Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ja to nawet lubię Mendrka. Jego jedyny problem to granie na tym japońskim chuyostwie z padem z gałkami zrobionymi z recyklingowanych kondomów.

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mendrek taki mniej poyebany daddy:usmiech:

Opublikowano

Pięknie zielone karaluchy się zleciały by bronić przegranej sprawy. Z wami jest w sumie jak z PiSem. Ludzie zaczynają widzieć jak zniglizna przeziera przez waszą mowę i zawiść motywuje wasze działania. Hejtujecie mnie, ale nic to nie zmienia - ludzie akceptują prawdę, fakty, obiektywne źródła. Na szczęście Polacy są mądrzejsi w wyborze konsol niż w wyborze swoich rządów. Wybierają PlayStation bo wiedzą, że jest najlepsze. Ja im w tym pomagam, pokazując że wasze argumenty są błędne.

Jestem litościwy i podzielę się cenną wiedzą. Jedynym lekiem na wasz ból bycia przegrańcami, to kupno PlayStation i sławienie tej marki. I szczere przeprosiny za wszystko co naszkodziliście swoimi wypowiedziami. Zaufajcie mi to działa. Kiedyś chcialem kupić Xboxa 360. Tylko przypadkowe spotkanie w Empiku z wiadomym użytkownikiem sprawiło, że nie popełniłem tego błędu. Teraz czuję się wobec niego w obowiązku, by innych od tego błędu odwodzić ;)

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Jedynym lekiem na wasz ból bycia przegrańcami, to kupno PlayStation i sławienie tej marki. I szczere przeprosiny za wszystko co naszkodziliście swoimi wypowiedziami.

(pipi)a, jakby troszkę zmienić to wychodzi narracja Rydzyka i kato-oszołomów z partii rządzącej (widzę, że prównanie do Pawłowicz było nieprzypadkowe).

Nieźle się ukrywasz PiS-owski trollu. :obama: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Jedzmy gó.wno, miliony much nie może się mylić.

Parafrazując ostatni post Mendrka.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

"Jedzmy (pipi), miliony much nie może się mylić."

PlayStation nigdy nie było konsolą dla core gamers, więc całe szczęście dzięki MS-owi i Nintendo branża nie jest zdana na totalnie s,ku,rw,ienie wydawniczą monotonią 1st party Sony. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał:

Wolałeś sobie popykać w Lair lub Haze'a?

No nie do końca. Przyszedłem pograć w Gears of War, pierwszej prawdziwe next genowej ówcześnie gry. Powiedziałem sobie - ok, jeśli to faktycznie nowa generacja i klimat Warhammer 40k, to wezmę Xboxa. W Empiku był GoW i Viva Pinata. Chciałem sobie pograć i jakiś kudłaty typ do mnie podbił. Potem zrobił nawet z tego pastę. Zagadał mnie, że skończył mi się czas i musiałem zmykać na wykład.

Potem przemyślałem trochę sprawę, odwiedziłem PlayStation 3 Trucka, zobaczyłem Motorstorma. Przypomniałem sobie o miłości do marki i o polskiej tradycji "mówisz konsola - myślisz PlayStation". Oj, jak się cieszę, że nie kupiłem RROD 360 z platnym, niezlokalizowanym online i wybrakowanymi grami i słabymi usługami. A przede wszystkim nie muszę być teraz w gronie zielonych przegrywów.

5 minut temu, MYSZa7 napisał:

"Jedzmy gó.wno, miliony much nie może się mylić."

Tak to sobie tłumacz, przegrywie. Na pewno ludzie kupujacy konsole i muchy mają dużo ze sobą wspólnego ;)

Opublikowano

Myślę, że masz sporo. I muchy jak i Ty tylko latasz wszędzie bez sensu i w(pipi)iasz innych.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Na pewno ludzie kupujacy konsole i muchy mają dużo ze sobą wspólnego

Patrząc po popularności marek jak Uncharted czy Spider-man wiem, że klap i mucha ma ze sobą coś wspólnego. 

Oboje lubują się w gó,wnie. :) 

Opublikowano

Nie, wyłapałem jedno zdanie i się do niego odniosłem :)

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Myślę, że masz sporo. I muchy jak i Ty tylko latasz wszędzie bez sensu i w(pipi)iasz innych.

Przykro mi, że uderzam w twoje sumienie i wywołuję ból tyłka. To dla twojego dobra. Parę postów wyżej podałem ci rozwiązanie tego problemu.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc po popularności marek jak Uncharted czy Spider-man wiem, że klap i mucha ma ze sobą coś wspólnego. 

Oboje lubują się w gó,wnie. :) 

Z drugiej strony, chyba dla niektórych nie ma już ratunku. Jesteś żywym tego przykładem. Jesteś nałogowym wielbicielem śmieciowego grania. Nie rozróżniłbyś klejnotu generacji od spalonej patelni...

Opublikowano

Plejka rozjebana. :) 

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Z drugiej strony, chyba dla niektórych nie ma już ratunku. Jesteś żywym tego przykładem. Jesteś nałogowym wielbicielem śmieciowego grania. Nie rozróżniłbyś klejnotu generacji od spalonej patelni...

Branża poszła do przodu a Sony na przełomie generacji PS4/PS5 jest dalej na etapie jarania się ubigames rodem z PS3 :)  

#4theplayers? raczej #5forretards :)

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przy niedzieli i tak nie ma co robić.

Motto posiadania Xboxa ;)

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Plejka rozjebana. :) 

No suteq piękne przekłamanie, SSD w PS5 ma ponad dwukrotnie więcej GB/s niż XSX,  w dodatku więcej RAM dla devow, co wg NXgamera sprawia że to PS5 ma overall szybszy RAM.

Opublikowano

ahahahahha, ten dalej wierzy, że to będzie miało jakieś znaczenie xD

Opublikowano

Masz rację, RAM i dysk nie ma żadnego znaczenia.:empathy:

Opublikowano

Ty naprawdę myślisz, że developerzy tworzący multiplatformy będą specjalne siedzieć i poświęcać cenny czas, żeby zoptymalizować grę pod dysk w PS5? XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czyje ficzery będą lepiej wykorzystane, to zależy od popularności sprzętu. O korzyściach z SSD wypowiadali się przecież 3rd party dev, także...:hi:

Opublikowano

Tak, wypowiadali się o korzyściach względem HDD w obecnych konsolach, bo super szybkim SSD w PS5 to się jarali ludzie z ND, którzy tworzą exy. xD

Opublikowano

niebieskie  przegrywy znowu o tym ssd w ps4.5 :kaz: 

Opublikowano

Na szczęście SeX będzie zayebistą konsolą i nie będzie musiał polegać na ficzerach-bajerach. Wciąż nie mogę uwierzyć, że przegrańce w internecie piszą, że to podkręcanie zegarów na ostatnią chwilę to lepiej zbalansowana konsola :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.