Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, PCLabOwner napisał:

Nie czuć w ogóle ciężaru auta

Nie ma to jak rzeczowa opinia po dogłębnym ograniu gry, może zatrudnij się w PSX Extreme? Szybko wpasujesz się w towarzystwo

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 311,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ale doyebałem,właśnie uświadomiłem sobie że nie potwierdziłem zamówienia z wersja ultimate...a miejscowe markety nie mają juz w ofercie. Kufa pograne na premiere

Opublikowano

Euro rtv. Mam mały wybór albo Euro albo media expert a kurierem nie chce bo jak zwykle przywiezie gre 30-40 min przed moim wyjściem do pracy. Może wyrwę w piątek ultimate z półki ale marne szanse.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Nie ma to jak rzeczowa opinia po dogłębnym ograniu gry, może zatrudnij się w PSX Extreme? Szybko wpasujesz się w towarzystwo

O kurde faktycznie potrzeba 50h, żeby to stwierdzić.

Opublikowano

Podrzucę Ci kilka trailerów, ocenisz gry dla mnie? Ważne są informacje odnośnie fabuły i mechaniki, po trailerach będziesz chyba w stanie rozpisać się bardziej?

Opublikowano

był tu już kiedyś taki co oceniał model jazdy po trailerze xD 

Opublikowano

To nie trailer, tylko gameplay to raz. Po drugie grałem w demo i już tam w normalnie jeździe nie było czuć ciężaru auta. Broń dalej na siłę, ale słabo ci to idzie.

Opublikowano

Hmm teraz to nawet w sklepach internetowych nie mają ultimate na stanie:dafuq: grubo:whyyy:

Opublikowano

Ultima, co może pójść nie tak... :philosoraptor:

Opublikowano

A co z ultimą nie tak?
To, że to Ultima...
Opublikowano
7 minut temu, PlastikowySmalec napisał:

A co z ultimą nie tak?

Ile było wtop z tym sklepem to nie zliczę, najgłośniejsza to bodaj afera SNESowa, do tego olewactwo stosowane ze strony pracowników sklepu i masz odpowiedź. Jak ktoś jest desperatem to może zamawiać, ale nie liczyłbym na to, że zagra przed weekendem (gdzie w przypadku wersji Ultimate to jeden z ważniejszych ficzerów, prapremiera 4 dni wcześniej).

Opublikowano

W tym demie co jest można przejść przez wszystkie 4 pory roku? I nie chodzi mi tu o te pierwsze wyścigi tylko o free jazdę, jak ubieramy odpowiednia ilość ptk.

edit: widzę ze demo dostało update 147mb

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Czy Forza Horizon 4 będzie od razu od premiery w Xbox Game Pass, czy dopiero po jakimś czasie? 

Opublikowano
Teraz, second napisał:

Czy Forza Horizon 4 będzie od razu od premiery w Xbox Game Pass, czy dopiero po jakimś czasie? 

02.10 około 1800

Opublikowano

A jest już dostępny jakiś preload, czy dopiero wtedy ściągnę jak coś? I jak działają wtedy dodatki, muszę kupić oddzielnie?

Opublikowano

Dla wersji z GP nie ma preloadu, gra wskoczy w dniu premiery do usługi w wersji Standard (czyli dodatki musisz dokupić).

Opublikowano

Dzięki. Szkoda, bo czarno widzę ściąganie 80gb na moim łączu, zagram wtedy chyba dopiero około 14 :rotfl:

Opublikowano
Teraz, second napisał:

Dzięki. Szkoda, bo czarno widzę ściąganie 60gb na moim łączu, zagram wtedy chyba dopiero około 14 :rotfl:

Zostaw sobie konsolę w trybie instant on na noc i niech dzieje się magia ;)

Opublikowano

Właśnie już to uwzględniłem w tamtym poście ;)