Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

@_Be_

no $ony ostatnimi laty to niezła kooorwa. Co prawda sytuacja nie tak tragiczna jak na Xboxie gdzie przez długie lata opierano cały lineup na HaloGirsachForzie, ale jestem pewny że i Sony prędzej czy później się przejedzie na tej polityce exów na jedno kopyto, jeśli nie zaoferuje wkrótce czegoś nowego. 

a najlepsze w tym jest to, że Sony wychowało sobie wiernych wyznawców w stylu Andrzeja, którzy nie tylko nie akceptują i zabraniają jakiejkolwiek krytyki, ale wymagają od wszystkich klaskania uszami i zabraniają wystawiania werdyktów niższych niż 9/10 xD , przez co wszystko uchodzi im na sucho 

@Kolos28 o czym ty pyerdolisz? xD nikt tu nie pisze o grafice 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
11 minut temu, Kolos28 napisał:

Tak dla przypomnienia to na Sony również pogramy w te Wasze cudowne gierki i to w bardzo zbliżonej oprawie. Niestety Wy jedynie na YT możecie pooglądać gierki, w które my możemy zagrać.

Xboty to nie biedaki i nie mają tylko jednej konsoli. Raz na rok odpali się szrota 4, zagra w cinematic exa i zapomni na kolejne miesiące o konsoli.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Xboty to providenty mieszkajace z mamusiami, co by zagrać w gowa muszą rozważać sprzedaż obecnej konsoli.

"maaamo, proszę, koledzy mają dwie konsole, nawet trzy"

- "nie Eryku, chcesz nową , sprzedaj starą"

-"maaaaamoooooo"

Opublikowano

Różnica jest taka, że Xboty aby sobie pograć to muszą kupić Ps4 a posiadacze PlayStation nie mają potrzeby posiadania konsoli od MS. Wolą wydać kasę na Switcha jako handheld.

Opublikowano

No ja jestem posiadaczem PS4 od premiery i musiałem kupić sobie Switcha i Xboxa, bo z samym sonowskim kupskiem bym nie wytrzymał.

Opublikowano

mówić o swoim przypadku

używać określeń typu 'wszyscy wolą‘

o-ok

Opublikowano
13 minut temu, Kolos28 napisał:

Spencer mydli Wam oczy cyferkami a dobrze wiecie, że Sony potrafi dostarczyć zbliżony poziom w grach multiplaformowych a nawet i wyższy w ich własnych produkcjach.

Różnice w grafice nie są widoczne na pierwszy rzut oka oraz podczas grania ale co tam macie przecie najmocniejszą konsolę, która nie dorównuje PC. Najważniejsze, że na papierze jest mocniejsza od Sony prawda?

Nie tylko jest bezsprzecznie mocniejsza, ale tę moc w grach multiplatformowych autentycznie widać, słychać i czuć do tego stopnia, że na samą myśl o zagraniu w jakąkolwiek multiplatformę na plejkoorwie chce mi się autentycznie rzygać:bad:

Co, ja jakieś zwierzę jestem, żeby grać na słabszym sprzęcie skoro mam wybór?!

Opublikowano
No ja jestem posiadaczem PS4 od premiery i musiałem kupić sobie Switcha i Xboxa, bo z samym sonowskim kupskiem bym nie wytrzymał.

A to interesujące bo oprócz FORZA, Halo i Gears masz wszystko również na Ps4 a do tego gierki na wyłączność.

Gdyby nie Ps4 i Switch to gralbys tylko w gry ogólnodostępne na swoim Xbox.

Opublikowano

Sztuką nie jest posiadać najmocniejszą konsolę, sztuką jest posiadać umiejętność wykorzystania mocy konsoli, a tego m$ nie potrafi. Patrz U4, patrz Horizon Zero Dawn, gdzie na biedackim PS4 wsysa dupą tego xbox x.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Sztuką nie jest posiadać najmocniejszą konsolę, sztuką jest posiadać umiejętność wykorzystania mocy konsoli, a tego m$ nie potrafi. Patrz U4, patrz Horizon Zero Dawn, gdzie na biedackim PS4 wsysa dupą tego xbox x.

