Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Xboksowcy i pececiarze jedna rodzina. Już wiem czemu na bonku tak mało ludzi w pubga gra. Wolą na pc odpalić, bo łatwiej oszukiwać

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
26 minut temu, Yakubu napisał:

Xboksowcy i pececiarze jedna rodzina. Już wiem czemu na bonku tak mało ludzi w pubga gra. Wolą na pc odpalić, bo łatwiej oszukiwać

Tak mało ludzi na bonku gra w Pabdżi, ponieważ xboxowcy to koneserzy gejmingu i w byle gunva nie grają, z resztą dni istnienia tej gry są już policzone, ponieważ azaliż jednakże za Batony i Rogale zabrali się np zawodowcy od Call Of Duty. Innymi słowy murzyn zrobił swoje (dał pomysł), więc murzyn może teraz wypitalać:reggie:

Opublikowano
28 minut temu, Czezare napisał:

Tak mało ludzi na bonku gra w Pabdżi, ponieważ xboxowcy to koneserzy gejmingu i w byle gunva nie grają

giphy.gif

:gayos:

CTR przy tym to symulator wyscigow.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

A, to tak sie wygrywa w forzie. Dobre

Opublikowano

Obejrzałem recenzję Archona i XDDDD Czy są w tej grze jakieś wymagające momenty? Czy zakręty o 30 stopni są tymi najtrudniejszymi? Czy jazda po polu Aston Martinem 150 kilometrów na godzinę, to codzienność w tej gierce? Czy ta pierdolona śmieciara X-szmata może już zdechnąć?

Opublikowano

No wszystkie ręce na pokład scarlett więc nic więcej juz nie będzie,  poza laptopowym  Ori 2.

A w następnej generacji  znowu to samo xD

Sony przy(pipi)i  z gowa 2 a te bidulki halo 8 forza5 xDDDDDDD

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał:

Obejrzałem recenzję Archona i XDDDD Czy są w tej grze jakieś wymagające momenty? Czy zakręty o 30 stopni są tymi najtrudniejszymi? Czy jazda po polu Aston Martinem 150 kilometrów na godzinę, to codzienność w tej gierce? Czy ta pierdolona śmieciara X-szmata może już zdechnąć?

przypominam, że dla ciebie spider-man to gierka życia :rotfl: 

Opublikowano

Gierką życia była do pewnego czasu, potem wyszło za dużo minusów niestety.

Opublikowano

A co sie stao?

Opublikowano

giphy.gif

glitchman  :yao:

Widać od czasu psx'a dużo się nie zmieniło.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

giphy.gif

glitchman  :yao:

Widać od czasu psx'a dużo się nie zmieniło.

Widziałem takie coś w Mario Odyssey - jak kopiować to od najlepszych.

Opublikowano

Ten symulatot benny hilla xD 7.2 z litosci obstawiam

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Ten symulatot benny hilla xD 7.2 z litosci obstawiam

zagrałbym w taki symulator

Opublikowano
10 godzin temu, Rozi napisał:

Czyli ukochane rdr ograsz w bieda wersji zamiast w najlepszej na XoX?

Opublikowano

Prędzej Korwin zostanie prezydentem Polski, niż wydam pieniądze na tego pierdolonego X-śmiecia.

Opublikowano

Spokojnie. Jeszcze nie wiemy jakie będą różnice między konsolami w kwestii graficznych ale boty już wiedzą że będą miały najlepsza z wersji.Ale że najgorsza na pewno będą mieli to już nie wspomną.

Opublikowano

>50% mocniejsza konsola

>spokojnie poczekajmy, nie wiemy czy będą różnice graficzne 

Opublikowano

Są tytuly, które pokazały że niekoniecznie wersja na xo jest ładniejsza niż pro. Nie ma tego wiele ale zdażyło się. 

Opublikowano

RDR2 na prosięciu w 900p , dodatkowo z ograniczoną fauną i florą (vide jedynka X360vsPS3)) z pływającym frameratem. Czy ten niekorzystny dla klapów scenariusz może się ziścić?

Opublikowano

Ciekawe czy rdr 2 wychodzi na zwykłego xbona :)

Opublikowano

rdr poszlo na ps3 wiec na wszystko potrafią zoptymalizowac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.