Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

przecież od 2013 roku marka playstation służy tylko do odtwarzania najnowszej fify i nic więcej nie ma do zaoferowania

Opublikowano

Ten Ratchet z podróżami przez planety, czyżby w trybie rzeczywistym będzie można przeskoczyć w inną lokację? Jeśli powiążą z tym mechanikę w grze, a Insomniac na to stać, to kurde to może być faktycznie kolejny dobry Ratchet ;)

Opublikowano

6 minut temu, Figaro napisał:

Microsoft już miał pierwszy pokaz :)

no miał pokaz gierek do game passa, tak jak Sony dzisiaj

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pragmata to ten kosmonauta z dziewczynka? Wygladalo bardzo ciekawie i zainteresowalo mnie najbardziej. Capcom daje czadu.

Opublikowano

dobra grubciu ale uspokój się już bo ci cukier skoczy

tymczasem na lewackiej, prosonowskiej reseterze popielniczka lepsza od routera

HGcGi6X.png

EaQ4xu2XkAINnxi?format=jpg&name=large

xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Microsoft?

Twardy, wyrachowany gracz z głową na karku, znający naturę ludzką i przewidujący sytuację.

A Sony?
Jajogłowi pseudo marzyciele bez kontaktu z rzeczywistością, myślą że w 2020 roku ludzie wciąż marzą o bieganiu szmacianą pacynką w 1080p.

Opublikowano

Co tam krzyczysz, hd ready?

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Co tam krzyczysz, hd ready?

hd ready jest w sam raz na tego balasa ps4.5

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Jezu ja nie wiem co te boty ćpają.

W całej tej nędznej argumentacji sprytnie pomijamy Horizona, ktory pozamiatał na ten moment wszystko. Gra SE też wygląda mega dobrze tak samo jak nowy tytuł Capcomu czy zapowoedz Demons, ktory oczywiście uważany jest tutaj za filmik XD. Ja prdl jakie tutaj pierdy lecą.

Na (pipi) to wypierać? Ratchet kiedykolwiek zawiodł w kwestii wykonania?

A to że pokazali sporo indie gowien jak na KAZDEJ konfie KAZDEGO teamu od chyba zawsze kogoś dziwi?

Opublikowano

Co pozamiatał Horizon?

ahh to sequel tej gry gdzie Trex chodził jak kurczak przywiązany sznurkiem do płota a postacie w grze chodziły do barbera i płaciły 200$ za wizyte

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Good night sweet prince

EaQ5c5ZXsAACS6g?format=jpg&name=medium

Ale czemu? Pozakazali jakiś system seller na premierę który sprzeda konsolę? I czy powiedzieli że multiplatformy będą działać lepiej niż na nowym xbox czy pc?

Tak serio pytam bo poza remake ds nic dla siebie z exow nie widziałem. No może Spiderman dlc ale to raczej nie pelnoprawna

gra. 

A co do horizon to jest data? Będzie na premierę czy 20xx? Chociaż mi i tak rybka bo cały czas jedynki zmęczyć nie mogę:)

Mnie najbardziej ciekawi co dostaniemy w okienku premierowym na obie konsole. I na której będą gry działać lepiej. Na ostatniej generacji kupiłem wpierw PS4 bo na tym gry chodziły lepiej i wcale nie exy. Pierwszy ex wart ogrania na PS4 to był bloodborne. 

Opublikowano
7 minut temu, Jakim napisał:

Jezu ja nie wiem co te boty ćpają.

W całej tej nędznej argumentacji sprytnie pomijamy Horizona, ktory pozamiatał na ten moment wszystko. Gra SE też wygląda mega dobrze tak samo jak nowy tytuł Capcomu czy zapowoedz Demons, ktory oczywiście uważany jest tutaj za filmik XD. Ja prdl jakie tutaj pierdy lecą.

Na (pipi) to wypierać? Ratchet kiedykolwiek zawiodł w kwestii wykonania?

A to że pokazali sporo indie gowien jak na KAZDEJ konfie KAZDEGO teamu od chyba zawsze kogoś dziwi?

Problem jest taki, że pokazali najważniejsze rzeczy w ostatnich 15 minutach konfy. 

A poza tym, kiedy wychodzi remake Demon's Souls? Kiedy wychodzi Horizon 2? Albo nowy tytuł Capcomu? Wyrobią się na ten 2023?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Horizon to kiedy bedzie? Kolejny powod do zakupu konsoli jak tlou 2? A czekajcie, ta druga gra wychodzi dopiero w 2020 :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

Ale czemu? Pozakazali jakiś system seller na premierę który sprzeda konsolę? I czy powiedzieli że multiplatformy będą działać lepiej niż na nowym xbox czy pc?

Tak serio pytam bo poza remake ds nic dla siebie z exow nie widziałem. No może Spiderman dlc ale to raczej nie pelnoprawna

gra. 

A co do horizon to jest data? Będzie na premierę czy 20xx? Chociaż mi i tak rybka bo cały czas jedynki zmęczyć nie mogę:)

Mnie najbardziej ciekawi co dostaniemy w okienku premierowym na obie konsole. I na której będą gry działać lepiej. Na ostatniej generacji kupiłem wpierw PS4 bo na tym gry chodziły lepiej i wcale nie exy. Pierwszy ex wart ogrania na PS4 to był bloodborne. 

O jezu blant to jest ku rwa CW

wyjmij kija z du py

Ja na premierę w większości i tak będę ogrywał zaległości z ps4 które zrobią mi się po sprzedaży PROsiaka na przełomie czerwca i lipca

Opublikowano

data XD okienko premierowe XD

przecież to dla nabywców playstation są rzeczy nieistotne i już tłumacze dlaczego

otóż przeciętny nabywca nowego playstation nabywa je w gu.wno bundlu z fifą, na raty i przez następne 24mc nosząc ulegle ciężko zarobione na łopacie/tirze pieniądze do providenta

średnio dopiero po ~24mc homo-playstationus jest w stanie wydać 200zł na kolejną grę, a więc logicznym jest że brak premier w okienku wydania konsoli nie stanowi istotnego problemu dla większości jej nabywców

Opublikowano

Beka z Playstation. 

Beka z Xboxa.

Dorośnijcie i kupcie PC. 

Ale w remake Demon's Souls to będę napyerdalał. 

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

O jezu blant to jest ku rwa CW

wyjmij kija z du py

Ja na premierę w większości i tak będę ogrywał zaległości z ps4 które zrobią mi się po sprzedaży PROsiaka na przełomie czerwca i lipca

A będzie wsteczna potwierdzona już? Bo nie w temacie za bardzo a na konfie o tym cisza. 

Opublikowano

Kur.wa ja sie odnoszę tylko i wyłącznie to technikaliów/grafiki :)

Równie dobrze najmiodniejszą z tych gierek może być ta gra z samochodami ale tym tutaj się raczej nie powalczy co?

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

A będzie wsteczna potwierdzona już? Bo nie w temacie za bardzo a na konfie o tym cisza. 

Tak, już w zeszłym roku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.