Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

Śmieć nawet nie był nominowany :yao:

plejśmieć 4.5 bez gier za co miał być nominowany?  za hendrixową autostradę z perskim devem?  :)   żyły w niebieskim szambie na granicy wytrzymałości  :)  chyba nie docenili dmuchania w pada na tym middlegenie  :kaz:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O ja pierdole, niech ktoś temu botowi wgra nowe linijki tekstu albo walnie od góry bo się zaciął, Yeti chociaż co jakiś czas coś nowego do swojej listy dodawał

Opublikowano

figoś znowu agresywny jak się wspomina o jego chłopaku :) 

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

Opublikowano

Trzeba nie mieć rozumu, żeby krytykować XGP. A że robią to tylko klapy, to by się zgadzało :)

Opublikowano

NIe wiem czy poczytałeś ale to nie jest krytyka XGP jako samej usługi tylko jazda po botach które w związku z ta usługa klękają przez xboxem. XGP jako system seller:P Halo Infinity z j e b a ł o więc tłumaczą sobie wybór śmieciowego plastiku w kolorze zielonym tym że jest tam XGP... Jak im wyłączą XGP albo podniosa abonament to będą mówić że kupili Xboxa bo jest w kształcie prostopadłościanu. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozumowanie tego Listunio to każe mi sugerować, że od jutra będziemy mieli tu spokój. :)

A jutro wyłączają XGP?

Opublikowano

Listunio musi naprawdę nieznosić dobrej zabawy jeśli tak hejtuje gamepassa i całego xboxa.

Ale nie dziwi mnie to, przyroda nie znosi pustki więc to naturalne że po odejściu Mendrka (świeć panie nad jego duszą RIP) pojawił się listunio ze swoją antygamepassową krucjatą

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jutro wypi,erdalasz do podbazy.

To chyba jakiś slang. Za stary na to jeste Wezyr

4 minuty temu, ASX napisał:

Listunio musi naprawdę nieznosić dobrej zabawy jeśli tak hejtuje gamepassa i całego xboxa.

Ale nie dziwi mnie to, przyroda nie znosi pustki więc to naturalne że po odejściu Mendrka (świeć panie nad jego duszą RIP) pojawił się listunio ze swoją antygamepassową krucjatą

Ja nie nienawidze Xboxa. Spokojnie. Bawi mnie idea CW.

Opublikowano
2 minuty temu, ListuniO napisał:

Ja nie nienawidze Xboxa. Spokojnie. Bawi mnie idea CW.

to pozwól grać innym na czym chcą ;) a jeżeli nie trafia do ciebie idea setki dobrych gier do ogrania w tanim abonamencie to spoko. Ale dla wielu innych osób jest to najlepszy deal w branży, więc nie dziw się że patrzą na ciebie na odklejeńca gdy próbujesz z tym walczyć.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

to pozwól grać innym na czym chcą ;) a jeżeli nie trafia do ciebie idea setki dobrych gier do ogrania w tanim abonamencie to spoko. Ale dla wielu innych osób jest to najlepszy deal w branży, więc nie dziw się że patrzą na ciebie na odklejeńca gdy próbujesz z tym walczyć.

Ale ja nikomu nie zabraniam. CW nie jest od zabraniania tylko od polewania z wyborów. Myslisz że ja uważam że moja opinia na temat XGP kogokolwiek obchodzi na tyle żeby z niego zrezygnować? No aż takim szaleńcem nie jestem. 

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

czyli to wszystko nie na poważnie, rozumiem ;)

Co do ceny obu nextgenów, mysle w tym miesiącu wszystko się wyjaśni. $ony i M$ planowały swój streamy na sierpień, oba wydarzenia zostały przełożone na wrzesień w oczekiwaniu na to co zrobi druga strony. Ale chyba dobrnęliśmy do momentu kiedy nie ma już sensu zwlekać. W końcu amerykanie mają do zapowiedzenia jeszcze drugą konsole, a zostały im tylko 2 miesiące żeby uświadomić konsumentom że taka konsola jak Xbox Series S istnieje.

Co $ony to oni mają większą swobodę w wyczekiwaniu konkurencji, bo poza ceną w zasadzie wszystko już wiadomo, mają zapowiedziane 2 konsole, gry na najbliższe miesiące. Przydałyby się ewentualnie jakieś informacje o wstecznej kompatybilności, systemie czy więcej szczegółów technicznych ,ale to nie są to informacje bez których nie można żyć. Więc mogą jeszcze czekać

Więc spodziewam się że w najbliższych dniach M$ zapowie co ma do zapowiedzenia, a chwilę potem $ony reakcyjnie spróbuje podciąć ich cenowo, jak to mieli w zwyczaju. Zobaczymy czy znowuim się uda ;)

Opublikowano
21 minut temu, ASX napisał:

czyli to wszystko nie na poważnie, rozumiem ;)

A bralbys na poważnie chłopków którzy piszą ze PlayStation to śmieć i coorwa a pod nickiem podają PSN ID?

Opublikowano

na tym forum ludzie wypisują różne dziwne rzeczy, a nazywanie jakieś konsoli śmieciem (czy chodzi o konsole  $ony czy M$) niespecjalnie mnie rusza.

Opublikowano

Co że niby xbox nie jest bezużytecznym kawałkiem plastiku??? Asax obudź się już się, 7 generacja konsol dawno się skończyła A xbox został ŚMIECIEM bez gier  :)

Opublikowano

Generalnie to trudno brać na poważnie kogokolwiek kto gra w giereczki wideło dla dzieci.

Opublikowano
32 minuty temu, ListuniO napisał:

A bralbys na poważnie chłopków którzy piszą ze PlayStation to śmieć i coorwa a pod nickiem podają PSN ID?

To się nazywa świadomy gracz. Trzeba mieć do czynienia z coorwą aby subiektywnie nazwać ją coorwą.

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał:

Co że niby xbox nie jest bezużytecznym kawałkiem plastiku??? Asax obudź się już się, 7 generacja konsol dawno się skończyła A xbox został ŚMIECIEM bez gier  :)

Te SEÑOR, ale nie FOLGUJ sobie, co? ;) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
  • Autor

Korzystaj Pupcio z seniorowania nad Wezyrem póki możesz.

Opublikowano

W końcu te śmierdzące lenie z administracji to ogarną? Nice  :)

Opublikowano

Zastanawiałem się kogo po śmierci Mendrka klapy wyznaczą ze swojego grona do obsmarowywania XGP. Listerine? Zero zaskoczenia...

Opublikowano

Jeśli nowe gierki od Sony zaczną wychodzić równocześnie na PC no to wówczas hatfu na plejstacje i PCMR. 

Póki tak nie jest to jak pupcio powiedział - xbox śmieć bez gier :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.