Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Featured Replies

Opublikowano

Za 1700 to kupisz płytę główną+kartę graficzną. Także ps4 :czesc:

A czy każdy musi składać zestaw z 970?

Da się złożyć budżetowy zestaw za 1800-2000 z tym że nowe gry będą na nim działać jak na PS4 lub minimalnie lepiej/gorzej zależnie od gry (bez monitora, myszy i klawy rzecz jasna).

Jak możesz Standby to odłóż zakup jeszcze na chwilę i dozbieraj kilka stówek bo pakowanie się w konsolowy gaming w tej chwili to trochę pomyłka wg mnie, wystarczy poczytać CW :newell:

Tia zwłaszcze że optymalizacja gier na PC jest coraz lepsza :mocking:   :starwars: T

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 852,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś chciał abym podrzucił złożonego kompa oto i on:         Muszę ogarnąć sterowniki, rgb i inne duperele jeszcze. Tak świeci się bo to dziewczyny, ja mam swojego czar

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

• Przyszło, wydaje mi się że kiedyś pudełka były większe. Czekam tylko dzisiaj na obudowę i zacznę składać.    

Opublikowano

980ti od msi gaming czy gigabyte g1? Sprzedalem wkoncu PS4 to jest dodatkowy hajs na cos na czym mozna pograc :sir:

Podobno sa dosc porownywalne, a cenowo wychodzi 200-300zl mniej za g1. Hmm...

Opublikowano

Mam G1 GTX 970 i mogę polecić, ale pod warunkiem że zmodyfikujesz sobie jej bios tak że będzie chodziła na mniejszych obrotach (no chyba że coś poprawili w 980ti). W innym przypadku tylko smok. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ale tak całkiem serio to SMOK lepszy od Gigabyte? Posiadam 780 (wczesniej 660) od Gigusia na Windforcie i jestem zadowolony z tej grafiki. Napewno bede chcial zmieniac grafe pozniej na jakiegos GTX980 ale wtedy mam brac dalej Gigabyte czy Smoka?

Opublikowano

Smok to po prostu dobrze wykonana karta z polpasywnym chłodzeniem w odróżnieniu od trochę zbyt głośnego Gigabyte. Każdy ma swojego faworyta, a prawda jest taka że każda z tych kart jest dobra. Wybierajcie wg uznania.

Gigabyte jest głośniejszy ale chłodniejszy, natomiast MSI jest cichszy ale trochę cieplejszy. Z tym że trzeba brać pod uwagę że tu i tu temperatury są w jak najlepszej normie.

Ja do tej pory miałem tylko karty Msi ale z 970 postanowiłem sobie odmienić. Tyle.

Opublikowano

firma która skleja podzespoły komputerowe z odpadów elektronicznych

Opublikowano

Ale tak całkiem serio to SMOK lepszy od Gigabyte? Posiadam 780 (wczesniej 660) od Gigusia na Windforcie i jestem zadowolony z tej grafiki. Napewno bede chcial zmieniac grafe pozniej na jakiegos GTX980 ale wtedy mam brac dalej Gigabyte czy Smoka?

MSI bywa troche drozsze, i tak jak irena napisala, jest cichsze a lekko cieplejsze. MSI teraz daje za free kod na Phantom Pain na pc wiec oplaca sie brac smoka, pograsz w gre lub sprzedaz kod na allegro.

Opublikowano

Co to jest to Inno3D?

Podobno gó.wno obejszczane. Nie tykaj.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ja od 3 tygodni smigam na

I5-4690k

Gigabyte GA-Z97-HD3

MSI GTX 970 

8gb Ram

256 ssd crucial

1TB Samsung

ale najlepszy wybór to monitor 144hz Benq 2430t.Płynność poezja :)

Opublikowano

I5-4690k

Gigabyte GA-Z97-HD3

MSI GTX 970 

8gb Ram

256 ssd crucial

1TB Samsung

Nie pogada ile ten komp kosztował :) ? 7 tyś 

Opublikowano

Procek 1100 zł

Karta 1500 zł

RAM 250 zł

SSD 256 GB 500 zł

HDD 1TB 250 zł

MoBo 400 zł

Monitor 1600 zł

4 000 zł sam PC

5 600 zł z monitorem

morele.net ci zablokowali?

Opublikowano

To żołnierz na 137 levelu, oni mają internety poblokowane

Opublikowano

I5-4690k

Gigabyte GA-Z97-HD3

MSI GTX 970 

8gb Ram

256 ssd crucial

1TB Samsung

Nie pogada ile ten komp kosztował :) ? 7 tyś 

z klawiaturą Tesoro durandal i myszką zowie fk2 wyszlo ponad 6k ale jak odpalilem bf4 w 144hz to OMG :)

Opublikowano

Brother 2135W, można sypać samemu toner, brak chipów, można resetować liczniki tonera, bebna ile razy się chce.

Opublikowano

Obojętnie jaka byle by była ze smokiem

Opublikowano

Panie, a coś moze troche tańszego?

To jest najtansze w eksploatacji, u innych producentów sa tansze drukarki ale nawet tanie zamienniki wychodza drozej niz proszek za 30 zł.

Opublikowano

Nie ma wifi.

Teraz kupiłem kolorowy laser Brothera z wifi, ma tryb sleep, generalnie ciagle jest wylaczona ale wifi chodzi i drukowanie z kompa to jest bajka bo sie wszystko samo wlacza. Nigdy w zyciu kabla do drukarki.