Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hollow Knight Silksong

Featured Replies

Opublikowano

Czy trucizna dużo zabiera zdrowie wrogom, a w szczególności bossom?

• Odpowiedzi 536
  • Wyświetleń 30 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja czytałem, że już brakuje powoli cyfrowych kopii, przejebane...

• W końcu dotarł do mnie ten piękny numer "Edge'a" z czerwoną okładką z Hornet. Materiał długi, ale podstawowe info nie szokuje - ta gra to nadal głównie "więcej Hollow Knighta", zawierając różne elemen

• Czyli podsumowując artykuł. nie było żadnego piekła developerskiego. "Dobrze sie bawiliśmy. Cała ta rzecz to jest dla nas wehikuł kreatywności. To miłe uczucie robić fajne rzeczy, tyle" "nigdy nie b

Opublikowano

Używam tych nożyków i bomb z trucizną na psy i te duże gówna w SInners i spoko jest. Pieski się zgrupują w 4, 2 bombki i cyk. Btw olałem tamtą ławeczkę, znalazłem inną xD

Opublikowano

Najlepiej ściągnąć instalator GOGowy gdzieś na dysk żeby mieć zachowaną tę wersję dla hardkorów.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Bilewater, o ile tam dotrzecie zapamiętacie do końca życia tak jak Blightown z dark soulsów, piekło które zabrało mi kilka godzin życia, w końcu się udało facepalm.

Opublikowano

Jest gdzieś właśnie może jakieś gówno do założenia na cresty na te bagna żeby paska białego nie zżerało przy kontakcie?

Opublikowano

Na Steam ponad 3 miliony, więcej niż łączna sprzedaż na PS4,PS5,Xbox i Switcha 1 & 2. Z czego to są dane graczy bo game pass. Ciekawe ile na gogu się sprzedało xd

image.png

No image preview

Silksong passed 5M players in three days

That includes over 3 million copies sold on Steam. Read on for more metrics and analysis on Team Cherry’s phenomenal sophomore effort.
Opublikowano

To w sumie ciekawe, brak recek, informacje z pierwszych godzin od graczy, że w sumie łatwiej niż w HK, dużo ławek i w ogóle, więc nawet ci którzy w HK nie grali, albo się obili kupujący Silksonga na fali zbiorowej euforii, bo gra dość tania, teraz nagle się okazuje, że robi się coraz trudniej i trudniej, ciekawe ilu rozbije sobie głupi ryj o poziom trudności, ja być może tak.

Opublikowano
2 godziny temu, Rotevil napisał(a):

Bilewater, o ile tam dotrzecie zapamiętacie do końca życia tak jak Blightown z dark soulsów, piekło które zabrało mi kilka godzin życia, w końcu się udało facepalm.

Dla mnie te białe skurwiele z The Mist są gorsze, nie trawię tej mgły tam i w ogóle tego miejsca. Rozumiem, że to opcjonalna miejscówka, ale serio, ich moveset połączony z tym łapaniem i do tego jak raz spadniesz to zaczynasz od nowa te kilkanaście korytarzy. Fajnie, że te białe ćmy latają jak im zagramy, ale to i tak nic nie daje, bo te pizdy atakują nas co sekundę z odległości 50 metrów. Do tego cała lokacja jest randomowa, w sensie losowo generowana.

Próbowałem z 30 razy, raz już wyszedłem z mgły, ale nie doszedłem do ławki, bo poszedłem w złym kierunku xDD.