Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

z mendrkiem nie jest tak źle, gorszy jest figar który gra w gry z 2007 i pisze coś o wspieraniu branży  ^^

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

Widac że ani w yakuze ani w żadną persone nie grales. 

Persona 5 to najlepsze co na tą generacje wyszlo. 

Współczuję gustu kurdę :/

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał:

Nie no, wiadomo, cały growy świat nie ma w du.pie, ale ta wymarła 5 osobowa grupka xbotów na forumku psx extreme wie lepiej xddd

NO ALE MENDREK GRA W GRY Z PLUSA XDDD so 2012

Nie cały świat. Jeśli chodzi o dupę to polecam byś wciągnął z niej głowę, bo serio to nie jest tak że każdy kto kupił PS4 ogrywa tylko i wyłącznie eksy i chce ograć je wszystkie. To jakiś zbiorowy majak niebieskich karaluchów.

Opublikowano

prawda jest taka, że xbox one jest chu.jowy wzdłuż i wszerz i nie ma nawet startu do plej(pipi)y prawie w każdym aspekcie, oprócz wyścigów i pada.

Ten temat powinien zostać zamknięty do momentu zapowiedzi ps5 i scarlett bo tu nawet nie ma walki. Te wykupione zimnym dolarem studia, tylko by jakoś nieudolnie dogonić Sony w tym aspekcie, wyplują jakieś gierki na next gena, MS w końcu zrobi dashboard bez dałna i będzie może w końcu jakaś wojna, bo teraz to trochę śmiesznie wygląda :) 

Opublikowano

Zamknąć CW? Świetny pomysł

Opublikowano

Hej klapy graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? Nie? Pewnie też bym nie zagrał. Ale na szczęście jestem świadomym graczem, mam XGP i teraz gram sobie w tego sztosa. Idealny tytuł po GOTY 2018 czyli Red Dead Redemption 2. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
5 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

Jeżeli jeszcze chcesz sobie powalczyć z wiatrakami, to podrzucę ci listę najwyżej ocenianych w ub. r. gier wg Metacritic:

BT0sG0a.png

No, powiem ci, że eks pogania eks. :xboss: Takiej dominacji Sony nie widziałem od lat :obama:

I nie odbieraj tego jako atak, raczej jako uprzejme sprostowanie nieścisłości, które tu co stronę podajesz.

Oczywiście, że dominacja Sony w 2018 była ogromna

GoW 94

SOTC 91

Astro Boy 90

Tetris 89

SFV: AE 87

Spider Man 87

Dragon Quest XI 86

Yakuza 2 85

Moss 85

Beat Saber 85

Ni NO Kuni II 84

Detroit, Firewall i reszta gier poniżej 8 nie wypisuje.

Teraz spencerowska s(pipi)ina, X-ŚMIECIARKA, uwaga jedziemy...

Forza 92

KONIEC :rotfl:

Jest jeszcze Below, SoT czy SoD, ale te chvjowizny mają średnią w przedziale 60-70, więc przykro mi.

Panowie, głowa do góry, 2019 będzie lepszy, bo już gorzej być nie może :kaz:

Opublikowano

a co ograł yeti? dad of boy, spodermon i remaster gry z 2005 roku

3 gry na tyle sztosów jak jakiś pierwszy lepszy janusz 

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

prawda jest taka, że xbox one jest chu.jowy wzdłuż i wszerz i nie ma nawet startu do plej(pipi)y prawie w każdym aspekcie, oprócz wyścigów i pada.

Ten temat powinien zostać zamknięty do momentu zapowiedzi ps5 i scarlett bo tu nawet nie ma walki. Te wykupione zimnym dolarem studia, tylko by jakoś nieudolnie dogonić Sony w tym aspekcie, wyplują jakieś gierki na next gena, MS w końcu zrobi dashboard bez dałna i będzie może w końcu jakaś wojna, bo teraz to trochę śmiesznie wygląda :) 

Największą zaletą cw, mimo że wojna dawno skończona, jest obserwowanie jak u botów postępuje choroba psychiczna.

6 minut temu, chris85 napisał:

Hej klapy graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? Nie? Pewnie też bym nie zagrał. Ale na szczęście jestem świadomym graczem, mam XGP i teraz gram sobie w tego sztosa. Idealny tytuł po GOTY 2018 czyli Red Dead Redemption 2. 

