Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

dead rising 3 w 720p [*] 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

dead rising 3 w 720p [*] 

Ale grało się dobrze nie gadaj 

Opublikowano

no z toba to wiadomo :s159: 

Opublikowano

Klatki zawsze > rozdziałka  No chyba że gramy w symulator chodzenia lub grę przygodową. W FPS, gry akcji czy wyścigach klateczki ważniejsze. Inna sprawa że na koksie nawet choćby taki tomb raider w trybie płynności wygląda lepiej niż na bieda konsoli.

Opublikowano

dead rising 3 sztos, klapy nie znajo

Opublikowano
31 minut temu, MYSZa7 napisał:

szkoda, że rozdziałka nie była ważna dla bociarni na początku generacji

No jak mam na tej samej konsoli możliwość odpalenia w 2 trybach, to dlaczego niby miałaby mnie nie interesować. 

Opublikowano
1 godzinę temu, kermit napisał:

dead rising 3 sztos, klapy nie znajo

Nieco zabrakło do poziomu infamousa. 

Opublikowano

no całe szczęście

Opublikowano
szkoda, że rozdziałka nie była ważna dla bociarni na początku generacji

Nie była ważna, bo ważna była dla klapów...
Opublikowano

yeti jak sobie tłumaczy biedę w bełchatowie, że na co mu lepsza wersja konsoli i nowszy TV niż z 2006 ale jeszcze dwa lata temu 180p to był deal życia  :cebula:

a te mityczne exy szrota4 wyszły na Koxa w najlepszej wersji, zostały z 2-3 gry, raz na rok klapy dostaną coś na poziomie spajdera 8/10 i piszą jakby to były czasy ps2 xDDD

Opublikowano

Zaraz wam zobrazuje jak wygląda grafika w grach na poszczególnych sprzętach
xo: stara pomarszczona i w(pipi)iajaca sąsiadka
ps4: brzydka koleżanka, która do końca życia będzie sama
switchunia: coś dla zboczków czyli lolitki z anime czy innych mang
prosiak: ładna koleżanka, do której zawsze puszczałeś oczko
skorpion: modelki victorias secrets/ instagramowe laski/ brazzersy czyli jak kto woli IDEAŁ

mam nadzieję, że was wyjaśniłem :lapka:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Różnica między 792p :pawel:  a 1080p to był deal breaker

fix

Opublikowano

Rozumiem, że ta modelka VS nie zmienia majtek, bo ma dwie pary na całą generacje i to jeszcze takie od tatjany z targu za 6,80zł? Nie, dziękuje, niech idzie śmierdzieć gdzieś indziej.

Opublikowano
8 godzin temu, Starh napisał:

- jest to mniej awaryjna maszyna

Ostatnie twarde jesli chodzi o awaryjnosc to 2013, i obie konsole sa sporo ponizej 1%. Danych nt rewizji nie ma. 

- Lepszy kontrolerem

Kwestia gustu. Btw na rynku jest tyle padow od 3rd party, ze naprawde nikt nie musi sie meczyc z DS4. Latami gralem tylko na padzie od 360, teraz cisne na DS4 i nie odczulem zadnej roznicy w komforcie grania itp.

Sony ma konsole z exami, ale ile tych exów wychodzi w ciągu rok, a ile multiplatform?

Faza jest taka, ze te gierki od Sony to sa killery, wysokie srednie/sprzedaz i spusty w Digital Foundry nie biora sie znikad, poza tym policz wszystko co nie ukazuje sie na X1, to jest tego naprawde sporo. Ja tam lubie niszowe gry, jesli sa dobrze zrobione. Tak wiec, np. takie Lost Soul Aside, podobno jeszcze 2018, zakup obowiazkowy.

Wydajesz tyle siana na drogi TV Sony, a nie stać Cię zakupić xpudło i po prostu sprawdzić?

Po kiego grzyba zbedny mebel w mieszkaniu ?

Opublikowano
13 minut temu, Figuś napisał:

fix

tyle to mial chyba titanfall, wtedy było 792p vs nic-kur.wa-nic

Opublikowano
5 minut temu, kermit napisał:

tyle to mial chyba titanfall, wtedy było 792p vs nic-kur.wa-nic

No nie wiem, ja tam miałem 1080p na PCecie w titanfallu :reggie:

Spoiler

ch.uj że po miesiącu nie było z kim grać :rotfl: , a rok po premierze napierdalaliśmy z forumkiem na XO :fsg:

Opublikowano

Spoko, a tak na serio, to wiadomo kiedy ta najmocniejsza konsola na rynku dostanie gry, które technicznie dorównają U4 czy Horiozn? Bo o poziom GoT i TLoU2 to juz będzie walczyć ta c0rwa scarlet.

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem U4 po ograniu Tomb Raidera na koxie ... idź pan w chvj z tym kreskówkowym drejkiem. 

Opublikowano

7 minut temu, creatinfreak napisał:

No właśnie wyszła i też Horizon się nazywa. 

A już w kolejce następny pokaz możliwości śmieciarki.

Crackdown-3-Is-An-22Extremely-Ambitious2

Opublikowano

n749x.gif

InfamousOddballHellbender-size_restricte

Ta animacja, te szczegóły na 1.8 terafanka :obama:

Czy microsoft ze swoją c0rwą scarlet osiągnie taki poziom techniczny gier w kolejnej generacji? Jak dołożą z 10 terafanków, to może coś z tego będzie. Obecnie są na poziomie tekstur z afryki halo 3 w 4k.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Porównaj sobie multiplatformy. I nie mów, że Cię grafika nie interesuje. W latach 2013-2017 biegałeś jak poparzony głosząc hasło 2x więcej pikseli, później jak wyszedł pro to już w ogóle spust za spustem różnica generacji. A jak wyszedł koks to nagle zapomniałeś co to rozdzielczość.

Opublikowano

Grafika? No przecież najładniejsze gry wychodzą na PS4, spójrz tylko na te gify. Xbox ma Forze, a PS4, U4, Horizon, Spidera, GoW, Tlou2, GoT, poziom, który wyrobnicy z microsoftu nie osiągną na tej generacji, mimo że mają 6tfl.

(pipi)ANI NIEUDACZNIK, ANI GRAFIKI, ANIE GAMEPLAYU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.