Opublikowano sobota o 01:172 dni https://www.gamestop.com/video-games/nintendo-switch/products/hollow-knight-silksong---nintendo-switch/432032.html20 dolkow
Opublikowano sobota o 06:211 dzień 20 dolków za grę tego kalibru? Byłoby super, ale obstawiam min. 30, a zapewne 40 co u nas da jakieś 169zl.
Opublikowano sobota o 19:211 dzień 20 dolców? Przecież to pojebane. Ludzie rozmyślali nad 40-50. Niesamowita sprawa.
Opublikowano sobota o 19:391 dzień Team Cherry usiądźcie mi na mordę. a pojebancy na forum będą mówić, że 70USD to za mało i trzeba płacić więcej to gry będą dobrepsy
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. I jeszcze puszczą fizyczne wydanie na starcie. Jak tu się nie jarać?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 14 minut temu, Nemesis napisał(a):I jeszcze puszczą fizyczne wydanie na starcie. Jak tu się nie jarać?Hmm a skąd info o fizyku? Ja spotkałem się z informacją, że nie będzie żadnych wydań fizycznych do 2026, a sam bym przytulił wersję na Xboxa.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tę grę robiło 3 ludzi. Przy założeniu podobnej wypłaty dla twórcy, gry AAA kosztowałyby 5000 zł za sztukę (i to tylko cyfrowo). A Clair Obscur prawie tysiaka.W sensie no niesamowite że 3 osoby zrobiły dobrą grę, wszyscy się tym jaramy od 2018 roku, ale nie wiem co ma z tego wynikać. To świadczy o tym, że zrobili świetną gierkę w 3 osoby, to jest kwestia talentu, a nie moralności lol. Jakby Rockstar umiało zrobić GTA VI w 3 osoby, to by to zrobiło, naprawdę można dać spokój tym teoriom spiskowym w każdym temacie. To nie jest tak że sobie siedli i postanowili "zrobimy gierkę 10/10 w trzy osoby", jakby to tak działało to każdy by taką podjął, i wtedy by sprzedawał gierkę nawet za 10 euro lol.Nie ma kompletnie nic ogłoszonego o fizycznej wersji. Parę stron zaczęło pisać "początek 2026 na Switcha, inne konsole potem w 2026 r.", jako źródło linkując wywiad "Bloomberga", ale jak ja klimat i czytam ten wywiad to nic takiego kompletnie tam nie widzę wspomnianego. W całym tekście nie pada słowo "physical", "box", "Switch", "2026", nic. Prawdopodobnie ludzie po prostu tego się spodziewają, patrząc na standardy indyków i pierwszą część.