Właśnie o tym mówię :kaz:

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS4

Opublikowano
12 minut temu, chris85 napisał:

graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? 

Ty może zainwestuj w gust czy coś 

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

a co ograł yeti? dad of boy, spodermon i remaster gry z 2005 roku

3 gry na tyle sztosów jak jakiś pierwszy lepszy janusz 

Jak skrzętnie ominął tego posta, yebaniutki. Klapki działają jak Hitler, biorą sobie to co im potrzeba do ich wizji rzeczywistości i odrzucają to, co im akurat nie pasuje :potter:

Hitlery gejmingu, tfu. Tymczasem od dwóch dni koleżka mi narzeka na prosiaka, że dudni jak odkurzacz, wysyła filmiki na maila i pyta, jak się w tym ścierwie pastę wymienia. #4theplayers

Opublikowano

HAHAHAHAAH xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boli? Ma boleć, to jeszcze raz.

GoW 94

SOTC 91

Astro Boy 90

Tetris 89

SFV: AE 87

Spider Man 87

Dragon Quest XI 86

Yakuza 2 85

Moss 85

Beat Saber 85

Ni NO Kuni II 84

Detroit, Firewall i reszta gier poniżej 8 nie wypisuje.

Teraz spencerowska s(pipi)ina, X-ŚMIECIARKA, uwaga jedziemy...

Forza 92

KONIEC :rotfl:

Bym zapomniał

:banderas:

VS

crapdown, ori na laptopie i girsy na 8 :yao:

1_max.jpg

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
6 godzin temu, Yakubu napisał:

Ty może zainwestuj w gust czy coś 

Nie no fornajcik z dzieciakami lepszy. Ciekawe czy też grasz z nimi w party? Cześć jestem Jakubek mam 12 lat pogramy w foltnajta? Rodzice w domu? Wyślesz mi swoją fotkę? 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

to jakieś gry będą na plej(pipi)ie czy sonyboty będą ratować trupa Kaza grami na VR? Gorzej niż jaranie się grami na move 8 lat temu :)

Opublikowano
3 godziny temu, chris85 napisał:

Hej klapy graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? Nie? Pewnie też bym nie zagrał. Ale na szczęście jestem świadomym graczem, mam XGP i teraz gram sobie w tego sztosa.

Chodzi o tę grę usługę ze średnią 75 na MC?

"Jestem botem, tak świadomym graczem że sam nie wybieram w co zagram, spencer wybiera za mnie, a teraz wybrał że mam grać w gre 7/10 zamiast w GOTY jak gracze na Playstation, więc ja w to gram, chociaż jakbym miał wybierać sam, to bym nie zagrał". Świadomi gracze na xboxie w pigułce.

Opublikowano

Najbardziej gniję z tej propagandy gierek Gamepassowych i ta grupka walikoników Xśmiecia - Małsik, bluber, haveny i te inne xdddd

Opublikowano
19 minut temu, Observer napisał:

Chodzi o tę grę usługę ze średnią 75 na MC?

No właśnie tyle jest ta średnia warta, że przy MYZ z 75 na MC bawiłem się o wiele, wiele lepiej niż przy średniackim dad of boy z ponad 90 na MC. :reggie:  

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

No właśnie tyle jest ta średnia warta, że przy MYZ z 75 na MC bawiłem się o wiele, wiele lepiej niż przy średniackim dad of boy z ponad 90 na MC. :reggie:  

jak dobrze ze obie gry są dostępne na ps4 :)

Opublikowano

klapy i tak ograją tylko god of wara bo MYZ za trudne na ich małe móżdżki :) 

Opublikowano

Propagand i spisek 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Wam by spencer rzucił klocka zawiniętego w gazete to byście się świetnie bawili w coopie z kolegami. Wy nie macie gustu, wy macie syndrom sztokholmski.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

wam sony rzuca klocka otwarcie i się świetnie bawicie więc :) 

Opublikowano

Ja tak się dobrze bawiłem z Mutant Year Zero, że po 40 minutach z dysku usunąłem. W sumie dłużej wytrzymałem niż z Ashen, Below i Hellblade razem wzięte :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.