Opublikowano sobota o 01:172 dni https://www.gamestop.com/video-games/nintendo-switch/products/hollow-knight-silksong---nintendo-switch/432032.html20 dolkow
Opublikowano sobota o 06:212 dni 20 dolków za grę tego kalibru? Byłoby super, ale obstawiam min. 30, a zapewne 40 co u nas da jakieś 169zl.
Opublikowano sobota o 19:211 dzień 20 dolców? Przecież to pojebane. Ludzie rozmyślali nad 40-50. Niesamowita sprawa.
Opublikowano sobota o 19:391 dzień Team Cherry usiądźcie mi na mordę. a pojebancy na forum będą mówić, że 70USD to za mało i trzeba płacić więcej to gry będą dobrepsy
Opublikowano wczoraj o 06:26 1 dzień I jeszcze puszczą fizyczne wydanie na starcie. Jak tu się nie jarać?
Opublikowano wczoraj o 06:41 1 dzień 14 minut temu, Nemesis napisał(a):I jeszcze puszczą fizyczne wydanie na starcie. Jak tu się nie jarać?Hmm a skąd info o fizyku? Ja spotkałem się z informacją, że nie będzie żadnych wydań fizycznych do 2026, a sam bym przytulił wersję na Xboxa.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Tę grę robiło 3 ludzi. Przy założeniu podobnej wypłaty dla twórcy, gry AAA kosztowałyby 5000 zł za sztukę (i to tylko cyfrowo). A Clair Obscur prawie tysiaka.W sensie no niesamowite że 3 osoby zrobiły dobrą grę, wszyscy się tym jaramy od 2018 roku, ale nie wiem co ma z tego wynikać. To świadczy o tym, że zrobili świetną gierkę w 3 osoby, to jest kwestia talentu, a nie moralności lol. Jakby Rockstar umiało zrobić GTA VI w 3 osoby, to by to zrobiło, naprawdę można dać spokój tym teoriom spiskowym w każdym temacie. To nie jest tak że sobie siedli i postanowili "zrobimy gierkę 10/10 w trzy osoby", jakby to tak działało to każdy by taką podjął, i wtedy by sprzedawał gierkę nawet za 10 euro lol.Nie ma kompletnie nic ogłoszonego o fizycznej wersji. Parę stron zaczęło pisać "początek 2026 na Switcha, inne konsole potem w 2026 r.", jako źródło linkując wywiad "Bloomberga", ale jak ja klimat i czytam ten wywiad to nic takiego kompletnie tam nie widzę wspomnianego. W całym tekście nie pada słowo "physical", "box", "Switch", "2026", nic. Prawdopodobnie ludzie po prostu tego się spodziewają, patrząc na standardy indyków i pierwszą część.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Lukam po internecie i gra została w sumie premierą miesiąca. Ogolnie dziwne, ze każdy tak najebał premier we wrześniu. Gta 6 dopiero w maju przyszłego roku, więc okno do końca kwietnia było.Cronos i SHf najdziwniejsze decyzję. Ciekawe która gra najbardziej oberwie z tych wszystkich gier. Raczej Silikong i Bordelrlands 4 zgarnął publikę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A skąd mieli wiedzieć, że Silksong wyjdzie 4 września.Zresztą to mała i przede wszystkim tania w zakupie gra Indie, wątpię, żeby wpłynęła na sprzedaż np. Borderlandsów. Wrzesień jednak od dawna jest zawsze gorący co do gierek, z wiadomości względów.Mniejsze studia trochę za to pouciekały, bo dla nich to już gorzej będzie, wszak Silksong to będzie zapewne gra na dziesiątki godzin.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ale jaranko, zaskoczyli tą ceną, byle do piątku i będzie grane, liczę, że to będzie GOTY indyk 2025
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 30.08.2025 o 21:49, Donatello1991 napisał(a):Chyba pora nadrobić pierwsza część. Ciekawe o co tyle hałasu.Też nie grałem jeszcze w Hollow Knighta, ale nadrobię bo jestem ciekawy co sprawiło, że jest taki szał na dwójkę. I ciekawe czy w tym hype trainie ktokolwiek dopuszcza scenariusz, że sequel nie dowozi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trochę szkoda, że przez 7 lat nie udało im się zdobyć dystrybutora do edycji fizycznych na premierę :/.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 milionów sprzedaży sztuk (co chyba nie wlicza Game Passa i PS Now) i ciągła obecność na topie najbardziej klikanych newsów w mediach growych - to nie jest "mała" gra, jak dla mnie. Ten fenomen urósł tak bardzo, że myślę, że i Cronosa by pewnie tak nie ustawiali, gdyby wiedzieli hehe.Ale przełożenie gry fizycznej na dwa tygodnie przed jest raczej niemożliwe. Gry wychodzące tylko cyfrowo, i z marketingiem opierającym się bardziej na ekspozycji przez web 2.0 niż opłaconej promocji, to jasne. No i podawałem wiele z nich stronę temu, a to tylko takie większe które i tak śledziłem - kto mógł, to spierdolił przed Hollow Knightem.