Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

klapy w chuy agresywne. Zabiją za nawet lekkie wątpliwości odnośnie wyglądu staniko-pada.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja to jestem ciekaw co o zbliżeniu wyglądem do xboxowego pada i odejściem od tradycyjnych kolorków przycisków myśli Karolek. Ciekawe z jaką teraz pokrętną logiką wyskoczy. :) 

Opublikowano

Sony to nic nie potrafi samo wymyśleć. Najpierw skopiowali trofea od zielonego cesarstwa, a teraz kształt pada. Bezużyteczne pasożyty...

Opublikowano
14 minut temu, Czezare napisał:

Sony to nic nie potrafi samo wymyśleć. Najpierw skopiowali trofea od zielonego cesarstwa, a teraz kształt pada. Bezużyteczne pasożyty...

Nie tylko kształt, nawet ikonki skopiowali (patrz ikona hamburgera na padzie od XO). 

Opublikowano
33 minuty temu, suteq napisał:

Ja to jestem ciekaw co o zbliżeniu wyglądem do xboxowego pada i odejściem od tradycyjnych kolorków przycisków myśli Karolek. Ciekawe z jaką teraz pokrętną logiką wyskoczy. :) 

Kształt pada przez 25 lat był idealny, tak idealny że zmienili teraz na xboxowy xD

jak widać jedynymi chińczykami którzy potrafią kopiować od N A J L E P S Z Y C H to Nintendo 

Opublikowano

Ja pyerdole jak można było grać na ds 1- 3. Moje zgrabne paluszki mi drętwiały, to co dopiero serdelki Mendrka.

Opublikowano

ja tam nigdy nie miałem problemu z dualshockami.

Zawsze mam beke z ludzi którzy piszą że nie mogą się przyzywczaić do symtrycznych lub asymetrycznych gałek xd

Opublikowano

no nie chce mi się walczyć o kawałek plastiku nie ukrywam

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Figuś nie ma co się wykręcać. Przecież DualShock okazał się gównem już po pierwszej styczności z padem do Gacka, nie ma się czego wstydzić.

Mi tam się gra dobrze i na DS4 i na padzie od Bonka, oba są ch ujowe jakościowo , półroczny pad od łoniaka trzeszczy jakby miał zaraz pęknąć

Opublikowano

Console wars

"nie chcę walczyć o plastik"

To tak jakbyś zgodził się na seks z mężczyzną, ale nie chciał w d.upę.

Btw. Dobry podtytuł na następną edycję.

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

To po co wchodzisz do tematu który do tego właśnie służy? Nie wiem, nie masz może jakiegoś crapa nad którym możesz współczuć? Jesteś figaro tematów growych od jakiegoś czasu i nie ukrywam, że ciężko to się czyta. Wylew?

4 minuty temu, Figuś napisał:

Mi tam się gra dobrze i na DS4 i na padzie od Bonka, oba są ch ujowe jakościowo , półroczny pad od łoniaka trzeszczy jakby miał zaraz pęknąć

Nie dziwię się, że grało Ci się dobrze na DS4 skoro zaczyna upodabniać się do pada do One'a, a DS5 to już w ogóle ciut nie brat cioteczny. :cool:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To po co wchodzisz do tematu który do tego właśnie służy? Nie wiem, nie masz może jakiegoś crapa nad którym możesz współczuć? Jesteś figaro tematów growych od jakiegoś czasu i nie ukrywam, że ciężko to się czyta. Wylew?

niesamowite że kilka pozytywnych słów o plejstejszyn tak zi zryło psychike że tak za mną latasz

Opublikowano

no ale jak nie interesuje cie walka plastików to nie wchodź do CW i nie pisz jaki to jesteś super obiektywny, od tego są inne tematy

Opublikowano

Pozytywnie to każdy może napisać, ty podajesz (pipi)aną mamałygę bez wyrazu, jeszcze w temacie dla beki.

Teraz, suteq napisał:

nie pisz jaki to jesteś super obiektywny, od tego są inne tematy

Kupił chłopak Nintendo i mu popaliło styki. :( 

Ostrożnie z Marianem chłopaki, bo skończycie jak asax.

Opublikowano
28 minut temu, ASX napisał:

kilka pozytywnych słów o plejstejszyn

nie ma czegoś takiego jak pozytywnie o plejstejszyn

rozumiesz czy pięściami wytłumaczyć

btw odnośnie padów to przypominam

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

To na chuy sie tu odzywasz, piracki przyjacielu

A ty Paolo, to możesz mi jądra wylizać.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego Sony kopiując pada, zostawiło te zyebane triggery z DS4. 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Poza tym nie tak (pipi)a ostro do Asaxa, ok? Przechodzi chłopak przez ciężkie chwile.

a przepraszam, dawno nie było lepiej.

Xbox cały czas męczony, a wolny czas dziele pomiędzy Niera Automate i sesje ze znajomymi w SoT

Edytowane przez ASX

Opublikowano
17 minut temu, chris85 napisał:

Nie rozumiem dlaczego Sony kopiując pada, zostawiło te zyebane triggery z DS4. 

EVB9BdoWAAEHrI1?format=jpg&name=small

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.