Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Może być trudnym dla nastolatka prosić mamę o kolejną konsolę. :/ 

Dla trzydziestolatków również ;)

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Xboty ale po co kupujecie dodatkowo ten złom od Sony jak macie najlepszą konsole na świecie a gry na plejce to kasztany psujące branżę gier?

My posiadając Ps4 całkowicie nie mamy potrzeby aby myśleć o Waszej zielonej popierdółce [emoji23]

Chyba szach mat w tym temacie ????????

Opublikowano

"po co mi Forza Horizon skoro mamy Onrush"

Klapy 2018 

Opublikowano

ja tam myśle o xboxie bo mają rdr z trawą i w 4k. 

Opublikowano

I to w grze z poprzedniej generacji...

To jest moc!

++++++++++++++++

Śmiejecie się z gier od Sony a XO kupujecie dla FORZA - wow.

I ta gra jest lepsza od wszystkich gier na Ps4?

Rozumiem, że gdyby nie FORZA to byście mieli tylko Ps4 tak?

Opublikowano

Już wiem czemu Sony blokuje cross play z innymi konsolami. Po prostu nie chcą by więcej ludzi dowiedziało się jakie ameby ich reprezentują.

Opublikowano

Ins niesamowite pociski, śrut prawdy

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Xboty to providenty mieszkajace z mamusiami, co by zagrać w gowa muszą rozważać sprzedaż obecnej konsoli.

"maaamo, proszę, koledzy mają dwie konsole, nawet trzy"

- "nie Eryku, chcesz nową , sprzedaj starą"

-"maaaaamoooooo"

To brzmi jak mendrek

Opublikowano

mendrek to ukryta opcja microsoftowa

Opublikowano

2018, a klapy nadal nie ogarniają, że na produkt zwany konsolą składa się obecnie trochę więcej czynników niż trzy fajne gry, w które inni nie pograją :reggie:

Opublikowano

2018 rok, a ten śmieć Xbox nadal nie ma gier dla których warto posiadać tą konsole.

Opublikowano

Gdy myślisz ze daddy to musi być troll  z tymi swoimi wynurzeniami, to on daje minusa yetiemu i już wiesz

Opublikowano
4 godziny temu, Kolos28 napisał:

Różnica jest taka, że Xboty aby sobie pograć to muszą kupić Ps4 a posiadacze PlayStation nie mają potrzeby posiadania konsoli od MS. 

Ty, jak ty się nazywasz, bo zapomniałem. Kolos, Balas, Koleś? A więc słuchaj mnie...Boleść. Nie macie potrzeby, bo zaczadzeni sonowskim cinematik ekspirjens na jedno kopyto i na dwa weekendowe wieczory co by w poniedziałek obowiązkowo wystawić na pchlim nie dostrzegacie, lub nie chcecie dostrzec, że istnieją w zielonym królestwie gry nie dość że najlepsze w swoich kategoriach jak Halo 5 , Forza Horizon 2 i 3 oraz Forza 7 to równocześnie takie, w które gra się całymi LATAMI, bo jakimś dziwnym trafem nie chcą się znudzić i spaść z topu.

Opublikowano

Ja (pipi)e, boty serio są na takim poziomie jak te ich eksy na tą śmieciarke spencera. Aż oczy krwawią jak to się czyta.

Opublikowano
2 godziny temu, Kolos28 napisał:

My posiadając Ps4 całkowicie nie mamy potrzeby aby myśleć o Waszej zielonej popierdółce

Chyba szach mat w tym temacie

ktoś tu się ostro miota xD

W dniu 1.08.2018 o 20:31, Kolos28 napisał:

A może bym kupił tego Xbox One X...
Muszę to przemyśleć.
W sumie do singlowych multiplaform nadaje się bardziej niż ps4 bo i jest ciszej i zawsze lepiej niż na prosiaku, nawet jak nie znaczne to zawsze coś.

Aha, jakby co to nie będę należał do żadnego obozu.

