Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ten post w temacie RE najbardziej rozpyerdala

On chyba kupił limitke za 1k wiec w sumie rozumiem rozczarowanie

xd

Opublikowano

No Wesker to niezły psycho-fan Residentów, jak on każdy materiał video wrzucał do tematu, walił 30 screenshotów z niego i porównywał że teraz kubek jak w innym miejscu.

Opublikowano

Ci Chińczycy to niezłe partacze xD soulsy grywalne dopiero dzięki portowi od Polaków a teraz chuyowy graficznie remake nie może utrzymać 60 FPS xD 

I ta racjonalizacja biedaków hurr durr nie gadajcie o grafice bo jestem rumunem który gra na 10 letnim LCD i obsranej plejce za 899 xddd

your-tears-are-delicious-360x500_1_.jpg

Opublikowano

bluber się ośmiesza? heh, klasyka gatunku :nosacz3:

Opublikowano

Screenshots of Verizon Gaming show titles including Fortnite, Red Dead Redemption 2, God of War, Battlefield V, and Destiny 2.

VerizonGamingGames.png

Ogra sie na Xiaomi z padem od XO :nosacz3:

Opublikowano

No ładnie playstation pierwszą konsolą historii której exy  można ograć na Xioami. 

Jeszcze jak to po cichu wprowadzają, chyba mają świadomość że konsolowym wojownikom mogą popękać d.upy z tego powodu xD

Dla mnie osobiście to lepiej, im jest więcej możliwości zagrania w jakąś grę tym lepiej dla graczy :xboss:

Edytowane przez ASX

Opublikowano

@Pupcio ten twój ból dupy o to, że ktoś ma przyzwoity telewizor jest niesamowity.  Kiedyś się dorobisz i zobaczysz, że to o czym piszemy, albo na co narzekamy jest bardzo ważnym elementem gier 2018/2019. 

Opublikowano

No tak, jak nie ma HDR 4K OLED minimum 65 cali tylko 1080p to wersja demo gierek jest, nie? Jezu, orać Was i na tym ziemniaki sadzić

Opublikowano

To jaki jest sens kupowania plejstasion skoro jej exy będzie można ograć na lodówce?

Opublikowano

xD @balonlepiej też udawaj że masz tv fullhd bo Cię ukrzyżują te świry za twój wcześniejszy post

Opublikowano
8 minut temu, chris85 napisał:

@Pupcio ten twój ból dupy o to, że ktoś ma przyzwoity telewizor jest niesamowity.  Kiedyś się dorobisz i zobaczysz, że to o czym piszemy, albo na co narzekamy jest bardzo ważnym elementem gier 2018/2019. 

to niezły autyzm xd

Opublikowano

Dzbany sa jak kosciol katolicki w sredniowieczu. probuja zatrzymac rozwoj techniczny.

Opublikowano

To niezły rozwój

Opublikowano

Nie, lepiej żeby wszystkie gry chodziły jak bloodborne :pawel:

Opublikowano

A w sumie to mi się nie chce

Opublikowano

muszę przyznać, że po sprzedaży ps4 jakoś tak mi lżej na serduszku :) 

no ale po co mam trzymać konsolę, którą odpaliłbym dopiero na premiere tlou 2 w 2020 

Opublikowano

ja tej i grasz w jakeś mutanty xD szkoda szkoda chłopaka, wiązałem z tobą duże nadzieje ale wyrosłeś na porażke ;) 

Opublikowano

taki tekst od fana yakuzy i persony ( :pawel: ) to jak komplement :) 

Opublikowano

Bys sie pawcio na ksiazki i filmy przerzucil, a nie jaral sie gierkami gdzie 90% czasu gry naciska sie x przy czerstwych dialogach lub oglada dwugodzinne cutscenki

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

Żeby jeszcze koksa no to można by było zrozumieć, ale sprzedać pleja i kupić one s....one s w 2019 roku :lol:

a kto mi broni teraz kupić koxa? ty? 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

No ładnie playstation pierwszą konsolą historii której exy  można ograć na Xioami. 

Jeszcze jak to po cichu wprowadzają, chyba mają świadomość że konsolowym wojownikom mogą popękać d.upy z tego powodu xD

Dla mnie osobiście to lepiej, im jest więcej możliwości zagrania w jakąś grę tym lepiej dla graczy :xboss:

Nie wiadomo, to moga byc zwykle placeholdery. To byloby dziwne ze strony, gdyby wspierali kogos gdy w swojej usludze tego nie maja.

Nie kojarze tematu, ale jest to jesli cos zwiazane z Xiaomi, to moze chodzic o probe wejscia na rynek chinski, ktory jest niezwykle zyskowny i zamkniety jednocznesnie.

7 godzin temu, Mendrek napisał:

Suteq jaki hipokryta, 2 strony temu zarzuca komuś że gra w niżej ocenione gry z PS Plus", a sam gra w takie gry z gamepassa. Botyzm in a nutshell ;)

Przeciez te yebane boty kijem przez szmate eksow MS nie tykaja, a jesli juz wogole graja to pif paf online, z czym do ludzi.

edit - poweselna goraczka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nikt Ci nie broni. Baaa nawet mogę Cię do tego próbować przekonać, ale kupiłeś one s, najsłabszą konsole tej generacji, gdzie nawet df stwierdziło, że to szrot w dzisiejszych czasach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.