Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

raczej fejk z PSM.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
24 minuty temu, creatinfreak napisał:

Dzisiejsze wiadomości :

Playstation

57460ca3dc0db6bb6ef9036037e6a44f.jpg

to tylko halucynacje z niedożywienia ;) 

Opublikowano

PS4 Pro wypada pod względem framerate'u gorzej od PS4 i XOne, co możecie zobaczyć w 13 minucie poniższego nagrania. Dopiero wymuszając na PS4 Pro tryb 1080p można otrzymać 60 fps.   Co z Xbox One X? Digital Foundry twierdzi, że Kingdom Hearts 3 działa na konsoli Microsoftu z najwyższą płynnością

dzień jak co dzień, wieczna beczunia z plejsmiecia HD Ready bez gier   kaz.png  

Ogrywasz czy czekasz aż gra będzie w Gamepassie?

Opublikowano

to jest cytat Daddy'ego Paolo

Opublikowano

cratinfreak jak nieudolnie próbuje walczyć w cw na korzyść klapow tylko po to zeby znaleźć kolegów do gry na plejstesion :mocking:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

@Paolo de VesirDobra dobra nie odwracaj kota ogonem, koniec z obowiazkowym cross-play Sea of Thieves Xbox - PC na prosbe graczy Xbox bo na myszkach ich yebali, tyle zostalo z super feature

Those most thrilled, unsurprisingly, are the console players who've frequently expressed dissatisfaction with the current controller-versus-mouse-and-keyboard system,

@kubson Jak tam dominacja Japonii na rynku growym w 2018, podoba sie ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Już w grze wszystko działa i mogę grać w najlepszym wydaniu w kh 3. Można się rozejść.

eZRIKfM.jpg

Opublikowano

Wow,  jesteś jednym z sześciu szczęśliwców grających w Kingdom Hearts na Xboxie.

Opublikowano
19 minut temu, kubson napisał:

cratinfreak jak nieudolnie próbuje walczyć w cw na korzyść klapow tylko po to zeby znaleźć kolegów do gry na plejstesion :mocking:

Codziennie gram z kolegami spoza forum, tak więc nie pykło :)

Opublikowano

No to jest takie bardzo niesmaczne, bo niby konsola miała być drm-free, a tu spencerowi się przypadkiem wcisnął "cancel Xbox" i nagle wszystkim konsole wyj*bało. No nieładnie MS, ale żadne zaskoczenie...

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Beka, quantic dream idzie robić gry na telefony xD tak żeście im podziękowali za najlepszą grę w historii studia :kaz:

sonybociarnia rakowa społeczność i totalne bezguście, tylko pif pafy i generyczne ubi gierki od $ony. Zero różnorodności, smutne ale prawdziwe :)

Opublikowano

Mendrek sie chwalil co skonczyl w 2018?

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

Mendrek sie chwalil co skonczyl w 2018?

Niedawno chyba w Konsolowej Tęczy wypisałem co skończyłem ;)

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał:

ficek odblokowałeś wszystkie postaci w Smashu? jak tam online?

65 mam, ile ty odblokowales?online wypas, kiedy gramy razem?

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Niedawno chyba w Konsolowej Tęczy wypisałem co skończyłem ;)

Cale dwa exy xdddd mala liczba skonczonych gierek, odpalasz gierki na potege a przy zadnej nie siedzisz dluzej procz multiplatform jak overwatch, teoria gloszona z cw fatalnie przelozona na rzeczywista praktykę

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

Cale dwa exy xdddd mala liczba skonczonych gierek, odpalasz gierki na potege a przy zadnej nie siedzisz dluzej procz multiplatform jak overwatch, teoria gloszona z cw fatalnie przelozona na rzeczywista praktykę

To nadal dwa trzy ex'y warte ukończenia były, bardzo się cieszę że mogłem w nie zagrać. Ja nie mam wakacji, by grać hardkorowo jak kiedyś. Ot, ogrywam sobie raz to, raz tamto. Ja nie robię się za wyrocznię jak ty, operuję statystykami i faktami. W czym masz problem? Nie wiem, masz jakąś manię że gry trzeba kończyć za jednym cugiem? Geez, opanuj się, idź porąbać drewno w Zeldzie, albo coś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.