieni?? 

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

Powaznie, co tam jest trudnego w tych latajacych sekcjach? U mnie jedynym problemem bylo latanie w pionie:  gora to dol i spowrotem. Po dostosowaniu jest bajka. 

Opublikowano

Ten kto wymyślił zabijanie tych kretów na czas czy zabicie dwóch smoków w trójce powinien zostać z miejsca rozstrzelony. No jak można zepsuć tak fajną grę takimi durnymi wyzwaniami.

Opublikowano

@Popi Kiedyś była moda na minigry. Ja też tego nie lubię bo zwykle są hardkorowe ("najgorsze ever" to chyba były w Jak 2, symbole Onanina czy jak mu tam było :P). W Spyro ujdą w tłoku i o ile krety nie były trudne to te smoki faktycznie potrafią zirytować.

Opublikowano

W oryginalnej trylogii nie stwarzało to większych problemów, ale tutaj pozmieniali chyba troszkę pracę i kąt kamery. Strasznie denerwują misję z pingwinem, cały czas się jakoś widok przełącza i widać wszystko od dołu. Natomiast w mini gierkach takich jak hokej czy właśnie 'bicie kreta' kamera ustawiona jest z tylu, a nie jak to było wcześniej bardziej od góry.

Opublikowano

Czy tutaj jest jakis wysoki skok czy cos?  musze wybic sie z takiej skaly poszybowac nad woda i wyladowac na skarpie z wejsciem do tunelu.

Caly czas laduje przed skarpa i tone, brakuje doslownie milimetra :/ 

rozped cos daje w ogole przy skoku? bo z tym tez probowalem

to pierwsza lokacja po podrozy balonem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tak dokładnie ta lokacja, znalazłem 6.45  , jakieś tipy jeszcze co do tego skoku?  suka bladz

Opublikowano

Ląduje cały czas 1 milimetr przed klifem :/

Opublikowano

Fanek, myślałeś żeby zająć się np. hodowlą jedwabników? :kaz:

Opublikowano

Jedynka ukończona, nie licząc etapów z lataniem, to fajna, odprezajaca platformówka.

Czas na dwojke.

Opublikowano

Udało się w końcu doleciałem xd  

na krzyżaku chyba bardziej precyzyjnie jest w takich momentach, może w nocy już byłem zmęczony, teraz za drugim razem się udało.

edit: wydaje mi się czy są dwa rodzaje skoku, wyższy jak mocniej przytrzyma się X

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Panowie gdy w objectivach na jakiejś mapce jest do zrobienia "Doskonale" to co trzeba zrobić?

Edytowane przez Fanek