Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Co z tego, że masz gry na tej konsoli, jak i tak grasz tylko w coda. Casualu.

Opublikowano

Pamiętajcie, że boty, to chorzy psychicznie ludzie, którzy twierdzą, że pierwszy xbox miał lepsze gry niż PS2. 

:pawel:

Opublikowano

Na obu konsolach były ponadczasowe gry. W tamtych czasach zazdrościłem ninja gaiden, kotora czy halo jak grałem na ps2 :smutas:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

prawda za trudna do zniesienia, szybko obracamy kota ogonem, kłamiemy że na Xboxie nie ma gier XDDD

Są, i to jakie, że przy niemal każdej premierze jest niezła beka. Dobrze, że pasibrzucha kupił trochę ekip, to teraz będzie beki razy dwa, jak ci mocarze zaczną wypuszczać swoje gnioty. 

Teraz, 20inchDT napisał:

Na obu konsolach były ponadczasowe gry. W tamtych czasach zazdrościłem ninja gaiden, kotora czy halo jak grałem na ps2 :smutas:

Xboxa kupiłem dla Ninja gaiden, było halo, był PGR, było kilka świetnych gier. X360 również kupiłem, bo było w co grać. Xbox one? Ta stara (pipi)a bez gier niech zdycha, tyle powiem o tym śmieciu. 

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

xbox ten budżetowy pc przebrany za konsole? :) brak duszy towarzyszy tej marce od początku istnienia :smutas:

Opublikowano

14 minut temu, YETI napisał:

X360 również kupiłem, bo było w co grać. 

SdqwuJi.png

To się nagrałeś na tym xboxie. xDDD

Opublikowano

Brakło Forzy i mamy cały przekrój gatunkowy tego śmiecia.

Opublikowano

Zwykłe brum brum i jazda w kółko, a później jednak gra życia.

Opublikowano

Nowhere near of gry życia.

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Brakło Forzy i mamy cały przekrój gatunkowy tego śmiecia.

No niestety, tylko halo3 w multi i reszta jedno wielkie guwno. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Niestety Halo 3 to obiektywnie jedne ze słabszych multi w serii (głównie z powodu zepsutego hit registration).

Co tylko dowodzi temu iż Yeti ma równie duże pojęcie o bibliotece xboksa co mendrek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
12 minut temu, Rozi napisał:

Nowhere near of gry życia.

jasne, kłamczuszku :bolduper:

Spoiler
Spoiler

y8rbC7w.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Niestety Halo 3 to obiektywnie jedne ze słabszych multi w serii (głównie z powodu zepsutego hit registration).

Co tylko dowodzi temu iż Yeti ma równie duże pojęcie o bibliotece xboksa co mendrek

Halo 3 obok halo 2 to najpopularniejsze części w multi. Ja wiem, że jedynka była najbardziej skillowa, ale ty zapewne wówczas nie wiedziałeś co to psx, a jedyna gra w jaka grałeś to NFS u kuzyna na pc. 

Opublikowano

A i żeby znów sprostować klaperskie kłamstwa (drogi niezdecydowany użytkowniku oglądający ten temat, wiedz że klapki kłamią nie raz i nie ostatni, nie traktuj ich zdania poważnie), to klapek napisze publicznie to, czego wymaga od niego niebieska społeczność, a od serca wypowie się dopiero w kuluarach ;)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

ale ja nie mówie że nie była popularna, tylko napisałem o tym że jest to zgodnie uważana przez dużą część społeczności za jedną z gorszych części pod względem multi. Sea of thieves jest bardziej popularne niż Halo 5, Gearsy 5, czy to znaczy że to lepsza gra? Umiesz w ogóle czytać ze zrozumieniem?

na aluzje że nie grałem w pierwszą część skwituje tylko uśmiechem. Bo grałem w jedynke wystarczająco dużo czasu w multi i to nie ja mam 19 gier w profilu na xboksie.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Mysza po raz kolejny wbija nóż Roziemu w plecy. :obama: 

Opublikowano

Nieodróżnianie Gier Życia od Najlepszych Gier w Jakie Grałem? No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Na forum nie ma miejsca na sympatie, @suteq :xboss:

@Rozi i tak uciąłem fragment o kupnie Xboxa jako najlepszej decyzji w Twoim życiu :kaz:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

@Rozi i tak uciąłem fragment o kupnie Xboxa jako najlepszej decyzji w Twoim życiu

Po przejściu Forzy i Cupheada zrewidowałem ten pogląd.

Opublikowano

Ty chu.ju.

Edytowane przez MYSZa7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.