Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 252

Oceń okładkę PSX Extreme 252 35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 252

• 1
      0
    • 2
      1
    • 3
      0
    • 4
      0
    • 5
      2
    • 6
      1
    • 7
      3
    • 8
      9
    • 9
      11
    • 10
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Teraz po latach okaże się, że wszyscy grali na Verbatimach, bogacze piehdolone :nosacz:

A marki Esperanza to nie pamietajo

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym użył porównania "wchodzę w to jak red. G na zachodnie portale skopiować niusy"

• To już? Aktualnego jeszcze nie skończyłem :) Okładka genialna i 10/10 się należy jak Shivie Verbatim. Aż dziw że zostawiliście wolne miejsce w prawym górnym rogu. Widzę że będzie co czytać mimo sezonu

• W sumie historia samej firmy Verbatim i tego jak to sie stalo, ze akurat ona goscila tak czesto w szarakach i ps2 wiekszosci graczy (i wszystkich redakcji growych) w polsce lat 90/2k to niezly materia

Opublikowano

Dobra panowie, zart powiedziany po raz setny nie bawi już tak dobrze. Może po prostu piszcie o tym 252. numerze?

Nie chce w kolejnym temacie czytać o tym samym. Będą nowe brudy, to zapewne kiedyś wyjda :)

Opublikowano
59 minut temu, dee napisał:

Teraz po latach okaże się, że wszyscy grali na Verbatimach, bogacze piehdolone :nosacz:

A marki Esperanza to nie pamietajo

Pamietajo, pamietajo tyle ze jako odpowiednik najnizszej jakosci.

Opublikowano
  • Autor

Sierpniowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe tradycyjnie dostępne w punktach z prasą na terenie kraju. E-wydanie natomiast do kupienia na PPE.pl (PDF) lub e-Kiosk.pl. Przyjemnej lektury!

Opublikowano

Hyde Park Rogera o forumku, jakby ktoś chciał wiedzieć. Więcej wspominek i prania brudów chyba nie ma.

Całkiem ładnie wybrnął :notbad:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Nom. Bardzo ładnie wybrnął, widać że inteligent z humorkiem :) Może w innej rzeczywistości Roger byłby specem od wygaszania kryzysów w social mediach? Przemierzałby stany swoim srebrnym challengerem. Po kilku latach nakręciliby o nim film z Clooneyem w roli głównej. Film zgarnąłby sześć nominacji do Oscara. Ten Ballantines tak dobrze wchodzi... :)

Opublikowano
17 minut temu, aux napisał:

Po kilku latach nakręciliby o nim film z Clooneyem Rozim (?) w roli głównej. Film zgarnąłby sześć nominacji do Oscara. Ten Ballantines tak dobrze wchodzi... :)

Opublikowano

Sezon ogórkowy w pełni , konsolometr nie moze dobić do 7 , dobry materiał o cyberpunk no i odetnijcie od HP znienawidzonego przez lud :) 

Opublikowano

Roger z humorkiem taki, podoba mi się :usmiech:. Ale w głosie ludu nic ciekawego jednak się nie pojawiło :kaz:

Zooltar dobrze napisał w Headshocie, tego Pana proszę trzymać jak nadłużej przy sobie, bo ma trochę oleju w głowie.

A, i redakcjo kochana, Kapitan Rayos wyszedł zarówno na 3DS jak i na Switcha, a w oceniaczce widnieje tylko "Switch".

Opublikowano
7 minut temu, raven_raven napisał:

Kapitan Rayos

:[ 

Opublikowano

Numerek mocno retro -publicystyczny. Szata graficzna, duże arty na plus(Cyberpunk).

Babol w recenzji Bomber Crew. Jak można grać w tak niedopracowaną grę?  W dodatku jakieś Chocobosy i w ogóle siara ;)

Grafik dobrał czcionkę do " next genów" jakby się nażarł tęczy.

Opublikowano

Grucha niezłym porównaniem walnął w recenzji Warhammera w kontekście ostatniej afery forumkowej.

Opublikowano

Pojechał, ale nie wiem, czy nie za wysokie progi dla niego.

Opublikowano

Trochę słabo to wygląda. Nie każdy może tak napisać, a na pewno takiemu gostkowi jak Grucha, nie wypada. Jeszcze jakby to jakiś stary zgred napisał, to co innego.

A teraz Grucha uwaząj, bo być może ten pan S, weźmie gościa co przejął sklep A i Cię dojadą.

Opublikowano

Ja bym użył porównania "wchodzę w to jak red. G na zachodnie portale skopiować niusy" :mevek:

Opublikowano

Krasnal zabłysnął jak chrząstka w salcesonie. 

A tak w ogóle to duży plus dla Kroolika, za "Dobre, bo polskie". Człowiek nawet nie miał pojęcia, że tyle gier wychodzi od naszych rodzimych deweloperów. W sumie, co artykuł mam banię, bo okazuję się, że indyk, w którego aktualnie gram jest dziełem rodaków. Naprawdę przyjemnie się czyta.

Drugi plus dla legendarnego Kroogera, bardzo fajnie wypełnia lukę po Mielu. Ciekawe teksty o Galapagos i branży growej. Aż szkoda, że jak Cię kiedyś spotkałem w IKEA, to nie podszedłem zagadać. Ale jak zobaczyłem na żywo, jaki byk jesteś to uciekłem za regały, by w ukryciu i na spokojnie wytłumaczyć żonie kim jesteś i dlaczego takie zainteresowaniem wzbudził we mnie obcy facet, robiący zakupy ;)

Dobra robota Panowie, czekam na kolejne teksty w następnym numerze Szmatławca :hi:

Opublikowano
W dniu 20.07.2018 o 03:33, grzybiarz napisał:

Już dla samego wstępu i pierwszego zdania, warto kupić numer :)

To prawda fajny wstęp nastolgiczny 

Opublikowano

Wmurowalo mnie w ziemie. Okladka swietna, jesli to glowna bohaterka cyber, to jestem jak najbardziej za. Natomiast w kwesti technicznej czy moglibyscie nie naklejac tych bialych naklejek z ceną  napisaną dlugopisem na ostatniej stronie gazety? Po cholere to skoro cena jest wydrukowana przez drukarnie, musze to zrywac z papierem , klei sie to i robi nieprzejemnie.

Edytowane przez Mędrzec
poprawa

Opublikowano

ostatnie dwa numery kupilem w kiosku i dwa razy pod rząd z tą wiesniacką naklejką w tym samym kiosku, w poprzednim kiosku gazeta byla bez tych naklejek ale zlikwidowali kiosk, 20 lat stal :(

Opublikowano

No jak to w kiosku ktoś nakleja to chyba Ci tu nie pomogą.

Opublikowano
  • Autor

My nic nie naklejamy, mozliwe, ze w kiosku nie maja np. czytnika kodu i ktos sobie nakleja cene, zeby mu bylo latwiej odczytac cene.

Opublikowano

No nic musze poszukac innego kiosku, a jak nie to juz nie wiem sam.

Opublikowano

xDddd

powiedz babce, żeby jeden egzemplarz Ci odkładała bez naklejki