Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Sorka za przekręcenie nicka. Trochę już na(pipi)any byłem :yakubu:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Poszedłem do dziewuchy do łóżka, wracam do laptopika aby sprawdzić pocztę i lulu, a tam

tenor.gif?itemid=5571450

PUTANNA!! @Velius

MCzW2z6.png

I Mesjaszyk na deser kiedy się już znudzę Putinem :nosacz3:

r1qxji6.png

Teraz pytanie zasadnicze

"Kiedy ja to ogram" :D Ale postaram się wyrobić do grudnia i ograć wszystko tak jak ostatnio (prawie wszystko).

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor

Jak co roku, pisałem wcześniej ze do 2 tygodni po zakończeniu będzie podsumowanie :) 

Opublikowano
  • Autor

Wspaniały event, jesteście poyebani, kocham Was

Opublikowano

Najlepszy:) Obiecuje że za rok znów was wezmę znienacka.Tym czasem na nalot dywanowy trzeba zebrać amunicję
giphy.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Velius napisał:

Jaki nalot. Myslalem ze juz koniec.

Już się tak nie bój;) Niestety nie jestem aż tak bogaty więc nalot przełożony na następną akcję

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Mnie nie stac juz.

Chciałbym, żeby było inaczej, ale

mam tak samo jak Ty

Opublikowano

I faktycznie pojechał 

8mBFf6K.png

:obama:

Dziękuję ślicznie. Już od zeszłorocznej edycji chciałem tę gierkę sprawdzić :)

Opublikowano

Narazie przerwa, trzeba sprzedac jakies skarpety czy cos na OLX i poleci druga tura.

Opublikowano

E4y07rt.png

No i co mam powiedziec? Dziekuje ogromnie, nie zasluguje juz na to bo naprawde w tym roku nie mialem jak sie odwdzieczyc za to wszystko co mi daliscie .... Jestem bez slow po prostu, siedze w pracy znowu i nie wiem co powiedziec. Czlowiek myslal ze juz bezpieczny, a tu jednak bomba na twarz.

Opublikowano
  • Autor

Velsu widze ostatnie bomby wystrzeliwuje, szanuje tego czlowieka jak pojeban, nie ma lepszego 

Opublikowano

KehnzBz.png

Dobra widać, że trzeba będzie zabrać się na VN-ki na poważnie, bo dochodzą kolejne gierki do nadrobienia :banderas: 

Opublikowano

image0.png

plz staph

Opublikowano

KFVB1m1.png

giphy.gif

A i ja dostalem cos ostatniego dnia od @Widget ,  pieknie dziekuje chociaz to slowo teraz jakos dziwnie brzmi jak sie pisze tyle razy, nie mniej bedzie grane :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

KNW8lFG.png

Kolejne wielkie zaskoczenie :obama:

Pan @Widget sprezentował Besiege, o którym słyszałem bardzo dużo dobrego i wygląda miodnie, a na deser chyba ostatnia gra z Larą, jakiej brakowało mi w steamowej bibliotece :banderas: