Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Na dobrych antydepresantach przed wieczornym pokazem jesteście skoro uważacie ze w Halo jest więcej artu niż w TLoU 2 XD

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O antydepresanty to niech się lepiej klapeusze zatroszczą. Jeszcze tylko kilka godzin.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Co by nie mówić: cokolwiek MS nie pokaże przynajmniej wiesz, że zagrasz w to w ciągu najbliższych 3-12 miesięcy, a u klapów zapowiedzi bez daty premiery na najbliższe 5 lat.

No, dotrzymują słowa. Pamiętam jak szybko po trailerze zagrałem w Scalebound.:thanks:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co by nie mówić: cokolwiek MS nie pokaże przynajmniej wiesz, że zagrasz w to w ciągu najbliższych 3-12 miesięcy, a u klapów zapowiedzi bez daty premiery na najbliższe 5 lat.

A to już wiemy dlaczego ms nie zapowiedział żadnej gry przez ostatnie 7 lat!  :)

Tylko nie rozumiem czemu nie gracie jeszcze w halo zapowiedziane 2 lata temu :)

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Tamto to gra studia SONY a takie nie mogą być złe. W przypadku roziego tylko LGBT potrafi pokonać zachwyty nad grami sony. Jedyny raz jak widziałem jego krytykę exa tak mocną (i najlepsze że niezbyt słuszną) to w przypadku ostatniego hitu nd xD 

Myślę że jakby w halo zrobili część w której silny heteroseksualny master chief bije transy i lesby to Rozi pierwszy by dał grze GOTY. 

Może spoko dla jedno platformowców którzy nie mają w co grać i dla ludzi którzy tylko AAA ogrywają. Przy tej ilości gier na tyle platform żal mi czasu na cokolwiek takiego. No to jest to tylko dla masochistów. Gra ma sprawiać frajdę i dopóki sprawia gram a jak mnie nudzi wywalam z dysku bez żalu. Nie wierzę że komuś to sprawia frajdę xD no ale ok są różne zboczenia. Oszukujcie siebie dalej ale nie wkręcajcie mi tego ;) 

Opublikowano

ODPOWIEDZ MI WEZYR CZEMU KŁAMIESZ MI PROSTO W OCZY 

Opublikowano

Ja chce znać powód dlaczego okłamałeś forumowiczów mówiąc że gry od ms wychodzą w rok od zapowiedzi  :)

Opublikowano

tlou2 wspaniały design, tylko dla osób z porażeniem mózgowym  :)

9c37071eb5e45077d3d46b17e4789123.jpg

Opublikowano

nie interesuje mnie twoja stara  ;) 

Opublikowano

To po co wrzucasz zdjęcie swojej?

Opublikowano
22 godziny temu, Pupcio napisał:

y02yq8jmai921.jpg

Nadal lepsza ekipa niż przychlasty z "Zemsta jest chvjowa part dwa". Nie wiedziałem, że na forum jest tak wiele emocjonalnie chwiejnych nastolatek, ktorym ta esmeralda się spodoba.

Opublikowano

Spokojnie to tylko krasnale ogrodowe z gry wideo :thumbsup:

Opublikowano

No to klapy ostatni moment na ewakuację do schronów. Lotnictwo strategiczne marszałka Spencera już wystartowało.

Opublikowano
15 minut temu, Czezare napisał:

No to klapy ostatni moment na ewakuację do schronów. Lotnictwo strategiczne marszałka Spencera już wystartowało.

I już straciło jeden samolot z powodu awarii - mmo fable:dynia: 

Opublikowano
17 minut temu, XM. napisał:

I już straciło jeden samolot z powodu awarii - mmo fable:dynia: 

Tak brzydko nie wolno żartować, nawet w CW:ragus:

Opublikowano

Na ten moment wiemy tylko tyle że będzie beka z tej c00rwy xboxa :dynia:

Opublikowano

To niezła nowa generacja w tym halo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.