Skocz do zawartości

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Featured Replies

Opublikowano

Komp do +-7k i monitora 2k

-Amd ryzen 7800x3d

-PowerColor Hellhound RX9070XT 16G-L/­OC

-Płyta głowna Gigabyte B650 GAMING X AX V2

-Pamięć RAM KINGSTON Fury Renegade 32GB 6000MHz ddr5

-Obudowa MODECOM Volcano Stellar ARGB 5F Midi Czarny

-dysk ssd lexar 790 2tb

-Zasilacz Cooler Master MWE GOLD-V2 750W 80 Plus Gold

-Chłodzenie CPU THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB.

W domu już mam ramy i ssd czy reszta jest sensownie dobrana mimo pomocy Critinfreak⁩ wolę mieć jeszcze większą pewność. Pozdro

Edytowane przez benito82pl

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 829 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś chciał abym podrzucił złożonego kompa oto i on:         Muszę ogarnąć sterowniki, rgb i inne duperele jeszcze. Tak świeci się bo to dziewczyny, ja mam swojego czar

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

• Przyszło, wydaje mi się że kiedyś pudełka były większe. Czekam tylko dzisiaj na obudowę i zacznę składać.    

Opublikowano

Jakie macie doświadczenia z kompami AIO ?

Ja co prawda na pracy w takim pracuje i jest ok ale wiadomo warunki domowe to jest prawdziwy test dla sprzętu D.

Chciałem kupić takiego ze względu na małą ilość miejsca w pokoju. Chyba, że kupić lapka do docka i monitor.

Opublikowano
Godzinę temu, benito82pl napisał(a):

Komp do +-7k i monitora 2k

-Amd ryzen 7800x3d

-PowerColor Hellhound RX9070 16G-L/­OC

-Płyta głowna Gigabyte B650 GAMING X AX V2

-Pamięć RAM KINGSTON Fury Renegade 32GB 6000MHz ddr5

-Obudowa MODECOM Volcano Stellar ARGB 5F Midi Czarny

-dysk ssd lexar 790 2tb

-Zasilacz Cooler Master MWE GOLD-V2 750W 80 Plus Gold

-Chłodzenie CPU THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB.

W domu już mam ramy i ssd czy reszta jest sensownie dobrana mimo pomocy Critinfreak⁩ wolę mieć jeszcze większą pewność. Pozdro

Komp za 7k powinien mieć bez żadnych wymówek rtx 5070ti lub 9070xt, zamiast 7800x3d wystarczy nawet 7600x

Opublikowano

Wkradł się błąd który poprawiłem miało być 9070xt. Komp jest dla młodego który będzie gral na monitorze w 1440p głównie robloxy minecrafty, fortnity i ceesy. No i od biedy na vr od sony. Ja pogram na nim jak młody będzie miał bana za naukę więc pewnie raz na jakiś czas. Co do 4070ti droższy o 1k ale czy lepszy?pytanie na czym w przyszłości będzie lepiej chodziło gta6?