Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Nie widziałem jeszcze gry usługi, która day1 była dopracowana, miała content i społeczność była zadowolona. Widziałem za to mnóstwo tytułów, które w dniu premiery były zabugowane, nie miały contentu i były yebane zarówno przez recenzentów jak i graczy. 

The Division 2 było odyebane perfekcyjnie na premiere

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Forza Horizon 4 to też pozytywny przykład zayebiście zrobionej gry usługi na premiere.

no i też jest elegancko wspierana, wydaje mi się bo co odpalam grę to pojawiają się jakieś nowe ikonki z nowymi aktywnościami.

Tak czy siak uczciwiej jest patrzeć jak jakaś dana gra wygląda teraz, a nie patrzeć na to jaki poziom prezentował dany tytuł kilka miesięcy albo lat temu, bo nikt przecież nie ma maszyny do cofania czasu i nie ma co żyć przeszłością.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

Zieloni na tym forum to zawsze była patologiczna rodzina, kłótnie i wyzwiska to niestety ich domena  :( po rodzinne ciepełko zapraszamy do niebieskiego domu  :)

Rodzinne ciepelko z Yetim i Listunio w jednym gronie... Z pewnością :yao:

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Rodzinne ciepelko z Yetim i Listunio w jednym gronie... Z pewnością :yao:

a na wszystko patrzy z nieba Mendrek :) 

edit: ten YETI w temacie PS5 XDDD odklejka na całego

fejkowe okładki i wiara, że n-te soulsy (w dodatku remake najsurowszej jedynki) to dla dla której ludzie pobiegną do sklepu po PS5 :pawel: ale świr, pod kopułą bałagan jak w Warszawie po 44

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał:

Zieloni na tym forum to zawsze była patologiczna rodzina, kłótnie i wyzwiska to niestety ich domena  :( po rodzinne ciepełko zapraszamy do niebieskiego domu  :)

Tak, tak. Nie to co na PSNie naje,bany jano czy masorz :kaz:

12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak się dzisiaj ma?

No miała duże DLC, które wyszło jakiś czas temu, do tego jakieś sezonowe wyzwania i ma dostać kolejny dodatek niedługo, żyje ogólnie no ale to gra raczej skupiona na PVE więc takie gry nie żyją bardzo długo 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

fejkowe okładki i wiara, że n-te soulsy (w dodatku remake najsurowszej jedynki) to dla dla której ludzie pobiegną do sklepu po PS5 :pawel: ale świr, pod kopułą bałagan jak w Warszawie po 44

ciekawe co mają pod kopułą ludzie, którzy kupią x-śmiecia na premierę, konsole bez gier, dostępną jako aplikacja na laptopie. Pewnie rzadkie guwno, nie wiadomo czy chłopskie czy dziecięce, ale rozrobione na rzadko.

Opublikowano

Hahah, beka z tej aplikacji.
6e88d91d53fc21e40e5cb313acc67c05.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

nikt przecież nie ma maszyny do cofania czasu i nie ma co żyć przeszłością.

A ja myślałem, że boty mają maszynę do cofania czasu dlatego grają ciągle we wsteczną kompatybilność i tak nią walczą :kaz:

Opublikowano

wsteczna fajna sprawa, nie trzeba wyciągać xboxa 360 z szafy, z przyjamnością skończyłem też Conkera Live&Reload w natywnym 4k w tej generacji. Ale wiadomo najważniejsze są nowe gry

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

Tak czy siak uczciwiej jest patrzeć jak jakaś dana gra wygląda teraz, a nie patrzeć na to jaki poziom prezentował dany tytuł kilka miesięcy albo lat temu, bo nikt przecież nie ma maszyny do cofania czasu i nie ma co żyć przeszłością.

Uczciwie to by było za połowę ceny gry sprzedawać z takim wybrakowanym contentem, to jeszcze można przymknąć oko, ale nie za 249 zł.

Opublikowano

no to nie jest w porządku i też mnie to wkurza w dzisiejszej branży, ale wiesz nikt cię nie zmusza do kupowania wybrakowanych produktów. Gracze głosują portfelami jeżeli im się gra podoba to chętnię za nią zapłacą, a jeśli uznają że jest niewarta pieniędzy to zazwyczaj tytuł zalicza spektakularną klape.

Opublikowano

Byłem właśnie w media expert i beka z tych nowych okładek EA Sports, oni faktycznie tym gównem wysmarowali wszystkie swoje sportowe serie xd Ta firma nie ma żadnej godności, pomysłowości, ani zmysłu artystycznego.

Opublikowano

Mówisz o tej ślicznej okładce fify? Okej 

Opublikowano

Dobra MS wyłożył kawę na ławę i zaraz robi się bardziej ekscytująco

Opublikowano

wyobrażacie sobie jakby teraz sony wyszlo z 599 US DOLLARS? :pawel: 

Opublikowano

Czy to duzo za sprzet wysokiej klasy na lata?

Opublikowano

Piękne oranie tej kurwy plejstesion xd kto to teraz kupi? 

Xbox All Access w cebulandii przecież to będzie hit sprzedażowy xd fajnie ze dorzucają do tego programu ultimate gamepass 

Opublikowano

Xbox S nawet lepsze od PS5. To teraz się będzie paliła dupa. Jestem ciekawy tego abonamentu all pass, bo jestem skłonny brać ten interes skoro w pakiecie dostajesz ultimate gamepass.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ultimate gamepass  i EA Play razem to będzie najlepsza platforma do gier multiplatformowych do tego wydajniejsza konsola , PS5 kupię jak wyjdzie parę exów do ogrania za parę lat.

Opublikowano

Xbox Series X za 499 dolarów już oficjalnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.