Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

z mendrkiem nie jest tak źle, gorszy jest figar który gra w gry z 2007 i pisze coś o wspieraniu branży  ^^

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 318,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał:

Widac że ani w yakuze ani w żadną persone nie grales. 

Persona 5 to najlepsze co na tą generacje wyszlo. 

Współczuję gustu kurdę :/

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał:

Nie no, wiadomo, cały growy świat nie ma w du.pie, ale ta wymarła 5 osobowa grupka xbotów na forumku psx extreme wie lepiej xddd

NO ALE MENDREK GRA W GRY Z PLUSA XDDD so 2012

Nie cały świat. Jeśli chodzi o dupę to polecam byś wciągnął z niej głowę, bo serio to nie jest tak że każdy kto kupił PS4 ogrywa tylko i wyłącznie eksy i chce ograć je wszystkie. To jakiś zbiorowy majak niebieskich karaluchów.

Opublikowano

prawda jest taka, że xbox one jest chu.jowy wzdłuż i wszerz i nie ma nawet startu do plej(pipi)y prawie w każdym aspekcie, oprócz wyścigów i pada.

Ten temat powinien zostać zamknięty do momentu zapowiedzi ps5 i scarlett bo tu nawet nie ma walki. Te wykupione zimnym dolarem studia, tylko by jakoś nieudolnie dogonić Sony w tym aspekcie, wyplują jakieś gierki na next gena, MS w końcu zrobi dashboard bez dałna i będzie może w końcu jakaś wojna, bo teraz to trochę śmiesznie wygląda :) 

Opublikowano

Zamknąć CW? Świetny pomysł

Opublikowano

Hej klapy graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? Nie? Pewnie też bym nie zagrał. Ale na szczęście jestem świadomym graczem, mam XGP i teraz gram sobie w tego sztosa. Idealny tytuł po GOTY 2018 czyli Red Dead Redemption 2. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
5 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

Jeżeli jeszcze chcesz sobie powalczyć z wiatrakami, to podrzucę ci listę najwyżej ocenianych w ub. r. gier wg Metacritic:

BT0sG0a.png

No, powiem ci, że eks pogania eks. :xboss: Takiej dominacji Sony nie widziałem od lat :obama:

I nie odbieraj tego jako atak, raczej jako uprzejme sprostowanie nieścisłości, które tu co stronę podajesz.

Oczywiście, że dominacja Sony w 2018 była ogromna

GoW 94

SOTC 91

Astro Boy 90

Tetris 89

SFV: AE 87

Spider Man 87

Dragon Quest XI 86

Yakuza 2 85

Moss 85

Beat Saber 85

Ni NO Kuni II 84

Detroit, Firewall i reszta gier poniżej 8 nie wypisuje.

Teraz spencerowska s(pipi)ina, X-ŚMIECIARKA, uwaga jedziemy...

Forza 92

KONIEC :rotfl:

Jest jeszcze Below, SoT czy SoD, ale te chvjowizny mają średnią w przedziale 60-70, więc przykro mi.

Panowie, głowa do góry, 2019 będzie lepszy, bo już gorzej być nie może :kaz:

Opublikowano

a co ograł yeti? dad of boy, spodermon i remaster gry z 2005 roku

3 gry na tyle sztosów jak jakiś pierwszy lepszy janusz 

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

prawda jest taka, że xbox one jest chu.jowy wzdłuż i wszerz i nie ma nawet startu do plej(pipi)y prawie w każdym aspekcie, oprócz wyścigów i pada.

Ten temat powinien zostać zamknięty do momentu zapowiedzi ps5 i scarlett bo tu nawet nie ma walki. Te wykupione zimnym dolarem studia, tylko by jakoś nieudolnie dogonić Sony w tym aspekcie, wyplują jakieś gierki na next gena, MS w końcu zrobi dashboard bez dałna i będzie może w końcu jakaś wojna, bo teraz to trochę śmiesznie wygląda :) 

Największą zaletą cw, mimo że wojna dawno skończona, jest obserwowanie jak u botów postępuje choroba psychiczna.

6 minut temu, chris85 napisał:

Hej klapy graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? Nie? Pewnie też bym nie zagrał. Ale na szczęście jestem świadomym graczem, mam XGP i teraz gram sobie w tego sztosa. Idealny tytuł po GOTY 2018 czyli Red Dead Redemption 2. 

