September 6, 20188 yr Dorobek Pana Patryka robi się tak liczny, że bez wątpienia zasługuje na wątek zbiorczy W grudniu nadejdą Plagi Breslau Tylko na Showmax Edited September 6, 20188 yr by Frantik
September 6, 20188 yr Author A to już proszę zgłaszać organom moderatorskim Edited September 6, 20188 yr by Frantik
September 6, 20188 yr To już jest tak złe, że zaczyna być interesujące w kategorii sztuki nowoczesnej.
September 6, 20188 yr O jezu chyba zaden trailer mnie tak nie wymeczyl, a nawet nie dotrwalem do konca
September 6, 20188 yr to już chyba jest ten moment, że gdybym jednym przyciskiem mógł skasować twórczość patryka vegi tracąc przy tym oryginalnego Pitbula, to bym chyba nacisnął
September 6, 20188 yr 2 godziny temu, Frantik napisał: Dorobek Pana Patryka robi się tak liczny, że bez wątpienia zasługuje na wątek zbiorczy W grudniu nadejdą Plagi Breslau Tylko na Showmax Te turlające się beczki XD To musiał być jakiś prawdziwy mastermind
September 7, 20188 yr 22 godziny temu, Rozi napisał: Teraz tylko kilkaset tysięcy ludzi pójdzie I R O N I C Z N I E do kina. Premiera chyba od razu na showmax więc ironicznie w necie za darmo Edited September 7, 20188 yr by Grabek
September 9, 20188 yr 7 minut temu, Frost napisał: maja zly wplyw na postrzeganie Polakow przez ludzi z innych krajow i o postrzeganiu Polakow za granicą pisze typ który za rabowanie domów i włamania w USA został zesłany do cock county jail xD
September 9, 20188 yr Ja widzialem ostatnio Independence Day i wiem, ze Amerykanie uratowali nas przed inwazja UFO.
September 10, 20188 yr 13 godzin temu, Frost napisał: Dziwie sie ze ktos jeszcze pamieta te sciemy. Fakt jest taki ze widzialem kilka razy postrzeganie Polakow przez pryzmat tego co te osoby widzialy w Pitbullach i coniektore patalogiczne lachony wzorujace swoja postawe na drugiej czesci a dokladnie chodzi mi o teksty. Co do Vegi to mam nadzieje ze zakonczy kariere rezyserska jak najszybciej, jego filmy maja zly wplyw nie tylko na widzow Najwazniejsze, zeby nikt nie uwolnil demona na planie.
October 1, 20187 yr Author Kobiety Mafii 2 w kinach od 22 lutego 2019. Gościnnie wystąpi tam jakiś gwiazdor latynoskich telenowel, Enrique Arce. Ostatnio grał też drugoplanową rolę w hiszpańskim Domu z papieru Banderas, c'nie?https://www.ppe.pl/news/125823/kobiety-mafii-2-z-gwiazda-kolumbijskich-seriali-data-kinowej-premiery.html
December 12, 20187 yr https://www.youtube.com/watch?v=Xtt2pZrjm6M&feature=player_embedded jest xDD powiem wam tak szczerze, że dużo widziałem, naprawdę wyczuwałem w którą strone to idzie, ale nie wiem czy coś nas przygotowało na to. Tam nawet jest yebana gra o tron xDDDDDDDDDDD Edited December 12, 20187 yr by milan