February 2, 20197 yr Battleroyale w uniwersum Titanfalla. F2P. Gra ma wyjść w... poniedziałek. https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/02/02/ea-reportedly-releasing-titan-free-titanfall-battle-royale-game-apex-legends-on-monday/amp/
February 3, 20197 yr Titanfall bez tytanów to Call of Duty Blackops 3. Szkoda że TF 3 raczej nie uświadczę.
February 3, 20197 yr Xd nie ogarniam ea. >wykastruj b5 z battle royale na premierę, przełóż go na luty >zrób grę battle royale z premiera na luty >rób marketing na tytanowego Janusza olej b5 oderwanie od rzeczywistości nadal u ea mocno aktualne
February 3, 20197 yr 1 godzinę temu, ASX napisał: Respawn pracuje nad Titanfallem 3 Mogę się zakladac o konto oni chyba rzeźbią jakaś gierkę Star Wars
February 3, 20197 yr Mają 2 projekty. Jeden to rzeczywiście Star Wars Fallen Order czy coś takiego. Oraz kontynuuacje Titanfalla Edited February 3, 20197 yr by ASX
February 3, 20197 yr Mogliby pójść full PvP jak w jedynce, ale wtedy spodziewam się właśnie F2P Edited February 3, 20197 yr by Paolo de Vesir
February 3, 20197 yr Co do tego Apexa to jestem zainteresowany za darmo to dobra cena Jak giera lata na source engine to będzie gwarancja klatkarzu i to szanuje
February 4, 20197 yr to i Blackout w nowym CODzie przypadlby Ci do gustu, nie jest identyczny jak w zwykłym multiplayerze, pukawki trochę inaczej reagują, polecam sprawdzić!
February 4, 20197 yr Szybka jakas ta premiera...no ale troszkę się jaram. Dziwne tylko że nie było do tej pory żadnych plotek, zapowiedzi, trailerów. W sumie jak gierka jest darmowa to poczatkowy marketing strasznie ważny nie jest:)
February 4, 20197 yr Author Bo AL jest w uniwersum Titanfalla. Dla mnie też spoko się prezentuje. Stestuje na bank.
February 4, 20197 yr Wygląda naprawdę fajnie. Za 20-30 min testuje. Ktoś się pisze na partyjke na ps4?