Opublikowano 27 listopada 20186 l Wyciekły tryby gry i zadania, nawet Battle Royale jest, hehe: Deathmatch FFA jest, zespołowy jest, inne ciekawe tryby są, będzie siekiera w multi <3 Edytowane 27 listopada 20186 l przez Rozi
Opublikowano 27 listopada 20186 l https://www.ppe.pl/news/127572/red-dead-online-premiera-gameplay-waga-aktualizacji-i-konkretne-szczegoly.html
Opublikowano 27 listopada 20186 l Obejrzałem filmiki z customizacji postaci i... Ehh, jak tworzenie faceta całkiem spoko i jest dużo możliwości (w GTA Online był czasem atak klonów), tak wszystkie panny wyglądają jakby mieszkały w Butcher's Creek. No i ta waluta premium...
Opublikowano 27 listopada 20186 l https://www.rockstargames.com/newswire/article/60717/Red-Dead-Online-Beta-Launch?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=reddeadonline-11272018&utm_content=newswire
Opublikowano 27 listopada 20186 l Online już ogrywane. Detale wspaniałe, genialna muza i klimat, nie zauważyłem pod tym względem różnic w porównaniu z singlem. To dopiero początek przygody ale po ciekawym wstępie zapowiada się bardzo interesująco. Jestem co prawda w drodze do questa ale co chwila jakiś wspaniały detal odciąga mnie na bok. Żegnaj życie, przynajmniej na najbliższe dwa tygodnie bo właśnie zacząłem urlopować i mam zamiar wykorzystać go totalnie nołlajfersko przy konsoli
Opublikowano 27 listopada 20186 l Ciekawe czy będą jakieś spoilery w multi w kwestii singla bo ja póki co utknąłem w 3 rozdziale
Opublikowano 27 listopada 20186 l Z tego co widziałem to prawdopodobnie akcja RDO dzieje się przed wydarzeniami z singla więc nie będzie spoilerów.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Pokerka (na razie?) brak, serwery z tego co czytam podzielone na posrednie sektory mapy i co najgorsze nie ma poki co serwerow bez auto aima xD
Opublikowano 27 listopada 20186 l Można usunąć postać lub zrobić kilka czy z tą którą się zrobi trzeba się związać do końca?
Opublikowano 27 listopada 20186 l 19 minut temu, Grabek napisał: Pokerka (na razie?) brak, serwery z tego co czytam podzielone na posrednie sektory mapy i co najgorsze nie ma poki co serwerow bez auto aima xD Red Dead Online Beta. Ta "Beta" w nazwie nie jest przypadkowa!
Opublikowano 27 listopada 20186 l Red Dead Online Beta. Ta "Beta" w nazwie nie jest przypadkowa!A to jak to tylko beta to w porządku, do premiery na pewno naprawią.... oh wait
Opublikowano 27 listopada 20186 l Ciekawi mnie tylko czemu po epilogu dodali tyle domków które są na sprzedaż a akcja gry dzieje się przed wydarzeniami z singla. Myślałem że będzie można je kupować a tu klops. Mam nadzieję że coś wymyślą i jakoś to dodadzą bo trzeba będzie zrobić jakąś "domówkę" jak w GTAO @MaiorZero z tego co widziałem jest opcja usunięcia postaci ale wygląda na to że można stworzyć tylko jedną.
Opublikowano 27 listopada 20186 l 32 minuty temu, oni napisał: 40 minut temu, Rozi napisał: Red Dead Online Beta. Ta "Beta" w nazwie nie jest przypadkowa! A to jak to tylko beta to w porządku, do premiery na pewno naprawią.... oh wait
Opublikowano 28 listopada 20186 l 10 godzin temu, Grabek napisał: Pokerka (na razie?) brak, serwery z tego co czytam podzielone na posrednie sektory mapy i co najgorsze nie ma poki co serwerow bez auto aima xD W grze gubiącej klatki w 30fpsach chcesz ręcznie celować?
Opublikowano 28 listopada 20186 l 13 godzin temu, ornit napisał: A trofea wlatują czy trzeba czekać na oficjalną premierę? Mi jeden achievement wpadł, więc trofea pewnie też będą wpadać
Opublikowano 28 listopada 20186 l Bez autoaima gierki rockstara to większy daun niż z Edytowane 28 listopada 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 28 listopada 20186 l Obejrzalem jakis filmik z trybu "battle royale" i generalnie 16 graczy na pustej mapie, brak zbierania sprzetu, one shot kille i ten autystyczny autoaim. Calosc sprowadza sie do tego kto pierwszy zauwazy na ekranie inna postac i wcisnie trigger. No niesamowita rozgrywka komputerowa.
Opublikowano 28 listopada 20186 l No ten battle royale to czerstwo jakich mało, nie popisali się z tym trybem. To nawet nie stało koło yakuba xd