Właśnie o tym mówię :kaz:

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS4

Opublikowano
12 minut temu, chris85 napisał:

graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? 

Ty może zainwestuj w gust czy coś 

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

a co ograł yeti? dad of boy, spodermon i remaster gry z 2005 roku

3 gry na tyle sztosów jak jakiś pierwszy lepszy janusz 

Jak skrzętnie ominął tego posta, yebaniutki. Klapki działają jak Hitler, biorą sobie to co im potrzeba do ich wizji rzeczywistości i odrzucają to, co im akurat nie pasuje :potter:

Hitlery gejmingu, tfu. Tymczasem od dwóch dni koleżka mi narzeka na prosiaka, że dudni jak odkurzacz, wysyła filmiki na maila i pyta, jak się w tym ścierwie pastę wymienia. #4theplayers

Opublikowano

HAHAHAHAAH xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boli? Ma boleć, to jeszcze raz.

GoW 94

SOTC 91

Astro Boy 90

Tetris 89

SFV: AE 87

Spider Man 87

Dragon Quest XI 86

Yakuza 2 85

Moss 85

Beat Saber 85

Ni NO Kuni II 84

Detroit, Firewall i reszta gier poniżej 8 nie wypisuje.

Teraz spencerowska s(pipi)ina, X-ŚMIECIARKA, uwaga jedziemy...

Forza 92

KONIEC :rotfl:

Bym zapomniał

:banderas:

VS

crapdown, ori na laptopie i girsy na 8 :yao:

1_max.jpg

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
6 godzin temu, Yakubu napisał:

Ty może zainwestuj w gust czy coś 

Nie no fornajcik z dzieciakami lepszy. Ciekawe czy też grasz z nimi w party? Cześć jestem Jakubek mam 12 lat pogramy w foltnajta? Rodzice w domu? Wyślesz mi swoją fotkę? 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

to jakieś gry będą na plej(pipi)ie czy sonyboty będą ratować trupa Kaza grami na VR? Gorzej niż jaranie się grami na move 8 lat temu :)

Opublikowano
3 godziny temu, chris85 napisał:

Hej klapy graliście już w jedną z najlepszych gier 2018 czyli Mutant Year Zero? Nie? Pewnie też bym nie zagrał. Ale na szczęście jestem świadomym graczem, mam XGP i teraz gram sobie w tego sztosa.

Chodzi o tę grę usługę ze średnią 75 na MC?

"Jestem botem, tak świadomym graczem że sam nie wybieram w co zagram, spencer wybiera za mnie, a teraz wybrał że mam grać w gre 7/10 zamiast w GOTY jak gracze na Playstation, więc ja w to gram, chociaż jakbym miał wybierać sam, to bym nie zagrał". Świadomi gracze na xboxie w pigułce.

Opublikowano

Najbardziej gniję z tej propagandy gierek Gamepassowych i ta grupka walikoników Xśmiecia - Małsik, bluber, haveny i te inne xdddd

Opublikowano
19 minut temu, Observer napisał:

Chodzi o tę grę usługę ze średnią 75 na MC?

No właśnie tyle jest ta średnia warta, że przy MYZ z 75 na MC bawiłem się o wiele, wiele lepiej niż przy średniackim dad of boy z ponad 90 na MC. :reggie:  

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

No właśnie tyle jest ta średnia warta, że przy MYZ z 75 na MC bawiłem się o wiele, wiele lepiej niż przy średniackim dad of boy z ponad 90 na MC. :reggie:  

jak dobrze ze obie gry są dostępne na ps4 :)

Opublikowano

klapy i tak ograją tylko god of wara bo MYZ za trudne na ich małe móżdżki :) 

Opublikowano

Propagand i spisek 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Wam by spencer rzucił klocka zawiniętego w gazete to byście się świetnie bawili w coopie z kolegami. Wy nie macie gustu, wy macie syndrom sztokholmski.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

wam sony rzuca klocka otwarcie i się świetnie bawicie więc :) 

Opublikowano

Ja tak się dobrze bawiłem z Mutant Year Zero, że po 40 minutach z dysku usunąłem. W sumie dłużej wytrzymałem niż z Ashen, Below i Hellblade razem wzięte :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.