Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No tak, przecież na xboksie nie można kupować tytułów na własność, żeby ograć jak wylecą z game passa. :/ 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Można ale nikt już tego nie robi:D

Opublikowano
8 godzin temu, suteq napisał:

No tak, przecież na xboksie nie można kupować tytułów na własność, żeby ograć jak wylecą z game passa. :/ 

Przecież jak te biedaki kredyt biorą na konsole z gejpassem to później grają tylko w gierki z gejpassa i musza brać urlop bezpłatny w pracy zeby to wszystko ograć przed zniknięciem z usługi.

Gejpassowcy.

Opublikowano
9 godzin temu, aph napisał:

Można ale nikt już tego nie robi:D

Moja kolekcja 149 gierek na X0 pozwoli sobie nie zgodzić się z tym kłamliwym stwierdzeniem.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

eh ta propaganda antygamepassowa

usługa jest tak dobra, że niektórzy muszą wymyślać jej wyimaginowane wady. Observer pisze że posiadacz gamepassa gra na wyścigi w przeciwieństwie do dumnych posiadaczy PS4 którzy mogą kupić grę na własność, Ofi pisze o konieczności brania kredytu pod Gamepassa, Mendrek z kolei uważa że Gamepass dewaluuje gry

Jest nieźle, czekam co będzie następne.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
36 minut temu, Bzduras napisał:

Moja kolekcja 149 gierek na X0 pozwoli sobie nie zgodzić się z tym kłamliwym stwierdzeniem.

ponad 700 gier w cyfrowej bibliotece i nadal rośnie (a na steam już grubo ponad 800). W tym kupuje wiele nowości na premierę bo chce wspierać dobre indyki i gry aa takie jak Kentucky Route Zero, Kingdom come, Plague tale, children of morta czy wargroove i nie czekam na game pass. Game pass dla mnie to idealna kopalnia gierek po które sam bym nie sięgnął a potrafią pozytywnie zaskoczyć (darksiders 3, untilted goose game, DMC 5, halo wars, metro, mutant etc). Plus wszystkie gry ms nowe na premierę. Nie koniecznie wyśmienite ale takie gyrosy za free polatałem sobie horde i dm przez 2-3 tygodnie czy forza horizon 4 na kilka wyścigów aż się nie znudziłem :) 

Także nie oceniajcie klapy wszystkich swoją miarą. Nie każdy czeka na ochłapy z plusa. 

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

usługa jest tak dobra, że niektórzy muszą wymyślać jej wyimaginowane wady. Observer pisze że posiadacz gamepassa gra na wyścigi w przeciwieństwie do dumnych posiadaczy PS4 którzy mogą kupić grę, Ofi pisze o konieczności brania kredytu pod Gamepassa, Mendrek uważa że Gamepass dewaluuje gry

Jest nieźle, czekam co będzie następne.

Czytając tę trójkę to będzie to zapewne szpital psychiatryczny w Choroszczy.

Opublikowano

Je.bany Microsoft daje mi TYLKO rok na przejście gry. Nie wiem jak ja zdążę ją przejść w tak krótkim okresie. Pewnie będę musiał sie spieszyc i brać el Quattro w robocie :/

Opublikowano

gamepass chuyowy bo to wypożyczalnia gier na ograniczony czas?

ehh gdyby tylko na xboxie można było kupować gry na własność, to problem byłby rozwiązany :philosoraptor:

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ja wiem jak rozumują klapy w ich ograniczonym świecie playstation. Jak coś dają za free to już nie można kupić. Nie wypada :ragus:. A i cyfra zła bo na półce trzeba plastik trzymać. Nic tak nie dodaje respectu na dzielni jak kilka półek z grami. Szczególnie w wieku 30 +. Do tego dorzućmy figurki z gierek i może jakiś plakat na ścianie. 

Opublikowano

przecież tylko słychać to pyerdolenie zielonych przegrywów "co tam w pasie w tym miesiącu rysiu?". Już nikt nie pyta co kupił sobie do giercowania na xtaczerze tylko czekają co tam wybierze dla pelikanów w tym miesiącu pan buk spencer.

Latający Cyrk Monty'iego Pythona to słaby kabaret przy tym co tutaj się wyprawia.

Opublikowano

Beka z xbotów, desperacko bronią się jak mogą tym gejmpassem, aż chyba sobie przejrzę temat zanim dali im ten 'argument'. Niestety go.wno nadal pozostanie go.wnem, nawet jak będzie tego dużo i będzie za darmo :reggie:

Opublikowano

Xboty i kupowanie gier xDDDDD przecież te zielone cebulaki kupują  gejpasa na 20 lat bo później jeszcze by trzeba zapłacić normalną cenę A nie 4 zł. Masakra :) Spencer zniszczył branżę udając miłego gościa ;)

Opublikowano

@Pupcio to twoje udawanie mondruni jest w hooy creepy, mam nadzieję, że o tym wiesz ;)

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

W tym kupuje wiele nowości na premierę bo chce wspierać dobre indyki i gry aa

opłacając Gamepassa też wspierasz branże blant :master:

Opublikowano

Szlifuje to od 10 lat, jak odpalam cw to już z automatu pisze te brednie xD

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a co jest na Xboxie?

no właśnie guw.no :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

opłacając Gamepassa też wspierasz branże blant :master:

ok może inaczej chce wspierać dobre gry na premierę. Lubię przechodzić gry na premierę. Taki fetysz nie lubię czekać aż coś trafi do gamepass. Chce być na bieżąco ale oczywiście jak indyk wyjdzie w game pass na start (pchoenix point, life is strange 2 czy afterparty) to nie widze sensu kupować. Przy okazji takiego pchoenix point uniknąłem wtopy bo gra to (pipi)any early access czekam na patche. 

Opublikowano

Pewnie nie przypominasz też sobie żebyś ogrywał GoW, Personę czy Sotc, ale to nie twoja wina, w końcu masz gejmpassa z tomb raiderem :lapka:

Opublikowano

Ograłem wszystkie 3, a za najlepszego Tomba (ROTR) zapłaciłem ciężko zarobione pieniądze. W sumie za każdą z nich zapłaciłem i, co może zaskoczyć Cię jako klapa, zapłaciłem sam za całość. Nie dzieliłem na kilka kont, nie piraciłem, tylko wyciągnąłem gotówkę jak boss i zapłaciłem. Cudowne uczucie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.