Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Destroy Al Humans! Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Serio? Ta gra nawet swoje porty na PS4 chyba miała, te niby remastery. A teraz remake? To już skończyły się kultowe, zayebiste, bardzo dobre, czy chociażby dobre tytuły z ery PS2, że coś takiego odświeżają?

Opublikowano

Tez mnie to dziwi. Niektóre marki Sony nie powinno odnawiać - np Parappa The Rapper, to był przecie crap.

Opublikowano

Zawsze chciałem zagrać w to na ps2 i jakoś nie było mi po drodze :( jaranko stwierdzono. 

Opublikowano

Lepsze odnowienie tej gry niż tfuuu Assassina

Opublikowano
40 minut temu, Pupcio napisał:

Zawsze chciałem zagrać w to na ps2 i jakoś nie było mi po drodze :( jaranko stwierdzono. 

Masz wersje z ps2 na ps4

Opublikowano

Ale trailer na propsie - jak już ktoś decyduje się na nic nie mówiące CGI, to niech chociaż zrobi to z jajem i tu się udało - zajawka w starym stylu, za to plusik.

• 10 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gierka jest skierowana dla tych co pamiętają czasy strzelanek- platformerów PS2 i Xboxa.  Już nawet wtedy nie była to wybitna marka. Dobra gierka o parodii inwazji kosmitów w USA. Jak będzie w promo to warto wziąć.

Opublikowano

@Figaro Jeśli nie wykracza to poza Twoje zdolności programistyczne, proszę dorzuć jedno "L" do słowa "all" w tytule :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak zwykle CGI z jajem :D
Ogólnie podobało mi się w tym streamie, że praktycznie każde CGI było później poparte gameplayem i tak to powinno wyglądać zawsze.
A same przygody Crypto?
Trochę mi to Just Cause zajeżdża (plus oczywiście duża dawka humoru). Jakoś nigdy w żadną część nie grałem i po zobaczeniu tego gameplayu nadal średnio mam na to chęć.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Premiera dwójki 30 sierpnia

dzisiaj również premiera standalone multika cena 59zł albo za free jak złożysz preorder na remake dwójki za 169zł na konsolach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie gram w rimejk jedynki. Zajebista gierka, za dzieciaka cały czas miałem to na oku ale nie udało się ograć na ps2 a teraz wchodzi aż miło. Brakuje mi takich gierek aa

Opublikowano
17 godzin temu, Pupcio napisał:

Brakuje mi takich gierek aa

Sprawdź też Stubbs The Zombie w takim razie. Lekka, przyjemna i fajna giereczka o byciu zombiakiem i zjadaniu mózgów, żeby zrobić sobie armię zombiaków. Kluczyki na PC latają za jakieś 3zł na Enebie, a kilka godzin bezmózgiego - hehe, bo zombie, bezmózgiego - funu można z niej wycisnąć.

Opublikowano

O, w to też zawsze chciałem zagrać i zapomniałem o istnieniu tej gry xD