Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
13 godzin temu, Ryo-San napisał:

CW zacznie znowu żyć własnym życiem po premierze TLoU2, krew się poleje, wszyscy pójdą na noże a klapy będą w ofesywie.

Czyli tak pewnie w 2021.

Opublikowano
2 godziny temu, Mojave napisał:

Czyli tak pewnie w 2021.

Późny 2019/wczesny 2020 premierą na PS4 a zima 2020 remaster na ps5 

Opublikowano

Jeszcze dwa E3 i nie trzeba bedzie kupowac. Juz wszystko pokaza na YT.

Opublikowano
2 godziny temu, Wolfie_ napisał:

Późny 2019/wczesny 2020

chyba jak sobie zrobisz w Dreams 

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

i znów jedyna warta uwagi gra przez pierwsze dwa lata istnienia następnego PlayStation xdd

To o jedną wiecej niz przez całe życie Xboxa One

Opublikowano

No jeśli chodzi o gameplay to zdecydowanie tak

Opublikowano

TLoU2 rozyebie system, wierzę (tak szczerze, bez heheszków).

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

TLoU2 rozyebie system, wierzę (tak szczerze, bez heheszków).

Jak wyjdzie jeszcze na ps4 to kupie prosiaka dla tej gierki

Opublikowano

Red Dead Redemption 2

Tak jak w temacie:

wydanie: premierowe

język - opakowanie: PL
język - instrukcja: PL
język - gra: PL/Ang

stan - opakowanie: bdb
stan - instrukcja: bdb
stan - gra: bdb

w komplecie oczywiście mapka.

Szukam chętnych  na kupno jak skończę czyli max do końca przyszłego tyg.

cena: 210 zl

Taki rodzyn z Pchlego targu w temacie PS4.

Panie, takie coś to tylko w klaperlandzie :dynia:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
W dniu 29.10.2018 o 18:56, Czezare napisał:

Powiadasz, że w Angoli 70% sprzedaży RDR 2 to PS4? U nas na forum jest inaczej. Zadałem sobie trud i policzyłem wpisy i zdjęcia w Zakupach Growych odnośnie zakupu mesjasza od Rockstar. No i ciekawa sprawa.

No i jak tam to teraz wygląda? Czekamy na update danych "trud v1.01":dance2:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

To oczywiste. Piszą o tym wszędzie, nawet w najnowszym numerze PE. PS4 dostarcza najwięcej z trzech konsol do wyboru. Przepaść sprzedażowa która wytworzyła się na korzyść PS4 sprawia, że największe hity lądują jako ex'y na PS4, baza graczy jest największa i generalnie branża woli trzymać się tego lidera. Pozostałe konsole łatają niszę i skaczą PS4 wokół pięty, ale próba stwierdzenia że PS4 nie wygrało tej generacji, to zaklinanie rzeczywistości. Nie jest to niespodzianką. Jeszcze nigdy sprzedażowo Xbox nie wygrał z Playstation, w żadnej generacji. Każdy kto kupuje Xboxa, ponosi ogromne ryzyko bycia w drużynie przegrańców. Tyle w temacie ;)

Opublikowano

Mam wrażenie że Mendrek przez zakup konsol plejstejszyn i "dołączanie do drużyny zwycięzców", próbuje kompensować sobie bycie przegrywem życiowym

Opublikowano

Mam wrażenie, że asax przez zakup konsol iksboks i "dołączanie do drużyny przegrańców", próbuje zachować status quo w swoim życiu, w myśl zasady: "szambo jak szambo, ale przynajmniej znajomo pachnie" ;)

Opublikowano

Czekacie na nowego Medievila? Nowy jest na wyrost, bo złożonością przypomina to grę z PS1 w nowej grafice. Po przeczytaniu komentarzy w sieci nie zdaje się mieć to żadnego znaczenia, bo dla klapa znaczek „PlayStation only” rekompensuje wszystkie braki.

Niebieskie robale znów wykazują że nie mają żadnych standardów jeśli chodzi o gry. Liczy się tylko status exa, czy to Uncharted 4 czy Life of the Black Tiger.

Opublikowano

Granie we wsteczną kompatybilność, gry lekko podrasowane, przepuszczone przez emulator - super, czad, xbox gurom!

Granie w remake'i zrobione od nowa w nowoczesnej grafice, na bazie starego, dobrego klasyka - klaperstwo, słabizna, do kitu!

Ah, xboty to prawdziwi koneserzy gamingu ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Po przeczytaniu komentarzy w sieci nie zdaje się mieć to żadnego znaczenia, bo dla klapa znaczek „PlayStation only” rekompensuje wszystkie braki.

Akurat MediEvil takiego znaczka nie ma;)

18 godzin temu, blantman napisał:

Jak wyjdzie jeszcze na ps4 to kupie prosiaka dla tej gierki

:yao: Tak, oleja 90 mln PS4, ktora notabene znowu wygrala poprzedni kwartal pod wzgledem sprzedazy.

Opublikowano

Na mendrka się nie reaguje, kurewa, ile jeszcze razy to będziemy przerabiać :/

Opublikowano

Mnie to martwi w co Karolek będzie grał na ps3 skoro plus w marcu kończy wsparcie dla tego szrota. :(

Opublikowano

Nie ma znaczenia, naprawde.

Anyway, chyba nie dla wszystkich jest jasne, po co ten remake jest tworzony. 

13 godzin temu, oni napisał:

Mam wrażenie że Mendrek przez zakup konsol plejstejszyn i "dołączanie do drużyny zwycięzców", próbuje kompensować sobie bycie przegrywem życiowym

Co rekompensowaly sobie boty kupujac X1X ? Skoro tam najladniejsza grafika, to wychodzi na to ze

Spoiler

brzydkie mordy ?:(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.