Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Nie widziałem jeszcze gry usługi, która day1 była dopracowana, miała content i społeczność była zadowolona. Widziałem za to mnóstwo tytułów, które w dniu premiery były zabugowane, nie miały contentu i były yebane zarówno przez recenzentów jak i graczy. 

The Division 2 było odyebane perfekcyjnie na premiere

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 409,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Forza Horizon 4 to też pozytywny przykład zayebiście zrobionej gry usługi na premiere.

no i też jest elegancko wspierana, wydaje mi się bo co odpalam grę to pojawiają się jakieś nowe ikonki z nowymi aktywnościami.

Tak czy siak uczciwiej jest patrzeć jak jakaś dana gra wygląda teraz, a nie patrzeć na to jaki poziom prezentował dany tytuł kilka miesięcy albo lat temu, bo nikt przecież nie ma maszyny do cofania czasu i nie ma co żyć przeszłością.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

Zieloni na tym forum to zawsze była patologiczna rodzina, kłótnie i wyzwiska to niestety ich domena  :( po rodzinne ciepełko zapraszamy do niebieskiego domu  :)

Rodzinne ciepelko z Yetim i Listunio w jednym gronie... Z pewnością :yao:

Opublikowano
2 minuty temu, Shago napisał:

Rodzinne ciepelko z Yetim i Listunio w jednym gronie... Z pewnością :yao:

a na wszystko patrzy z nieba Mendrek :) 

edit: ten YETI w temacie PS5 XDDD odklejka na całego

fejkowe okładki i wiara, że n-te soulsy (w dodatku remake najsurowszej jedynki) to dla dla której ludzie pobiegną do sklepu po PS5 :pawel: ale świr, pod kopułą bałagan jak w Warszawie po 44

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał:

Zieloni na tym forum to zawsze była patologiczna rodzina, kłótnie i wyzwiska to niestety ich domena  :( po rodzinne ciepełko zapraszamy do niebieskiego domu  :)

Tak, tak. Nie to co na PSNie naje,bany jano czy masorz :kaz:

12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak się dzisiaj ma?

No miała duże DLC, które wyszło jakiś czas temu, do tego jakieś sezonowe wyzwania i ma dostać kolejny dodatek niedługo, żyje ogólnie no ale to gra raczej skupiona na PVE więc takie gry nie żyją bardzo długo 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

fejkowe okładki i wiara, że n-te soulsy (w dodatku remake najsurowszej jedynki) to dla dla której ludzie pobiegną do sklepu po PS5 :pawel: ale świr, pod kopułą bałagan jak w Warszawie po 44

ciekawe co mają pod kopułą ludzie, którzy kupią x-śmiecia na premierę, konsole bez gier, dostępną jako aplikacja na laptopie. Pewnie rzadkie guwno, nie wiadomo czy chłopskie czy dziecięce, ale rozrobione na rzadko.

Opublikowano

Hahah, beka z tej aplikacji.
6e88d91d53fc21e40e5cb313acc67c05.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano
23 minuty temu, ASX napisał:

nikt przecież nie ma maszyny do cofania czasu i nie ma co żyć przeszłością.

A ja myślałem, że boty mają maszynę do cofania czasu dlatego grają ciągle we wsteczną kompatybilność i tak nią walczą :kaz:

Opublikowano

wsteczna fajna sprawa, nie trzeba wyciągać xboxa 360 z szafy, z przyjamnością skończyłem też Conkera Live&Reload w natywnym 4k w tej generacji. Ale wiadomo najważniejsze są nowe gry

Opublikowano
43 minuty temu, ASX napisał:

Tak czy siak uczciwiej jest patrzeć jak jakaś dana gra wygląda teraz, a nie patrzeć na to jaki poziom prezentował dany tytuł kilka miesięcy albo lat temu, bo nikt przecież nie ma maszyny do cofania czasu i nie ma co żyć przeszłością.

Uczciwie to by było za połowę ceny gry sprzedawać z takim wybrakowanym contentem, to jeszcze można przymknąć oko, ale nie za 249 zł.

Opublikowano

no to nie jest w porządku i też mnie to wkurza w dzisiejszej branży, ale wiesz nikt cię nie zmusza do kupowania wybrakowanych produktów. Gracze głosują portfelami jeżeli im się gra podoba to chętnię za nią zapłacą, a jeśli uznają że jest niewarta pieniędzy to zazwyczaj tytuł zalicza spektakularną klape.

Opublikowano

Byłem właśnie w media expert i beka z tych nowych okładek EA Sports, oni faktycznie tym gównem wysmarowali wszystkie swoje sportowe serie xd Ta firma nie ma żadnej godności, pomysłowości, ani zmysłu artystycznego.

Opublikowano

Mówisz o tej ślicznej okładce fify? Okej 

Opublikowano

Dobra MS wyłożył kawę na ławę i zaraz robi się bardziej ekscytująco

Opublikowano

wyobrażacie sobie jakby teraz sony wyszlo z 599 US DOLLARS? :pawel: 

Opublikowano

Czy to duzo za sprzet wysokiej klasy na lata?

Opublikowano

Piękne oranie tej kurwy plejstesion xd kto to teraz kupi? 

Xbox All Access w cebulandii przecież to będzie hit sprzedażowy xd fajnie ze dorzucają do tego programu ultimate gamepass 

Opublikowano

Xbox S nawet lepsze od PS5. To teraz się będzie paliła dupa. Jestem ciekawy tego abonamentu all pass, bo jestem skłonny brać ten interes skoro w pakiecie dostajesz ultimate gamepass.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ultimate gamepass  i EA Play razem to będzie najlepsza platforma do gier multiplatformowych do tego wydajniejsza konsola , PS5 kupię jak wyjdzie parę exów do ogrania za parę lat.

Opublikowano

Xbox Series X za 499 dolarów już oficjalnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.