Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezła ta Twoja własność skoro masz ją tylko dopóki płacisz. :) 

No to właśnie opisałeś GamePassa. Ja pisałem o KUPNIE gier (z rabatem PS Plusa), a nie wypożyczaniu (GamePass) jak wy robicie. Ja KUPUJĘ wy WYPOŻYCZACIE. Dotarło? ;)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na xboxie można zarówno korzystać z promocji na gry, kupowac używki jak i korzystać z gamepassa, każdemu wedle zachcianek. 

Niezły plot twist co nie mendrek?

Opublikowano

Mając gamepassa gry znajdujące się w nim mają stały rabat dopóki się w nim znajdują :lapka:  Podoba ci się kupujesz z rabatem i wspierasz twórcę, nie podoba - usuwasz i masz w du pie.

Opublikowano

Mendrek, a Pac-Mana kupiłeś na własność?

Opublikowano

Przecież Pac Man był chyba wszędzie za darmo rozdawany, nawet na Steam.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wszędzie, bo na PSN za 55zł XDDDD

Czy ta firma dla januszy przestanie się kiedyś ośmieszać?

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0700-CUSA04944_00-PACMANCE20000000

Jedynym który się (stale) ośmieszasz, jesteś ty.

5 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Mendrek, a Pac-Mana kupiłeś na własność?

Po co, skoro był i jest za darmo? ;)

Opublikowano

Sorki ale do czerwca śmiejemy się z tlou 2 

Opublikowano
7 godzin temu, Mendrek napisał:

No a ja jak wyrwę jakiegoś nieco starszego hiciorka za 30-40 PLN w promocji dodatkowej z ps plusa, to jest moja na własność i mogą mi potem nafiukać, nie muszę więcej i drożej płacić, a pieniążki w prostej linii lecą do twórców i prowizja dla Sony ;)

Cytat

4.1. Przy zakupie Oprogramowania użytkownikowi udzielana jest licencja na korzystanie z tego Oprogramowania w sposób opisany w niniejszych Warunkach, jednak użytkownik nie nabywa prawa własności do Oprogramowania. 

6.1. Licencja na korzystanie z Oprogramowania to niewyłączna, nieprzenoszalna licencja osobista na korzystanie z Oprogramowania jedynie na prywatny użytek […]. Warunki korzystania z oprogramowania, playstation.com

nie ma to jak samozaoranie    :)

Kiedyś to jeszcze klapy mogły się zrzucać na dlc w 5 po 3zł i żebrać o kartę u jednego a dzisiaj sony: wprowadziło płatny online, zabrało dzielenie na 5, daje 2x mniej gier w ps+, gry w ps+ to niebieskie szambo w porównaniu do dawnych czasów, płatne remastery zamiast wstecznej, no i zaorali ci ps home z twoją kolekcją koszulek za grube $$$, tyle przegrać mendrek. Nikt cie tak nie wyrucha jak sony  ;) 

Opublikowano

boje sie wchodzic do tematu tlou 2, nie wiem co tam sie odpierdala

Opublikowano

Nic, beka z tworcow. Ale nowym temacie AC tez juz zaczyna byc smiesznie.

Opublikowano
26 minut temu, Shen napisał:

boje sie wchodzic do tematu tlou 2, nie wiem co tam sie odpierdala

Ja wchodzę raz na kilka dni i przeglądam posty z największą liczbą reakcji. Aktualnie Berion znowu robi z siebie debila. Polecam

Opublikowano

No asasynowcy dobre wariaciki xD 

Opublikowano

No ale ciekawe czy wcisną gdzieś czarnych. :pawel: 

Opublikowano

Z pewnoscia, juz sa jakies homoopcje. Ale przynajmniej ubi tworzy piekne swiaty. Nie to co te partacze z sony.

Ta wspolna podroz  a wilku przez rozlegly, szczegolowy swiat dwoch czarnoskorych wikingow kiedy jeden obejmuje drugiego w pasie i przytula sie do jego plecow. Mmm. U sony tego nie masz.

Opublikowano

Kalafior wrócił na forum i zaczyna bronić Ubisoftu XDDD Nic dziwnego, skoro namiętnie zagrywa się z Walikonikami w The Division, cóż za marny żywot...

Opublikowano

No ircowcy to chyba zgubili gust jak uciekali z forumka

Opublikowano

Przeciez bluber od zawsze był fanem ubisoftu, wszystkie czesci AC ograne. Nie krył sie z tym nigdy.

Opublikowano
10 godzin temu, Shen napisał:

Przeciez bluber od zawsze był fanem ubisoftu, wszystkie czesci AC ograne. Nie krył sie z tym nigdy.

Serio? Ja pamiętam, ze namiętnie hejtował asasyny, pomimo że w nie grał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.