Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

sonybociarnia akceptuje to samo tylko za 239zł i dopiskiem remaster na pudle  :kaz: 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

U nas darmowy remasterek w 4k 60fps, a w sonylandii trzeba wyjąć ps3 z szafy i grac bez krwi, porozrzucanych kończyn i fioletową chmutką lecącą z kikutów, a fps i tak leci na mordę :kaz: Jeszcze na tej podkonsoli zmniejszyli ilość przeciwników.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
40 minut temu, Observer napisał:

Szkoda że gier nie ma.

Jak cesarz Spencer w okolicach E3 w końcu te gry zaprezentuje to wam klapy jaja pourywa. A co będzie w tym czasie miało Sony? Crossgenowe Lesby 2. To jak bramkarz złapany na wykroku:yao:

Kolejny korposzczur spyrtala z tej przegniłej krypy:

https://www.ppe.pl/news/144161/michael-denny-odchodzi-z-sony-pracownik-spedzil-w-firmie-cwierc-wieku.html

Opublikowano

Czarku, naprawdę proponuję poczekać z tryumfalna fanfaronadą do oficjalnych zapowiedzi.

Opublikowano
49 minut temu, Czezare napisał:

Jak cesarz Spencer w okolicach E3 w końcu te gry zaprezentuje to wam klapy jaja pourywa.

Na razie to człowiek spencera Mateusz Dupsko zapowiedział że to będą gry które najwyżej będą starały się osiągnąć jakość AAA przy budżecie i małym zespole jak przy grach indie, tak więc się nie nastawiaj na hity 9/10 jak u Sony i Nintendo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

sonybociarnia akceptuje to samo tylko za 239zł i dopiskiem remaster na pudle  :kaz: 

Albo grają na przerobionym PS Classic. 

Na pewno dzięki temu jest n o s t a l g i a  oraz feeling czasów, które już nie wrócą. 

XD

Opublikowano
36 minut temu, Observer napisał:

Na razie to człowiek spencera Mateusz Dupsko zapowiedział że to będą gry które najwyżej będą starały się osiągnąć jakość AAA przy budżecie i małym zespole jak przy grach indie, tak więc się nie nastawiaj na hity 9/10 jak u Sony i Nintendo.

Ori to gra AA i średnia 90+. :) 

Jak celują w takie gierki to dla mnie bardzo spoko. 

Opublikowano

Małymi grami świata nie zawojuja.

Opublikowano

Mały to jest twój fi.utek :usmiech:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Kolejny po Frostim pedał na forum :pechowiec:

Opublikowano
2 godziny temu, aph napisał:

Małymi grami świata nie zawojuja.

No i tu się mylisz. Duże marki też mają, a dodatkowo nowe studia będą klepać gierki AA czyli dla każdego coś miłego. 

Ileż można grać ciągle w te AAA. :pechowiec: 

Opublikowano

No w te z xboxa  się nie da :thumbsup:

Opublikowano

Drogi niezdecydowany użytkowniku!

Niech ten post powyżej będzie przestrogą. Nie daj się nabrać na kupienie Xboxa i jego usług. Bierz produkty tylko od sprawdzonych producentów konsol - Sony i Nintendo ;)

Opublikowano

Jak czytam Mendrka wstyd mi ze jestem klapem ale z drugiej strony jak mysle o zmianie to wpadam na posty Daddego.

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

No w te z xboxa  się nie da :thumbsup:

Jka tam, pieniążki na Horizon 2 odłożone? :usmiech: 

Opublikowano

Ja przepraszam bardzo, przecież ja tylko uprzejmie ostrzegam ludzi, przed dokonaniem złych wyborów, bazując niestety na nieszczęściu jednego z tych, który jednak nie posłuchał właściwych ludzi w tym temacie. Nie możecie mi zarzucić złej woli...

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Nie możecie mi zarzucić złej woli...

To prawda. Złej woli zarzucić Tobie nie sposób, ale szeroko pojęty autyzm już tak...

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

To prawda. Złej woli zarzucić Tobie nie sposób, ale szeroko pojęty autyzm już tak...

Przez takich jak ty, tacy ludzie jak Daro, kupują xboxy i te śmieszne gej pasy, a potem żalą się, że mają problemy. Jesteś współwinny ich dramatów i wielu innych dramatów graczy. Także japa, zm i pod stół zielona zarazo...

Opublikowano

Z Mendrkiem i Xboxem jest trochę jak z Mendrkiem i PiSem. Niby walczy, bo gdy gdy widzi konsolę zielonych lub Kaczyniaka to he "might not be able to control himself", ale osoba postronna widzi takiego fanatyka i mimochodem robi wszystko aby nie stać po tej samej stronie barykady (czy lady w Empiku) co Karolek.

Także dziękuję Mendrek, szkodniku, obrzydzanie PlayStation wychodzi Ci wręcz doskonale. :) 

Opublikowano

Tak to jest jak się nie umie w prędkości neta. Jak ktoś ma na umowie 280Mbps to mu będzie pobierać właśnie ok. 35 MB/s. Sam mam takiego neta i mi pobiera max 37MB/s ze Steama. No ale czego ja oczekuję od jakiegoś Daro i Karolka? :) 

Na PSN by mu pobierało 3MB/s. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mendrek bałbyś się Boga i chociaż w niedzielę nie ośmieszał niebieskiego obozu.

Opublikowano

10 lat temu była jeszcze beka z trollingu mendrka, dzisiaj to stary, samotny człowiek uwięziony z plejśmieciem bez gier w pokoju.

Trzymaj się tam mendrek!  ;) 

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.