Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Komp do +-7k i monitora 2k-Amd ryzen 7800x3d-PowerColor Hellhound RX9070XT 16G-L/OC-Płyta głowna Gigabyte B650 GAMING X AX V2-Pamięć RAM KINGSTON Fury Renegade 32GB 6000MHz ddr5-Obudowa MODECOM Volcano Stellar ARGB 5F Midi Czarny-dysk ssd lexar 790 2tb-Zasilacz Cooler Master MWE GOLD-V2 750W 80 Plus Gold-Chłodzenie CPU THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB.W domu już mam ramy i ssd czy reszta jest sensownie dobrana mimo pomocy Critinfreak wolę mieć jeszcze większą pewność. Pozdro Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez benito82pl
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jakie macie doświadczenia z kompami AIO ?Ja co prawda na pracy w takim pracuje i jest ok ale wiadomo warunki domowe to jest prawdziwy test dla sprzętu .Chciałem kupić takiego ze względu na małą ilość miejsca w pokoju. Chyba, że kupić lapka do docka i monitor.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, benito82pl napisał(a):Komp do +-7k i monitora 2k-Amd ryzen 7800x3d-PowerColor Hellhound RX9070 16G-L/OC-Płyta głowna Gigabyte B650 GAMING X AX V2-Pamięć RAM KINGSTON Fury Renegade 32GB 6000MHz ddr5-Obudowa MODECOM Volcano Stellar ARGB 5F Midi Czarny-dysk ssd lexar 790 2tb-Zasilacz Cooler Master MWE GOLD-V2 750W 80 Plus Gold-Chłodzenie CPU THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB.W domu już mam ramy i ssd czy reszta jest sensownie dobrana mimo pomocy Critinfreak wolę mieć jeszcze większą pewność. PozdroKomp za 7k powinien mieć bez żadnych wymówek rtx 5070ti lub 9070xt, zamiast 7800x3d wystarczy nawet 7600x
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zgadzam się, o wiele więcej zyskasz dopłacając do karty a nie procka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @creatinfreak powinni Cię zbanować za doradzanie gówna w postaci Radeona. @Chewie Bądź normalny, odpal na yt porównania DLSS i FSR, zobacz jakim gównem rozmazanym jest technika AMD i wybierz mądrze :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. FSR4 przeskoczył DLSS3 który do niedawna był przecież niesamowicie zajebisty i w ogóle bezbłędny, a teraz juz się grać nie da xDDDDDDDBycie fanbojem Nvidii to choroba psychiczna.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wkradł się błąd który poprawiłem miało być 9070xt. Komp jest dla młodego który będzie gral na monitorze w 1440p głównie robloxy minecrafty, fortnity i ceesy. No i od biedy na vr od sony. Ja pogram na nim jak młody będzie miał bana za naukę więc pewnie raz na jakiś czas. Co do 4070ti droższy o 1k ale czy lepszy?pytanie na czym w przyszłości będzie lepiej chodziło gta6?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @Paolo de Vesir Miałem Radeona 9800 Pro jak Ty byłeś w połowie podstawówki. Więc daruj sobie te urojenia. Rozjebał bym Cię merytorycznie, ale od rozpisywania się technicznego jest tutaj @tjery.