Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apex Legends

Featured Replies

Opublikowano

pochwaliłem Apexa i 10 min poźniej "Unable to contact EA servers..." :D

Nie grałem od startu 4tego sezonu, dla mnie dużo nowości, ale większość zmian wydaje się na plus, Valkyrie ma potencjał na top tier Legende.

• Odpowiedzi 466
  • Wyświetleń 53,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć.   Dziś podobną akcje zrobiliśmy:   Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Jak dla mnie udało im się wejść w te luke idealnie. Pubg jest dla mnie za wolny , fortnite straszy nawet nie samym community i otoczką a systemem budowania , cod bo4 do tej pory był moim ulubionym bat

• Bardzo ciekawa gra, jestem ogolnie wielkim fanem pustynnych klimatów SF, fajnie sie biega i szczela, nawet spoko chodzi na moim złomie itp.    ALE CZEMU TO (pipi)A MUSI BYĆ BATTLE ROYALE ??

Opublikowano

Valkiria broken, łuk broken, serwery jak u murzyna. Początek sezonu dramat. Na plus beda areny jak wprowadza jakies rankedy albo privet mecze bo narazie to sie szybko nudza.

Opublikowano
6 godzin temu, mitra napisał:

@Zimol @qraq_pk, czy któryś z Was do mnie wczoraj pisał na psn? Bo w ogóle inny nick a była wzmianka o forumku.

To ja ;) u mnie się chłopaki posypali przez Warzone, także chetnie postrzelałbym z kimś kto reaguje na pingi i sugestie bo random to "bul". 

Opublikowano
57 minut temu, Zimol napisał:

To ja ;) u mnie się chłopaki posypali przez Warzone, także chetnie postrzelałbym z kimś kto reaguje na pingi i sugestie bo random to "bul". 

No to spoczko. Jak coś to wal to się pyknie.

Opublikowano
13 godzin temu, Zimol napisał:

To trzeba tak od razu:) daj jeszcze raz bo wywaliłem zapro

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
39 minut temu, creatinfreak napisał:

Patch 75,8gb a tam ta sama mapa po liftingu i nowy tryb. Jak dodadzą wsparcie nowych konsol czyli 4k albo 120 klatek to ze 130gb będą potrzebować :lol:

coś się kręci

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Beka, że na XBOXie "wkładasz i grasz", a do PlayStation jak zwykle jakieś instrukcje i kombinacje.

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

Co jest ciężkiego w pobraniu gry w wersji PS5 i usunięcie z dysku wersji PS4?

Nic.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś jeszcze w to gra? Mam 3 kody z monsterów

GKNVN6 - JRNMYX

GHPEEE - Y6NYKY

GE9TLJ - HJTWJJ

Każdy kod to 1 token, maksymalnie można wykorzystać 10 na 1 koncie. Szczegóły na apexlegends.monsterenergy.com

Kody można wykorzystać do końca marca przyszłego roku.

• 1 rok później...
Opublikowano

Znowu przyszedł czas na szukanie gry multiplayer, więc (znowu) przyszedł czas na powrót do Apexa. I jest zajebiście! Obecny sezon wprowadził znaczącą zmianę - pancerza teraz nie podnosimy z ziemii, tylko wbijamy jego poziomy atakując wrogów - zabijając, zadając obrażenia, asystując, podnosząc towarzyszy, czy korzystając z umiejętności klasowych (kolejna nowość, Legendy zostały podzielone na pięć klas - zwiad, szturm, wsparcie, zaczepne, kontrola). Daje to pewnego rodzaju balans, bo pancerz nie zależy od dobrego lootu, tylko od agresywnej gry. Dodatkowo nabijając punkty do ewoluvji pancerza, otrzymujemy 4 pasywne umiejętności, z których możemy wybrać dwie - dające buffy do naszych pasywek, zdolności taktycznych i zdolności specjalnych. Czasowo pojawił się również tryb Szybki Strzał, który jest mniejszym trybem BR, gdzie bronie lootowane mają od razu pozakładane dodatki, a po śmierci możemy błyskawicznie wejść do kolejki matchmakingu. Ten tryb jest idealny do ćwiczenia strzelania i movementu :banderas: Od weekendu, udało nam się już wygrać 9 razy, a wczoraj trafiła się chyba najlepsza moja gra:

3dcfd206-6507-4121-8fca-460721115a5d.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Rok przerwy, znowu naszła mnie ochota na multiplayer i znowu w lutym (jak w 2024 xd) odpaliłem Apexa. I przepadłem. Zmiana TTK na krótsze wyszła grze na dobre, już nie jest się gąbką na pociski, a wybieganie na otwarte tereny kończy się szybką śmiercią. Nadal gra nagradza dobry aim, ale już nie jest to nieustanna zabawa w kotka i myszkę z ciągłym ładowaniem osłon. Usunięcie hełmów (dostępne są tylko hełmy Legendarne i Mityczne, do znalezienia w ostatnich kręgach) tylko polepszyło odczucia z gry. Aktualnie poszczególne klasy Legend dostają reworki i pasywne buffy, najpierw Szturmowe, teraz Zaczepne, a następne w kolejności mają być Legendy Kontrolujące - i nie jest to przegięte skierowanie mety, jak było z klasą Wsparcia. Jeśli chodzi o metę pod względem broni - chyba jeszcze nigdy w historii tej gry nie było takiego dobrego balansu (oprócz P2020 xd). Oczywiście nadal jest to tytuł z wysokim progiem wejścia, ale potem cholernie wciąga i wynagradza opanowanie movementu i synergii Legend. A aktualnie dostępny jest tryb solo, więc można sprawdzić samemu, jak się w to gra.