Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

14 minut temu, aphromo napisał:

Zeby nieco uspokoic temat, kolejna nowosc w branzy gier video prosto od ND.

q5vywCl.gif

no rewolucja niczym w Far Cry sprzed 10 lat 

Edytowane przez oni

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
8 minut temu, aphromo napisał:

ja wiem, ja wiem, kupic xboxa w tej generacji, to jak skoczyc na glowke w nieznana wode niestety..

Zeby nieco uspokoic temat, kolejna nowosc w branzy gier video prosto od ND.

q5vywCl.gif

A potem będzie jak z AI w pierwszej części - brak. Na pokazie na E3 znakomite zachowania wrogów, a w pełnej wersji idioci, którzy cie nie widzieli jak stałeś obok nich. :pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

no raczej nie bardzo, było już 10 lat w gierce - zaskoczenie- Ubisoftu 

Obejrzalem, facet wyjmuje sobie galaz reki, zostaje z otwarta rana i ... nic. Najbardziej obrzydliwe samobojstwo, jakie mozna sobie sprawic.

1 minutę temu, suteq napisał:

Na pokazie na E3 znakomite zachowania wrogów, a w pełnej wersji idioci, którzy cie nie widzieli jak stałeś obok nich. :pawel: 

Do czego konkretnie pijesz ?

Opublikowano

rozumiem że w TLOU2 będzie inaczej? czyżbyśmy mieli się spodziewać zaawansowanego symulatora medyka polowego z siniakami liczonymi w czasie rzeczywistym? 

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Do czego konkretnie pijesz ?

Do kłamstwa jakie ND pokazało graczom w kwestii realistycznego zachowania się wrogów. 

Opublikowano

:dynia: ostatnio grałem etap w hotelu, idziesz schować się do kibelka i tylko czekasz aż lemingi będą podchodzić na strzał w głowe. Średnia 95 xD recenzenci chyba tylko w multi grali

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Tego jeszcze nie grali 

A w RDR

Opublikowano

Pamiętam ten trailer The Last of Us, jakiż byłem podniecony, to zachowanie wrogów, ta naturalność animacji i zachowań. 

A co było w grze to XDDDDDDDDD 

Opublikowano

Przestan ficus przecież ty się jarasz yakuzą xD 

Opublikowano
34 minuty temu, oni napisał:

rozumiem że w TLOU2 będzie inaczej?

No jesli nie dojdzie do zlekcewazenia elementarnych zalecen pierwszej pomocy, to tak. Na filmiku ktory widzimy, typek wyjmuje sobie szklo z uda i chwyta za bron.

Wiadomix, rozmamawiamy o grze video, wiec pelnego realizmu nigdy nie bedzie, ale poniewaz ND wyznacza trendy, wiec sadze, ze juz niedlugo bedzie drzewko Pierwsza Pomoc w nowej Larze/AC :)

32 minuty temu, suteq napisał:

Do kłamstwa jakie ND pokazało graczom w kwestii realistycznego zachowania się wrogów. 

To znaczy ? Chodzi o to, ze nie pokazali, ze mozna strzelic w gasnice na scianie i etap rozegrac calkowicie inaczej ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Mam tylko nadzieje, że kuń nie będzie pjerdolni*ty jak u Pana Geralta i innych gier gdzie kuń występuje. Ewentualnie będzie można sobie zrespić nowego a tego zjeść.

7rjppjh.gif

Opublikowano
24 minuty temu, aphromo napisał:

To znaczy ? Chodzi o to, ze nie pokazali, ze mozna strzelic w gasnice na scianie i etap rozegrac calkowicie inaczej ?

Czy ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem? Animacji i zachowań z pokazu E3 nie ma w ogóle w grze, a to była rzecz, która wyglądała fenomenalnie. 

Opublikowano
  • Autor

Już było wyjaśnione, że te animacje są w grze, jedynie AI jest słabsze.

Opublikowano

Wspaniała wymówka na kłamstwa ND. :usmiech: 

Opublikowano
41 minut temu, suteq napisał:

Czy ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem? Animacji i zachowań z pokazu E3 nie ma w ogóle w grze, a to była rzecz, która wyglądała fenomenalnie. 

Animacje sa, jest kilka dosc zaskakujacych ale to trzeba odkryc samemu.

Wciaz nie sprecyzowales o co chodzi z tym AI, nie jestem w humorze na krotochwile suteq.

23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż nie mogę dojość do standardu jaki wyznaczyło Naughty Dog przy TLoU.

Ja sie zaczynam zastanawiac, czy wypowiadajacy sie faktycznie ograli ww tytul. No, ale pojawil sie mazz z bullshotem na pol ekranu,  wiec mozna zostawic labedzi spiew PS3 w spokoju.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

AC Odyssey 

W przypadku PS4 rozdzielczość gry waha się pomiędzy 900p a 1080p na podstawowym sprzęcie oraz pomiędzy 1242p a 1584p przy próbach dynamicznego skalowania do wartości 4K. Xbox One zaś operuje na wartościach 756p oraz 900p, gdy zaś Xbox One X osiąga w paru miejscach prawdziwe 2160p, przy spadkach do poziomu 1656p.

Ciekawe czy w przypadku RDR2 będzie podobnie? :philosoraptor:

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Na pokazie na E3 znakomite zachowania wrogów, a w pełnej wersji idioci

Po prostu algorytmy dostosowują sztuczną inteligencje do poziomu grającego.

Opublikowano

tak sobie tłumaczcie klapy ruchanie w dupe przez nd :) 

Opublikowano

Btw pamiętacie jak klapy myślały po pierwszym trailerze gry, ze tak to wyglada xD? Robili nawet wyliczenia pikseli etc.

Idioci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.