Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, bluber napisał:

a u Sony remaster Patapona ale już dupa cicho co? 

(...)

No ale to chociaż na swojo komsole.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

PSP to konsolka do emulowania gierek z PS1

Opublikowano
3 godziny temu, SlimShady napisał:

Kolega chyba nie grał w 20 letnie Red Faction.

Grałem, fizyka była lepsza od gry.

Opublikowano

Nintendo mogloby ogarnąć pizde i wydać Super Mario Galaxy na Switcha z normalnym sterowaniem. A tu nic. :smutas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

Boty dostały bardzo dobrego Wasteland 3 ale tutaj o tym nie przeczytasz, co najwyzej gurwa przytoczą wynik z meta XD

Co za karaluchy.

Opublikowano

Może po prostu nie maja takiego bałaganu na strychu, żeby wojować multiplatformą?

Opublikowano

O c000rva, myślałem że to 100% ex na platformy MS, a tymczasem w równoległej rzeczywistości deep-silver-wasteland-3-edycja-day-one-p

XDDDDDDDDDD

@Paolo de Vesir Tak roz(pipi)ał, że te ciekawsze gry AAA wyszły albo tylko na PC (Gears Tactics) lub w lepszej formie :) 

Tymczasem na plej(pipi)e genialny Ghost of Tsushima i zielone karakany mogą tylko krzyczeć hehe ubigame.

Edytowane przez Bielik

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Może po prostu nie maja takiego bałaganu na strychu, żeby wojować multiplatformą?

Bałaganem na strychu jest wojowanie w imię jakieś konsoli, jakąkolwiek grą.

Fanboye, używający exów do walki z innymi platformami, robią tylko tym tytułom krzywdę, bo te produkcje które powinny  być postrzegane jako dzieła artystyczne, przejaw ludzkiej kreatywności, zostają sprowadzone do amunicji w głupiej nawalance z innymi platformami.

Opublikowano

Gościu ale ten temat nazywa się console wars, a nie pokój i miłość, proszę się nie odklejać od tematu.

Opublikowano

A co do Wasteland 3 to zapowiada się fajna gra, ale w gamepassie jest tyle dobra że musi niestety cierpliwie poczekać na swoją kolej.

Opublikowano

Jak będzie można bić czarnych bejsbolem tym szopem w ratchet to kupuje ps5.

Opublikowano

widze boty dalej multiplatformami wojuja:dafuq:

Opublikowano
38 minut temu, Bielik napisał:

ak roz(pipi)ał, że te ciekawsze gry AAA wyszły albo tylko na PC (Gears Tactics) lub w lepszej formie

Wyj,ebane. Jak każdy w tym temacie (a zwłaszcza klapy), mam potężną blachę i wszystko ogrywam na moim profilu Xboxowym, w ramach jednego abonamentu. :) 

Opublikowano
40 minut temu, Bielik napisał:

Gościu ale ten temat nazywa się console wars, a nie pokój i miłość, proszę się nie odklejać od tematu.

daj sobie spokój, on tu tak zawsze

ludzie tu sobie wchodzą, by bez ograniczeń napisać jakąś głupotę zakończona 'xddd', a ten co chwilę pisze tu jakieś dyrdymaly o dziełach artystycznych xd

Opublikowano

No dokładnie, ja chce się tu ponapyerdalać ostro z moimi zielonymi ziomkami A tu przyjdzie asax i płacze że wszystkie konsole są fajne i powinniśmy się trzymać za ręce xDDD 

Opublikowano

Wiadomo, że wszystkie konsole są fajne. Oprócz tej gurwy xboksa i nintendo 

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

...mam potężną blachę...

Chyba w płacie czołowym skoro piszesz że Xbox roz(pipi)ał 2020 rok. TLOU2 i GoT pozamiatało całą generacje Xboxa nie mówiąc już o BB czy DG oraz GoW czy U4... A Ty nadal jak chory sekciarz...

Opublikowano

Nie zapominajmy o genialnych CoDach za 160zł rocznie xd Srogie piguły, Sebastianie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.