Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Różnica jest taka, że gry na Xboxie trzymają graczy przy konsoli, a Wam zostaje granie na wyścigi przez weekend, rekord na 100 do paczkomatu i miesiące pisania jakiegoś (pipi)enia "kuuurwa ale kiedyś to byłoooo" i wklejanie twittów. :) 

od twittera to jest specjalista jeden uzytkownik.

Swoja droga dobra beka, popiera strefy wolne od lgbt, a tlou 2 musi wychwalac bo ex, niezle spięcie tam musialo byc w głowie :pawel:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, Nemesis napisał:

Beka to jest z Was bo na premierę XSX będziecie pisać sami ze sobą w dziale Xbox. Może poprośmy o autobota do pisania w tym dziale? Wtedy będzie więcej niż 5 postów dziennie.

zamiast grać w gry to siedzą na forach liczą posty, lajki i dyskusje czemu kolejna gra sony to jebane gówno i zawód roku, takie życie niebieskich frajerów, cały czas pod kamieniem, no czasami jakiś klap zdemoluje pokój albo powysyła groźby śmierci  ^^ 

a pseudo exy plejśmiecia5 ogra się XGP w najlepszej jakości w cenie Monsterka  ;) 

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

Swoja droga dobra beka, popiera strefy wolne od lgbt, a tlou 2 musi wychwalac bo ex, niezle spięcie tam musialo byc w głowie :pawel:

Jesli myslimy o tym samym uzytkowniku to nie jestem do konca pewien czy jest w tej glowie cos co mialoby sie spiac. :pawel: 

Opublikowano
27 minut temu, Nemesis napisał:

O exach na PS mówi się latami. Gears 5 po niecałym tygodniu ucichło. Także tego. 

A może pora wyjsć z własnej bańki?

Xbox wydaje mniej gier niż Sony, ale potrafi zatrzymać graczy przy swoich produkcjach na znacznie dłużej niż gierki Sony. Gry first party na Xboxa żyją często latami po premierze, co rzadko można powiedzieć o produkcjach na playstation

Edytowane przez ASX

Opublikowano
27 minut temu, Nemesis napisał:

O exach na PS mówi się latami. Gears 5 po niecałym tygodniu ucichło. Także tego. 

Hmmm pewnie dlatego, że klapy grają na konsoli od exa do exa, a reszta ma do ogrania gry na PS4, XO, Switcha + multiplatformy. Taka jest różnica między graczami, a posiadaczami plejstejszon. :) 

Opublikowano

Jeszcze asax przyszedł z tymi piratami xD K A B A R E T

Opublikowano

W reakcjach powinna być emotka pirata dostępna tylko przy postach asaxa. :kaz: 

Opublikowano

Po chuy mam pisać 100 razy w temacie gears 5, że gra mi się podoba xD Spędziłem ponad 200h online i jestem zadowolony. Oby gry zawsze były tak dobre.

Nie mogę się doczekac Halo-fucking-infinite :banderas:

Opublikowano

Nie ma gier, za to na helikopter (ps4 pro) są, UWAGA !  W tym roku całe dwie gry więcej, (pipi)any szrot każdego wieczoru próbuje startować ale nie ogarnia, że jest obesraną konsolą ze z(pipi)anym  chłodzeniem :<

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul A ty nie miałeś być na Majorce czy coś

Opublikowano

4 minuty temu, Pupcio napisał:

Soul A ty nie miałeś być na Majorce czy coś

Lece zaraz po fukushimie, trzeba prawilnie ograć  :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Przecież ja mam Xboxa i zawsze będę szanował za Sunset Overdrive i Ori. No i jeszcze Halo 5 było nawet spoko. I na tym koniec. 

Opublikowano

Zasada trzech zachowana.

Opublikowano

Muszę przyznać, że czuć nowy menedżment w Sony. Wszystko związane z tą konsolą wydaje się jakby mniej przemyślane. Konsola wygląda jak monstrum z 2000 roku, waży 4 kilo, pewnie będzie się nagrzewać przy przeglądaniu menu. Jedyne co ich ratuje to exy, które powoli zaczynają nudzić swą mechaniką na jedno kopyto oraz Japonia, która również przekonuje się do Xboxa. Jak zobaczyłem, że Yakuza wychodzi na Xa, to aż musiałem kobietę uderzyć, tak się nagrzałem ze złości.

A obok masz Xbox Series X, eleganckie, czarne, małe, ciche, jakość materiału lux. Wszystko wiadomo, włączysz Blinxa z 2003 roku i bez zająknięcia zagrasz, gdzie u Sony polityka BC to "zadziała ilość X gier, zależnie od wilgotności oraz ciśnienia pogody danego dnia". Innymi słowy chuya wiesz, a mamy sierpień, gdzie u zielonych przyszli, powiedzieli "zagrasz we wszystko, lol elo" i tyle, czujesz jasną wiadomość. To samo ze Smart Delivery. Wszystko jasne. U Sony? Wszystko ciemne.

No nie wiem co tak słabo, ale niech ten Kutanagi wróci i ich tam ogarnie bo jeszcze remake Demons Souls od tych przeciętniaków z Bluepoint, może nie starczyć.

Opublikowano

Mi się też średnio widzi, że PS5 jest aż tak duże ale nie będę czekać trzech lat jak wydadzą mniejszą wersję.

Opublikowano

I tak będziesz trzy miechy czekał bo znowu nie dasz sobie rady z wyegzekwowaniem gwarancji w media expert

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
46 minut temu, Figaro napisał:

Muszę przyznać, że czuć nowy menedżment w Sony. Wszystko związane z tą konsolą wydaje się jakby mniej przemyślane. Konsola wygląda jak monstrum z 2000 roku, waży 4 kilo, pewnie będzie się nagrzewać przy przeglądaniu menu. Jedyne co ich ratuje to exy, które powoli zaczynają nudzić swą mechaniką na jedno kopyto oraz Japonia, która również przekonuje się do Xboxa. Jak zobaczyłem, że Yakuza wychodzi na Xa, to aż musiałem kobietę uderzyć, tak się nagrzałem ze złości.

A obok masz Xbox Series X, eleganckie, czarne, małe, ciche, jakość materiału lux. Wszystko wiadomo, włączysz Blinxa z 2003 roku i bez zająknięcia zagrasz, gdzie u Sony polityka BC to "zadziała ilość X gier, zależnie od wilgotności oraz ciśnienia pogody danego dnia". Innymi słowy chuya wiesz, a mamy sierpień, gdzie u zielonych przyszli, powiedzieli "zagrasz we wszystko, lol elo" i tyle, czujesz jasną wiadomość. To samo ze Smart Delivery. Wszystko jasne. U Sony? Wszystko ciemne.

No nie wiem co tak słabo, ale niech ten Kutanagi wróci i ich tam ogarnie bo jeszcze remake Demons Souls od tych przeciętniaków z Bluepoint, może nie starczyć.

Mazzeo czemu się włamujesz ludziom na konta? 

Opublikowano

Figaro w obozie zielonych? Cudownie, kolejny potężny cios dla zielonych w tym roku

Opublikowano
56 minut temu, Figaro napisał:

Jedyne co ich ratuje to exy, które powoli zaczynają nudzić swą mechaniką na jedno kopyto

ale odwal sie od nintendo:gayos:

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Figaro w obozie zielonych? Cudownie, kolejny potężny cios dla zielonych w tym roku

jeszcze expert stoi na krawędzi przed biurem Spencera :/ 

Opublikowano

Mendrek? Pierwsze słyszę  :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

GIANT    ENEMY   CRAB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.