Opublikowano 27 września 20186 l 1 minutę temu, Rayos napisał: KAŻDE auto ma WŁASNE drzewko? poyebało ich TYP daunie, TYP
Opublikowano 27 września 20186 l Teraz, _Be_ napisał: TYP daunie, TYP Cytat In Forza Horizon 4, every single one of the over 450 cars in the game has its own perks tree to unlock. klekaj do miecza i przepraszaj ładnie
Opublikowano 27 września 20186 l 21 minut temu, Bartg napisał: https://kotaku.com/every-forza-horizon-4-car-has-a-skill-tree-so-of-cours-1829332643 Drzewka rozwoju, fajnie, że każdy typ auta ma inne (inne dla offroadu, inne dla superaut). Nawet odzwierciedlają typ auta. Nieźle. @Colinup for the challenge? Zrobić wszystkie, w każdym aucie?
Opublikowano 27 września 20186 l 8 minut temu, Rayos napisał: klekaj do miecza i przepraszaj ładnie bij go, tylko po nerach żeby nie było widać
Opublikowano 27 września 20186 l Jak to możliwe że na liście samochodów są wszystkie Subaru Imperzy a nie ma żadnego Lancera Evo? Zamiast Toyoty Supry czy Celici czy GT86 jest Land Cruiser? 6 Renault vs 1 Peugeot? Dobre podwaliny pod płatne DLC.
Opublikowano 27 września 20186 l 55 minut temu, _Be_ napisał: to juz do bartg pretensje bo napisał TYP Chodziło mje o to, że każdy TYP aut (offroad, rally, supercars itd) ma inne perki do odblokowania, to że KAŻDE auto ma oddzielny skill tree to już było wiadomo od dawna z któregoś filmiku dot. sezonów, przynajmniej ja z tego wiedziałem. 6 minut temu, szejdj napisał: Jak to możliwe że na liście samochodów są wszystkie Subaru Imperzy a nie ma żadnego Lancera Evo? Zamiast Toyoty Supry czy Celici czy GT86 jest Land Cruiser? 6 Renault vs 1 Peugeot? Dobre podwaliny pod płatne DLC. Mitsubishi nie ma, bo odkąd kupił ich Nissan i produkują gówniane hybrydowe auta typu Eclipse mają wywalone na chwalenie się, że kiedyś robili fajne auta jak Evo Tak wiem w GT Sport są, kwestia pewnie nie przedłużenia licencji. Land Cruiser jest w wersji Arctic Trucks, zupełnie inna licencja niż na Toyoty. A z Peugeotem słabe faktycznie.
Opublikowano 27 września 20186 l Nie interesują mnie wymówki. W FH3 były te wszystkie samochody a do FH4 ich nie dali.
Opublikowano 27 września 20186 l 4 minuty temu, Bartg napisał: Chodziło mje o to, że każdy TYP aut (offroad, rally, supercars itd) ma inne perki do odblokowania, to że KAŻDE auto ma oddzielny skill tree to już było wiadomo od dawna z któregoś filmiku dot. sezonów, przynajmniej ja z tego wiedziałem. Ja nie oglądałem niczego więc nie wiem Mogłem wejść w linka przed obrażaniem srajosa, ale nie żałuje niczego
Opublikowano 27 września 20186 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: Ja nie oglądałem niczego więc nie wiem Mogłem wejść w linka przed obrażaniem srajosa, ale nie żałuje niczego Mnie takie coś pasuję, w trójce miałem swoje 10-15 ulubionych aut i nakręciłem nimi najwięcej km, także fajna sprawa takie coś. Oby tylko nie było achievka za wymaksowanie wszystkich aut. Edytowane 27 września 20186 l przez Bartg
Opublikowano 27 września 20186 l 2 godziny temu, oni napisał: Ale przyznasz że takie minipoduszowce to byłoby coś i prawdziwa rewolucja. Znasz jakąś inną grę z minipoduszkowcami? san andreas
Opublikowano 27 września 20186 l to kiedy reaktywacja klubu psx i jakaś zabawa w berka? czwartunio za tydzień? zeby gempassowcy mogli zdążyć ogarnac gierke i dołączyć do klubu.
Opublikowano 27 września 20186 l Ależ jutro będzie się działo, byle wytrzymać do końca pracy i pędem przed Godrizonka
Opublikowano 27 września 20186 l 54 minuty temu, szejdj napisał: Nie interesują mnie wymówki. W FH3 były te wszystkie samochody a do FH4 ich nie dali. Za to w FH3 nie miałeś Porsche na start (przez deal z EA) oraz VW. Toyota nie pojawiła się nawet w ostatnim NFS, więc to nie wina T10/PG.
Opublikowano 27 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Pacquiao daj mi ze 2-3 lata w grze a heheszkowcom bałaganiarzom przypominam że w ryj dać mogę więc lepiej nie dawajcie mi powodu. + bonus
Opublikowano 27 września 20186 l @Colin jak odpale grę jutro o 7 rano to będziesz już miał wbite 80% aczików czy na spokojnie? [emoji14]
Opublikowano 27 września 20186 l na luzaku w tej edycji pełne delektowanie się niekończącymi się forgazmami. tyle do ogrania będzie że o matulu. zresztą lata już nie te, trzeba zwolnić, wyciszyć się...a później 14h jazdy z przerwą na siku i papu.
Opublikowano 27 września 20186 l Ja się boję grać, bo @Colin będzie dawał bany jak ktoś go w progresie wyprzedzi