Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

W swoisty sposób podziwiam Sory. Logistycznie spiąć poślady i w dobie korony w sprawny i zorganizowany sposób przesłać tyle przelewów to szacun:notbad:

No ale w tym wszystkim najwyraźniej zapomnieli podesłać przelewów graczom:yao:

A3VW24I.png

Oni pokazali dobitnie (gracze) co sądzą o natrętnym lewactwie i przeciętniackim "netflixizmie" Dickmana:kaz:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 384,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z tymi grami w sygnaturze to raczej nie powinieneś wojować z TLoU2, Czarku.

Opublikowano

Ke? Dwójka jak jedynka, w serduszku zostanie na długie lata.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Z tymi grami w sygnaturze to raczej nie powinieneś wojować z TLoU2, Czarku.

A co ma piernik do wiatraka? Masz cos do nowego CoD-a? Zdecydowanie najlepszy CoD w historii, a uwierz mi na słowo - grałem we wszystkie. Metro Exodus kiepski? Polecam zagrać, najlepiej na koksie, bo na beggars PS4 to faktycznie słabo. No Man`s Sky? Odpaliłem, aby się przekonać nad czym się swego czasu YETI branzlował umieszczając tę szpilę na  słynnej liście 24:7. Minecraft? No tu się zgodzę. Lekki słabiak. Może gdybym miał dzieci i z nimi pograł w coopie to bym nosem nie kręcił. No ale skoro cesarz Spencer w swojej nieograniczonej szczodrobliwości w ramach nadusługi Gejpasa udostępnił to spróbowałem. 

Opublikowano
Teraz, Czezare napisał:

Masz cos do nowego CoD-a?

Boję się odpowiedzieć, bo zaraz mi w(pipi)sz i zabierzesz portfel i telefon :(

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Boję się odpowiedzieć, bo zaraz mi w(pipi)sz i zabierzesz portfel i telefon :(

Spokojna Twoja rozczochrana. Nic Ci nie zrobię. CoD też nie gryzie. Sam możesz się przekonać jaki to jest sztos. Mam na myśli oczywiście multi, bo to że nie kupuje się tej serii dla singla mamy omówione w pradawnych czasach.

Opublikowano
18 minut temu, Czezare napisał:

A co ma piernik do wiatraka? Masz cos do nowego CoD-a? Zdecydowanie najlepszy CoD w historii

Tutaj przestałem czytać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie, dzięki, multikowca lać z gumowca - to moje motto.

Opublikowano

Z każdym dniem coraz więcej bomb prawdy na temat TLOU2.. Szkoda :/

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakbym nie grał w dobre gry to też bym tak miał. :)

Naaah, po prostu mam mniej więcej takie podejście, jak ten gościu:

W dniu 25.04.2019 o 15:34, Paolo de Vesir napisał:

Pozwól, że jednak się ustosunkuje (ale na serio): multi wciąga jak dragi, w dodatku pozwala na zastrzyk dobrej zabawy z doskoku (co jest zaletą handheldów chociażby), ale jednocześnie sprawia w moim przypadku, że wizja przysiadania do jakiejś gry na dłużej z automatu mnie zniechęca do grania. Po niedawnej przeprowadzce przez 3 tygodnie byłem całkowicie bez internetu i co? Zrobiłem progres jak nigdy w Soulsach 3, nabiłem 10h w Niera Automatę i w dodatku odkryłem uroki always-offline ((pipi)ać achiki).

Generalnie nie będę opłacał już abonamentów na konsoli, szkoda mi czasu i przyjemności z gry, a czuję że i odłączenie od sieci dobrze mi zrobi. Szkoda dobrych gier.

Opublikowano

Jak dobrze że ograłem TLOU już po tym czasie i wciąż było fajnie, ale była też masa lepszych singlówek. :) a Niera żałuję, najbardziej przehypowany tytuł tej generacji.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Odłącz się od sieci. Szkoda dobrych gier.

Opublikowano

czaicie samemu się ograniczać i świadomie rezygnować z dobrych gier tylko dlatego że zawierają elementy multiplayer?

Opublikowano

Także tak

Ale żeby nie było gra i tak za(pipi)ista  ;)

Opublikowano

Ale wtedy łatwiej wbić trofea/acziwmenty asax!

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda, że mówiłem o grach single-player, ale widzę, że ograłeś pretensjonalną papkę Dickmena i już Ci się zdrowy(pipi)nięty włącza. :)

Nie, konsekwentnie mam w dupie multi since Xbox 360 :) Chyba w CoD4 ostatni raz grałem, gdy stwierdziłem, że w sumie to nie podoba mi się to i czas ruszyć w stronę korzeni, singlówek i ewentualnego kanapowego grania z ziomeczkami. To się nazywa "preferencja", czy coś takiego.

A za zdrowego masz placka w łeb jak się spotkamy :/ Gorsze niż kosa w plecy.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

A za zdrowego masz placka w łeb jak się spotkamy :/ Gorsze niż kosa w plecy.

Przestrzeliłem. :( Liczyłem, że się już nie pozbierasz i mi się upiecze. Zaszyję w białostockiej puszczy do czasu aż Ci przejdzie. :lapka:

no ale ten Nier to serio musi być jakiś grubszy trolink :/ 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Takich rzeczy się nie robi, po prostu, nawet mendrkowi :/

Opublikowano

Xbot nie rozumie geniuszu gry NIER AUTOMATA? Cholerka czemu mnie to nie dziwi  :)

Opublikowano

Którym przyciskiem zdjąć spódniczkę? Chcę cyknąć kilka fotek na drabinie :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.