Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Z nowszych jest wszystko. Z tym że co z tego? Xdd

Jak masz więcej eksów na konsoli to masz większą jazdę po tej samej dawce, jak widać jest to dla niektórych dość istotne. Na grach cebula, na dragach cebula, ciekawe czy przycinają też na "co łaska" w niedzielę

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
16 minut temu, aphromo napisał:

Wszystkie exy MS sa na PC wiec smiejesz sie jak glupi do sera.

Srednia taka sama jak SoT, tyle ze to jest jedna z wielu gier i do tego mniejsza, a nie glowna pozycja na polrocze Sony :)

psssst zdradze ci sekret, Piraci to też nie jest glowna pozycja na polrocze,  to gra przewidziana na lata, w stylu Minecrafta czy R6, w którą MS będzie inwestowac dopoki ludzie beda  w nia grali

Opublikowano

Przecież w to nikt nie gra oprócz ciebie asax :usmiech:

Opublikowano

to prawda Pupcio, sam jeden utrzymuje zespół 200 developerow. Jestem z tego dumny, beze mnie pomarliby z głodu 

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

Troche sie tego uzbieralo.

jeden ex szrota4 rocznie 8/10 no cóż nie wiem co tak słabo na 80mln. konsol, Kaz sra na was a wy że trufle, przykre  :)

Opublikowano
1 minutę temu, oni napisał:

to gra przewidziana na lata

This is waiting game, mowilem o tym wczesniej.

Opublikowano

aphromo, nie licząc mnie jesteś najgorszym użytkownikiem tego forum, gardzę każdym postem jaki smażysz w tym przybytku, piszę to z całego serca

Opublikowano
Teraz, Daddy napisał:

jeden ex szrota4 rocznie 8/10 no cóż nie wiem co tak słabo na 80mln.

Safandulo, zdajesz sobie sprawe, ze wiecej gier ukazuje sie obecnie na PC niz na X1 ?

Teraz, dr skrzynia napisał:

gardzę każdym postem jaki smażysz w tym przybytku, piszę to z całego serca

Cos konkretnego czy sobie zadzierasz nosa z daleka randomie ?

Opublikowano
47 minut temu, aphromo napisał:

Cos konkretnego czy sobie zadzierasz nosa z daleka randomie ?

Cytat

2588 odpowiedzi

Opublikowano

2588 XD To już Figaro miał więcej alterow.

Opublikowano
W dniu 21.08.2018 o 12:07, YETI napisał:

Oni przez 4 lata grali w 720p w crapy na 6, a co najwyżej na poziomie infamous, bo mysza w vr poza zasiegiem, a ja jak już siegam po to 900p to ze średnią, którą te żebraki widzieli w poprzedniej generacji. Poza tym GoW, SOTC, U4, BB, Horiozn, Ratchet i reszta klejnotów generacji w koronie Sony, z tego co mi wiadomo graficznie koszą i chodzą w full hd.

2018 roku - granie jak podludz w Nioh w 900p.........................................................................

Ja (pipi)e, brak słów. I nawet nie odpisuj, że ktoś grał w 720 skoro teraz pogrywa w 4k, a Ty nadal na plejbece będziesz grał do 2020 roku w 900p - Taki niby fan Sony, a nie kupił Prosia.

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Taki niby fan Sony, a nie kupił Prosia.

Jak ktos nie ma 4K TV to nie musi sie przesiadac na mid gena.

26 minut temu, dr skrzynia napisał:

liczba postow

No ale cos konkretnego wydusisz z siebie czy zawracasz gitare na bezdurne ?

Opublikowano
1 godzinę temu, dr skrzynia napisał:

aphromo, nie licząc mnie jesteś najgorszym użytkownikiem tego forum, gardzę każdym postem jaki smażysz w tym przybytku, piszę to z całego serca

Coś w tym jest, ledwo aphormo pojawil sie na forum a w przedbiegach wygrał plebiscyt na bezbeka roku, a i w tym roku wydaję się być murowanym faworytem

Opublikowano
19 godzin temu, aphromo napisał:

No ale cos konkretnego wydusisz z siebie czy zawracasz gitare na bezdurne ?

masz avatar z anime, to po pierwsze

a po drugie 

Opublikowano
  • Autor

Kupiłeś tego Nexa?

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał:

Kupiłeś tego Nexa?

Square jak nie kupił weź mu wpi.erdol bana oki?

23 minuty temu, dr skrzynia napisał:

masz avatar z anime, to po pierwsze

a po drugie 

sorry ale wiesz, że w hierarchii forumowej już dawno jesteś na dnie, afromo jest hen, hen wysoko nad tobą ba czlowieku kolos28 jest od ciebie wyżej także szanuj i sobie nie pozwalaj

Opublikowano

Kto to jest doktor skrzynka? Wystarczy miesięczna przerwa od forumka i już jakieś randomki się rządzą. 

Opublikowano
45 minut temu, Nemesis napisał:

Kto to jest doktor skrzynka? Wystarczy miesięczna przerwa od forumka i już jakieś randomki się rządzą. 

Alter Figaro

Opublikowano

Wyskoczyło mi w proponowany na YT

Ku.rwa jakie to są zwierzęta, kupić X360 ograć i puścić dalej, ale nie (pipi)a prawie dekadę walczą z emulacją i dalej chodzi jak gunwo obesrane i jeszcze to zaklinanie w komentarzach, że druga część wyjdzie na pjece :ragus:

edit. no ku.rwa na koniec jeszcze wspomina o testowaniu Gyrosów 3 i innych gier za paczkę fajek

Jak tam, preorderki złożone na 2080 :yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Zwierzęta...

jak można grać w RDR na emulatorze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.