Wstawaj Faka zesrałeś się 

Opublikowano

A co asax może tak nie jest? xD przecież nawet dzieci wiedzą że studia ms są gorsze w graficzke od sony

Opublikowano

Jezusku, spojrzałem, wy nawet klapy tego cupheada - grę mesjasza zielonego, nie macie w 4k.

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

A co asax może tak nie jest? xD przecież nawet dzieci wiedzą że studia ms są gorsze w graficzke od sony

A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-LE FALE W SOT

Opublikowano

Najlepszy przykład to beta nadchodzącego CoD-a. O tym, że jestem miłośnikiem tej serii wiedzą już nawet ludzie pierwotni z dżungli amazońskiej oraz Eskimosi z Grenlandii. Przebieram więc nóżkami i wprost doczekać się nie mogę co tam Treyarch wypichciło. Mógłbym gdybym chciał napyerdalać na podkonsoli od piątku, tym bardziej że w tym dniu miałem urlop i siedziałem w domu. A co ja czynię? Grzeczniutko czekam jeszcze tydzień aby grę ocenić na bestii, czyli tak jak bogowie we wszystkich religiach nakazują, a nie na sprzęcie który "zaoferuje" podrozdzielczość i 40 fps-ów w porywach nie mówiąc już o góvnianym padzie...

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

no jeżeli ktoś woli goowno rozmazane i cinematic experience 27 fpsów to może i tak jest :usmiech:

Edytowane przez oni

Opublikowano
Ja pier.dole, kolos to już odpłynął na haju totalnie.
Ja nie muszę ćpać bo nie mam Xbox [emoji23]
Opublikowano
2 minuty temu, oni napisał:

no jeżeli ktoś jest niewrażliwy na (pipi) rozmazane i cinematic experience 27 fpsów to może i tak jest :usmiech:

mówisz o state of decay 2? :usmiech:

Opublikowano
6 minut temu, Czezare napisał:

O tym, że jestem miłośnikiem tej serii

O tym nie wiedziałem, bardziej  znany jesteś z tego że nie znasz angielskiego i jesteś muminkiem.

Opublikowano
Najlepszy przykład to beta nadchodzącego CoD-a. O tym, że jestem miłośnikiem tej serii wiedzą już nawet ludzie pierwotni z dżungli amazońskiej oraz Eskimosi z Grenlandii. Przebieram więc nóżkami i wprost doczekać się nie mogę co tam Treyarch wypichciło. Mógłbym gdybym chciał napyerdalać na podkonsoli od piątku, tym bardziej że w tym dniu miałem urlop i siedziałem w domu. A co ja czynię? Grzeczniutko czekam jeszcze tydzień aby grę ocenić na bestii, czyli tak jak bogowie we wszystkich religiach nakazują, a nie na sprzęcie który "zaoferuje" podrozdzielczość i 40 fps-ów w porywach nie mówiąc już o góvnianym padzie...
I pograsz z 15stoma zielonymi ludzikami na serwerze albo crossplay z PC, gdzie wiara będzie tam grać w 120fps i z grafiką przekraczającą różnice między xo i ps4.
Dodatkowo na PC będą grać na myszkach gdzie Twój super pad od Xbox będzie tylko fajnie leżał w dłoni.
Tylko pozazdrościć.
Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

O tym nie wiedziałem, bardziej  znany jesteś z tego że nie znasz angielskiego i jesteś muminkiem.

Nie wiem jak to z tą znajomością angielskiego, ale naocznie przekonałem się że Cezary jest człowiekiem.

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

czezaro fan coda i yakuzy xD 

Opublikowano

Słoneczko za mocno przygrzalo i plastik pskoorwy się topi że tak klapow wylało w cw?

Opublikowano

"Nie potrzebuję" przekaz podprogowy "Nie stać mnie" :p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.