W dniu 16.07.2018 o 10:58, Kolos28 napisał:

A może ja sam kupię nowego Xboxa jak wyjdzie... Kto wie, śledzę ciągle rozwój gier na tę platformę. Póki co są pustki ale to wszystko może się odwrócić...

Pewne jest to, że jeśli nowy Xbox będzie tego warty to kupię go by stał przy moim Ps5 i Switchu.

W dniu 2.12.2017 o 19:18, Kolos28 napisał:

Bardzo pozytywny zestaw
Ja planowałem zakup XOX a nawet ostatnio Nintendo Switch do mojego PlayStation 4 Pro ale mam zbyt dużo gier w kolekcji łącznie z nowościami na Prosiaku a więc Xbox został skreślony z listy a Nintendo poczeka jeszcze na mnie gdzieś do marca, kwietnia

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

xD

Opublikowano

+ ciche jaranko i zazdro na myśl o Forzie Horizon 4 :)

Opublikowano

comment_3HMBfsoXhFapZufOpLhasXPy92NrNuF1

Masz Forze, zagraj sobie, posmakuj jak to smakuje

NIE DLA PSA, NIE DLA ŚMIECIA, DLA PANA TO 

Opublikowano

xD
Nie motam się tylko kręcę sobie z Was bekę.
Potrafię również wymienić zalety XOX ale konsola bez gier to dla mnie NIE konsola...

Rozumiem nawet kupić Xbox One X dla Forzy, Halo czy Gearsów. Rozumiem nawet kupić konsole dla wstecznej ale bądźmy poważni i mówmy wprost: dopóki nie będzie nowych dobrych gier na wyłączność to klocek nie ma szans z plejstacją i tyle w temacie.

Nie śledziłem Waszej dyskusji od początku ale jak nie było klocka a XO był słabszy od Ps4 to również tutaj wciskaliscie ciemnote, że XO był lepszy?
Teraz wypisujcie o mocy Waszej konsoli bo to jeden jedyny Wasz argument. Gracie w multi z graczami Piecyków chociaz XOX daleko do PC i granie crossplay'owe to musi być straszne doświadczenie.
Opublikowano
42 minuty temu, Kolos28 napisał:

Potrafię również wymienić zalety XOX ale konsola bez gier to dla mnie NIE konsola...

Rozumiem nawet kupić Xbox One X dla Forzy, Halo czy Gearsów. Rozumiem nawet kupić konsole dla wstecznej ale bądźmy poważni i mówmy wprost: dopóki nie będzie nowych dobrych gier na wyłączność to klocek nie ma szans z plejstacją i tyle w temacie.

Nie śledziłem Waszej dyskusji od początku ale jak nie było klocka a XO był słabszy od Ps4 to również tutaj wciskaliscie ciemnote, że XO był lepszy?
Teraz wypisujcie o mocy Waszej konsoli bo to jeden jedyny Wasz argument. Gracie w multi z graczami Piecyków chociaz XOX daleko do PC i granie crossplay'owe to musi być straszne doświadczenie.

Czyli wg Ciebie grając w Halo 5 w multi na serwerach gram z blacharnią? Weź ty Koleś przejdź z twardych narkotyków na miękkie bo Cię dewastują...

Opublikowano

Chwalicie się multiplaformami, crossplay.
Podkreślacie moc Waszej nad konsolki.
A więc Ty odłóż dragi i nie zakrzywiaj rzeczywistość bo Halo 5 nie jest wyznacznikiem tego co napisałem [emoji89]

Opublikowano
1 godzinę temu, oni napisał:

ktoś tu się ostro miota xD

xD

No, ale CW a prawdziwe życie to dwie odmienne rzeczy i powinieneś to wiedzieć.

Opublikowano
Godzinę temu, Kolos28 napisał:

Idz sobie pograj w Vampyra. xddd

Opublikowano

Maus

Ale Ty również możesz pograć w Vampirka.

Co za dekiel z Ciebie [emoji37]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.