Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

raczej fejk z PSM.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 317,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
24 minuty temu, creatinfreak napisał:

Dzisiejsze wiadomości :

Playstation

57460ca3dc0db6bb6ef9036037e6a44f.jpg

to tylko halucynacje z niedożywienia ;) 

Opublikowano

PS4 Pro wypada pod względem framerate'u gorzej od PS4 i XOne, co możecie zobaczyć w 13 minucie poniższego nagrania. Dopiero wymuszając na PS4 Pro tryb 1080p można otrzymać 60 fps.   Co z Xbox One X? Digital Foundry twierdzi, że Kingdom Hearts 3 działa na konsoli Microsoftu z najwyższą płynnością

dzień jak co dzień, wieczna beczunia z plejsmiecia HD Ready bez gier   kaz.png  

Ogrywasz czy czekasz aż gra będzie w Gamepassie?

Opublikowano

to jest cytat Daddy'ego Paolo

Opublikowano

cratinfreak jak nieudolnie próbuje walczyć w cw na korzyść klapow tylko po to zeby znaleźć kolegów do gry na plejstesion :mocking:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

@Paolo de VesirDobra dobra nie odwracaj kota ogonem, koniec z obowiazkowym cross-play Sea of Thieves Xbox - PC na prosbe graczy Xbox bo na myszkach ich yebali, tyle zostalo z super feature

Those most thrilled, unsurprisingly, are the console players who've frequently expressed dissatisfaction with the current controller-versus-mouse-and-keyboard system,

@kubson Jak tam dominacja Japonii na rynku growym w 2018, podoba sie ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Już w grze wszystko działa i mogę grać w najlepszym wydaniu w kh 3. Można się rozejść.

eZRIKfM.jpg

Opublikowano

Wow,  jesteś jednym z sześciu szczęśliwców grających w Kingdom Hearts na Xboxie.

Opublikowano
19 minut temu, kubson napisał:

cratinfreak jak nieudolnie próbuje walczyć w cw na korzyść klapow tylko po to zeby znaleźć kolegów do gry na plejstesion :mocking:

Codziennie gram z kolegami spoza forum, tak więc nie pykło :)

Opublikowano

No to jest takie bardzo niesmaczne, bo niby konsola miała być drm-free, a tu spencerowi się przypadkiem wcisnął "cancel Xbox" i nagle wszystkim konsole wyj*bało. No nieładnie MS, ale żadne zaskoczenie...

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Beka, quantic dream idzie robić gry na telefony xD tak żeście im podziękowali za najlepszą grę w historii studia :kaz:

sonybociarnia rakowa społeczność i totalne bezguście, tylko pif pafy i generyczne ubi gierki od $ony. Zero różnorodności, smutne ale prawdziwe :)

Opublikowano

Mendrek sie chwalil co skonczyl w 2018?

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

Mendrek sie chwalil co skonczyl w 2018?

Niedawno chyba w Konsolowej Tęczy wypisałem co skończyłem ;)

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał:

ficek odblokowałeś wszystkie postaci w Smashu? jak tam online?

65 mam, ile ty odblokowales?online wypas, kiedy gramy razem?

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Niedawno chyba w Konsolowej Tęczy wypisałem co skończyłem ;)

Cale dwa exy xdddd mala liczba skonczonych gierek, odpalasz gierki na potege a przy zadnej nie siedzisz dluzej procz multiplatform jak overwatch, teoria gloszona z cw fatalnie przelozona na rzeczywista praktykę

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

Cale dwa exy xdddd mala liczba skonczonych gierek, odpalasz gierki na potege a przy zadnej nie siedzisz dluzej procz multiplatform jak overwatch, teoria gloszona z cw fatalnie przelozona na rzeczywista praktykę

To nadal dwa trzy ex'y warte ukończenia były, bardzo się cieszę że mogłem w nie zagrać. Ja nie mam wakacji, by grać hardkorowo jak kiedyś. Ot, ogrywam sobie raz to, raz tamto. Ja nie robię się za wyrocznię jak ty, operuję statystykami i faktami. W czym masz problem? Nie wiem, masz jakąś manię że gry trzeba kończyć za jednym cugiem? Geez, opanuj się, idź porąbać drewno w Zeldzie, albo coś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.