Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Bo nadkonsolowcy muszą gdzieś się po tyłkach jednak klepać.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Nie oglądałem wczoraj konferencji xboxa, streści ktoś w paru słowach? :shieeet:

Opublikowano

Nie powiem ci 

Opublikowano
5 minut temu, Fanek napisał:

Nie oglądałem wczoraj konferencji xboxa, streści ktoś w paru słowach? :shieeet:

Pare slow to i tak zbyt duzo by opisac co tam bylo.

Opublikowano

Przeklikałem na YT 2h konferencji, MS nic się nie zmieniło  :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Podobają mi  się projekcje daddiego, niestety na to jeszcze szczepionki nie wymyslili.

Opublikowano

Rodzina%20Microsoftu.jpg

:banderas:

a klapy co tam? granie w tetrisa i udawane jaranko medievil w hd za 200zł?  xDDDDD

Opublikowano

daddy gra w kupione studia, nieźle

Opublikowano

Nowy poziom "this is waiting" - jaranie się logami studiów które jeszcze nic nie zapowiedziały.

Opublikowano

w forze horizon 4, rdr2 w najlepszej jakości i singla bf5 za free za XO a jeszcze milion gier w XGP a klapy co tam? tetris czy mylenie przeciwnika w rdr2 z rozmazanym drzewem na plejśmieciu bez gier?  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Lepsze to niż czekanie na Days Gone :ragus:

Opublikowano
Cytat

w forze horizon 4, rdr2 w najlepszej jakości i singla bf5 za free za XO 

zamknij mordę, bo jak się czyta takie wypociny to aż ręka swędzi żeby koksa do śmietnika wrzucić

Opublikowano

beka z xboxa i tej alternatywnej rzeczywistosci w ktorej  zyja boty.

Opublikowano

Chorym ludziom się pomaga a nie wytyka palcami koledzy :(

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Chorym ludziom się pomaga a nie wytyka palcami koledzy :(

Masz na mysli eutanzaje?

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

darmowe DLC do Horizona na nowej mapce w UK i wcześniejszy dostęp do singla BF'a 5 za 15 zł... syty lineup na koniec roku, biegnę wymieniać mojego grubasa 

singiel do bfa hahahahahahahahaha

Opublikowano

trzeba być rozim żeby jarać się butterfieldem xd

Opublikowano
5 godzin temu, suteq napisał:

trzeba być rozim żeby jarać się butterfieldem xd

w tym roku nawet nie trzeba być nim

Opublikowano

Fajnie, ze MS pomogl podupadajacym studiom, bo to jednak kawal historii branzy.Plusik dla nich.

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

:banderas:

Nowe Fable od Obsidianu? Wszyscy byśmy chcieli ale też wszyscy już wiemy, że Obsidian jakie znamy przestało istnieć.

Microsoft s(pipi)i ich.

Inxile niech wydadzą tylko tego Wastlanda 3 i też niech się taplają w zielonym szmbie.

Opublikowano
12 godzin temu, ragus napisał:

zamknij mordę, bo jak się czyta takie wypociny to aż ręka swędzi żeby koksa do śmietnika wrzucić

to yebanie daddiego obszczydiana,

+

post bulbiego po  czeskim pifku o  sytuacji xboxa

wzruszające posty

Opublikowano

Będzie jeszcze jakaś konfa w tym roku gdzie xbox będzie się poniżał?

Opublikowano

Kolejna poniżona firma wypuszcza filmik jak to są "Proud, że są częścią  Microsoft family" XD 

Żenująca branża...

Opublikowano
1 godzinę temu, devilbot napisał:

Kolejna poniżona firma wypuszcza filmik jak to są "Proud, że są częścią  Microsoft family" XD 

Żenująca branża...

No nie do konca, Brian Fargo planowal odejsc z branzy po W3 i po tej akwizycji zmienil zdanie, oznacza to ze musieli im zaoferowac dosc dobre warunki i stabilizacje finansowa dla ich przyszlych projektow. Jego odejscie oznaczaloby prawdopodobnie smierc tego studia bo byl glownym nazwiskiem na ktore zbierali kase od graczy.

Obsidian z kolei mocno wtopil z Pillarsami 2, bo mimo ze gra dobra, to sprzedala sie jak gowno co tez zostawilo ich pewnie w nieciekawej sytuacji finansowej.

Obstawiam ze MS w dosc korzystnej cenie pozyskal 2 studia pelne doswiadczonych developerow i dzieki temu tez same studia nie upadna, win-win.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.