Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Console Wars: tak zwane entertaiment disposable income 

Opublikowano

Prosze zmienic nazwe tematu na Console Wars: Plagi Egipskie

Opublikowano

Najnowsze wyniki finansowe usługi pokazują, że samo PSN osiągnęło większy przychód niż... dział gier Microsoftu i Nintendo.

W ostatnim kwartale finansowym (październik-grudzień), Sony zanotowało kolejne wzrosty. Pochwalono się, że liczba aktywnych subskrypcji PlayStation Plus osiągnęła 36,3 miliona graczy, co daje około 40% wszystkich posiadaczy PlayStation 4.

Taka popularność Plusa ma wpływ na to, ile Sony zarabia na usługach sieciowych, związanych z PSN. W całym 2018 roku, Sony dzięki temu segmentowi, zanotowało przychód na poziomie 12,5 miliarda dolarów. W to wliczane są zarówno aktywne subskrypcje PS+, sprzedaż gier, DLC, usługi pokroju PS Now, PS Vue czy wideo.

O ile wyprzedzenie Nintendo (dział growy zanotował przychód na poziomie 10 miliardów dolarów) nikogo nie powinno jednak dziwić, tak zdystansowanie się od Microsoftu robi wrażenie. Cały segment gier w firmie z Redmond zanotował przychód na poziomie 11,5 miliarda dolarów, czyli mniej niż... PSN w Sony.

Wynik japońskiej korporacji robi jeszcze większe wrażenie, gdy weźmiemy pod uwagę przychody całego działu growego. Ten w Sony zanotował przychód na poziomie 20,72 miliarda dolarów, co jest wynikiem lepszym niż... Microsoft i Nintendo razem wzięte.

Oraz 94 mln sprzedanych Nadkonsol, zbliżamy się do setki.

gif11.gif?w=780

Opublikowano

jesli ps4 jest na swiecie obecnie wiecej niz xbox + switch to raczej wypada by przychod byl wiekszy niz xbox + switch, jesli byloby inaczej bylaby to po prostu zwykla kompromitacja

Opublikowano

Dalczego on ma Kazub na koszulce?

Opublikowano

Sony zarabia na Playstation? 

wow co za informacja, nikt się tego nie spodziewał 

Opublikowano

poprostu gloryfikacja Sony i cyferek w twoim wykonaniu to kopiuj wklej od 100 stron. 

Rozwijaj sie , wymysl cos nowego

Opublikowano

94 mln więc w grę wchodzą tylko AAA story-driven Ubigames. Z taką bazą casuali Sony nie może pozwolić sobie na eksperymenty czy niesprawdzone gatunki.

To bardzo dobra informacja dla graczy, bo od razu człowiek wie że po najbardziej skillowe multi czy nietuzinkowe gry powinien uderzyć do Microsoftu lub Nintendo, zatrzymując wszystkich januszy gamingu pod niebieską banderą.

Tak, to cudowna generacja. :) 

Opublikowano

Jak sie kurwa nauczyli czcionki wiekszej uzywac. xddddd

Opublikowano

Tyle tych ger że ciężko wszystke spamiętać Ci powiem

Opublikowano

Paolo taki paradoks, skonczyl sie a nigdy nie zaczal

Opublikowano

ja milan nie szanuje mimo, ze piatek

Opublikowano
6 godzin temu, Welna napisał:

Ficus

Odkad wrociles do cw to sie (pipi)a nie da czytac tego (pipi)enia

Jesli tak samo zachowywales sie w domu to sie nie dziwie , ze juz nie masz zony.

(O ile to prawda oczywiscie)

Cytat

amazing! bardzo Wam dziękuję za ciepłe przyjecie to bardzo miłe z waszej strony zwłaszcza że jak czytałem tutaj rózne tematy to żyjecie jak rodzina spotkania wyjazdy wspolne grania rodziny super miejsce. unikatowe to jak duzo dajecie od siebie. share the love

Opublikowano

Nie. 

Opublikowano

Wy(pipi)one w ten rynsztok
Ewakuacja soon

Opublikowano

ja tez planuje ewakuowac sie z forumka w tym roku, choc konto zostawie by od czasu do czasu tu zagladac, mam nadzieje, ze choc jeden zateskni kiedys

Opublikowano

oj chyba nie

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

oj chyba nie

Ja zatęsknię! Nie wypowiadaj się za innych, ok?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.