Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Grałeś w wow'a, chuopcze? Tam to jest dopiero eksploracja i otwarty świat :banderas:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 385,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, SlimShady napisał:

Powiedziałbym, że gameplay, eksploracja, jeden z najlepszych otwartych światów ever, ale fana WoWika takie rzeczy nie interesują.

:pawel: (pipi) jak się siedzi pod kamieniem PlayStation to nie dziwię się, że piszesz takie kocopoły. Z resztą, klapy przy każdym crapie 1st party wypisują to samo, a potem gram w Horizona, Infamous albo The Zamówionko 1869 i łapię się za głowę, że ktoś może tak bardzo nie znać się na grach że uznaje to za wyższą jakość.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

On nie gra w gry w ogóle, za dużo czasu schodzi mu na "ambitne" MMO.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

Wezyr, ale grałeś? 

:yao:

od kiedy granie w gry jest wymagane żeby je krytykować w CW?

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał:

Jak na PlayStation powstanie chociaż jedna gra o tak złożonej mechanice, tak zróżnicowanym świecie i bogatym lore to pogadamy. Już sam uproszczony crafting, który jest popłuczynami po swoich latach świetności to lata świetlne przez czymkolwiek co wydało Sony.

Opublikowano

Nie masz wstydu, że się do tego w ogóle przyznajesz, ale Białoruś, to stan umysłu.

Opublikowano

Co siedzi w głowie ludzi grających w mmo? Zwierzęta :)

Opublikowano
1 minutę temu, SlimShady napisał:

Nie masz wstydu, że się do tego w ogóle przyznajesz, ale Białoruś, to stan umysłu.

Wiesz, że WoW to pod ogromną częścią mechanik poziom nieosiągalny dla PlayStation (Wy tam lubici proste, lekkie granko do piwka), więc poszło ad personam. 

Boli? Ma boleć. :banderas: a teraz sio!

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

od kiedy granie w gry jest wymagane żeby je krytykować w CW?

od kiedy gość bez względu na to, czy jest w CW, czy nie, pisze to samo

Opublikowano
4 minuty temu, Ludwes napisał:

od kiedy gość bez względu na to, czy jest w CW, czy nie, pisze to samo

Fajnie jakbyś dał mi jakiś przykład. Pomijając GoT które mnie nie kręci a którym jarają się w temacie głównie Ci którym do dobrej zabawy wystarczy status exa na PS4.

Opublikowano
14 minut temu, SlimShady napisał:

Raczej na siedzenie w cw.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajnie jakbyś dał mi jakiś przykład. Pomijając GoT które mnie nie kręci a którym jarają się w temacie głównie Ci którym do dobrej zabawy wystarczy status exa na PS4.

no przecież to ty wszedłes przed premierą do tematu gry i wypisywales, jakimi to sucker punch nie są rzemieslnikami, jaki to ekran nie jest zayebany znacznikami, nawet odpowiadając jednemu użytkownikowi, cytuję, 'dobra gra :obama:', gdy ten zapytał co by zrobiło na nim wrażenie

Opublikowano

No @Ludwes, ale napisałem rzeczy które mi się w AAA nie podobają i wszystkie które wymieniłem są w grze, w dodatku nie jara mnie setting, ani gry Sucker Punch, więc nie wiem? Przeprosić mam Cię, że nie podoba mi się ta gra? Tak po prawdzie to chodząc po forum czytam CW poza CW bardzo często jak to MS jest zły i opinie jednoplatformowców jakie to złe, ale mam to w (pipi)u. Tutaj możemy się bawić, wiadomo że pół żartem pół serio, ale przynajmniej mówię co mi nie pasi a nie "nie miałem Xboxa, ale i tak (pipi)ać wszystko do MS".

Opublikowano

Wezyr, kurde, spoko, no daj spokój. Zapytałem dla jaj, czy grałeś (no chciałem cię ZAKASOWAC, nie), czy nie, bo po prostu widzę, że bez względu na to, czy jesteśmy w CW, czy nie, to krecisz beke z gry i ludzi, którym się gra podoba i tyle:lapka:

Opublikowano

Nie wszystko, Midtown Madness było dobre.

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

Wezyr, kurde, spoko, no daj spokój. Zapytałem dla jaj, czy grałeś (no chciałem cię ZAKASOWAC, nie), czy nie, bo po prostu widzę, że bez względu na to, czy jesteśmy w CW, czy nie, to krecisz beke z gry i ludzi, którym się gra podoba i tyle:lapka:

Wybacz mordeczko, SzczupłyZacieniony rozjuszył mnie tym atakem na W o W i k a. :lapka: 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

"Halo ma słaby artdesign"

3 godziny temu, ASX napisał:

1200px-H5G-Waypoint-Swords_of_Sanghelios

ccea88bef8865dfcca8c7856aa3bcbd8.jpg

m20term.jpg

XDDDD

Pomijając fakt że przy TLoU 2 ktoś dobrze ćpał to dowolne wnętrze opuszczonego sklepu w tej grze ma więcej w sobie Artu niż to na górze.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

XDDDD

Pomijając fakt że przy TLoU 2 ktoś dobrze ćpał to dowolne wnętrze opuszczonego sklepu w tej grze ma więcej w sobie Artu niż to na górze.

No dziwne żeby statek/baza kosmitów przypominały wnętrze zdewastowanego sklepu... :yao:. Co te klapy..

Edytowane przez Shago

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.