Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon Sword & Pokemon Shield

Featured Replies

Opublikowano

jakby ktoś chciał to mam 2 kody na zarude. Można tylko jednego z kodów otrzymać, więc mogę oddać

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 97,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam nadzieje że trafią do gry te poksy 

• No korva  - minusa przeżyje, ale porównanie do ficusia to juz szczyt. Nie jesteśmy już kolegami.

• Być może te gry są niedopracowane i słabe, no ale od ludzi którzy od miesięcy nie ukrywają, że ich jedynym pragnieniem w życiu jest jęczenie i wymyślanie wszystkiego, ja się tego nie dowiem. W sensie,

Opublikowano

Na ile godzin starca dlc? Bo zastanawiam się czy kupić.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Bez wiekszej roznicy, ja wziąłem Sword bo mi sie legenda bardziej podobała. Tak, dlc na karcie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.05.2021 o 11:11, ogqozo napisał:

Gra działa tak samo, jak gdybyś właśnie ściągnął DLC.

Jesteś pewny, że można ukończyć podstawkę Sword/Shield (albo przerwać w trakcie fabuły), opchnąć pudełko, a następnie kupić też w pudle Sword/Shield + Expansion Pass i będzie można kontynuować śmiało grę z zachowaniem postępu z oryginalnej edycji (bez DLC)?

Opublikowano

Jak na razie każdy, kto to kupił, mówił, że save jest ten sam. Relacje na YouTube itp. pokazywały jak ktoś włącza grę i spotyka go to samo, co jakby miał  cały czas podstawkę i ściągnął DLC: jest w tym samym miejscu gdzie był jak skończył, i pojawia się komunikat o możliwości grania w DLC.

Opublikowano

Spoko, dzięki za potwierdzenie. Może jak mnie nie zmęczą Shieldy do końca głównego wątku, to sobie zrobię taką podmiankę (sprzedam podstawkę, a zgarnę edycję z obydwoma dodatkami).

Bo mimo że dobrze mi się gra, to nie dałbym chyba rady jeszcze raz pchać całości od nowa, żeby ukończyć fabułę i ograć sobie wówczas obydwa DLC.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Równiez rozdajemy kodziki, szczegóły: http://facebook.pl/perfectbluepl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś gra? Rajdy bym porobił. Narzekałem, że najgorsze Pokemony w historii, na premierę rzuciłem po godzinie a teraz przeszedłem żeby wykluć kilka fajnych potworów, to chyba choroba:(

Opublikowano

Mam podobnie, wymeczylem na siłę fabułę 2 lata temu i rzucilem gre w kąt. We wrzesniu mnie naszlo na poksy to 60h zrobilem na rajdach, battle tower, pierwszym dodatku, szukaniu poksow w wild area, breedowaniu i maksowaniu EV pod vs. Na razie robie detoks przed remakeami, ale na pewno jeszcze do sworda wrócę. 

Opublikowano

Jak to jest z tym banowaniem za zhakowane pokemony? I jaka jest definicja zhakowanego Pokemona? Chciałbym sobie przenieść z 3DSa z Pokemon X kilka stworów, ale nie wiem które breedowałem z jakimi ditto i czy są legalne. Jednocześnie chciałbym sobie pokedex uzupełnić ale nie chcę ryzykować. Chce się komuś rozwinąć ten temat? 

Edytowane przez roivas

Opublikowano

Pomoże mi ktoś Scythera wyewoluować w Scizora? Chcę sobie zrobić 6IV/5IV wysłać i odebrać z powrotem, ktoś sobie może też pobreedować z niego zanim odda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kod do shield na shiny Zacian

Spoiler

E1108S4AUH60E5A0