Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyli kolejny teoretyk Xboxa i plucie jadem dla plucia. Pięknie Cię wczoraj Phil upokorzył i to w 25-cio lecie PlayStation.

Bądź proszę tak łaskawy i wreszcie ztjm. :) 

Ty czytasz coś czy wpadasz tu jak oszalały bot ze ślina na pysku i ładujesz posta? Napisałem ze miałem xboxa ale ze okazał się guanem bez gier to bez żalu sprzedałem. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

I kto ma z tego powodu niszczył mieszkania, boty czy klapy? :kaz:

Opublikowano
12 minut temu, ListuniO napisał:

Ty czytasz coś czy wpadasz tu jak oszalały bot ze ślina na pysku i ładujesz posta? Napisałem ze miałem xboxa ale ze okazał się guanem bez gier to bez żalu sprzedałem. 

A (pipi) kogo to obchodzi, że nienawidzisz xboxa, bez kitu, masz jakąś potrzebę uzewnętrzniania się to idź do psychologa. 

Opublikowano

Po przeczytaniu poprzedniej strony:

Ehh kurła kiedys to było CW... A teraz jakieś listunie, bzdurasy i inne 20centymetry

cripple-fight.gif?fit=200,200&ssl=1

Opublikowano
35 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli sam fakt, że gra jest dostępna gdzieś indziej od razu ją deprecjonuje i nie jest warta uwagi? Niech mnie (pipi) :pawel:

Od razu się to przypomina:

Opublikowano
29 minut temu, ListuniO napisał:

Pokaż gamertaga teoretyku. Zobaczymy co tam ograłeś i się razem pośmiejemy. :)

Opublikowano
13 minut temu, Hum napisał:

Po przeczytaniu poprzedniej strony:

Ehh kurła kiedys to było CW... A teraz jakieś listunie, bzdurasy i inne 20centymetry

cripple-fight.gif?fit=200,200&ssl=1

No kiedyś to było, kurrrrłłłła :sandał:

Niestety większość użytkowników xboxa na forum to miękkie faje i mają safespace na discordzie :usmiech:

Edit: zmieniam "w Polsce" na "forum"

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Nie, co najwyżej mentalnie. Chyba Sony sflashowało ten sam BIOS dwóm różnie wyglądającym androidom, jednemu ucięli palec dla pewności i puścili w świat

Ja pie,rdole rykłem na głos jak wyobraziłem sobie scene z Terminatora dwójki jak wchodzi nagi mendrek do baru i rzuca tekstem - I need your clothes, your boots, your motorcycle

Opublikowano

można się śmiać z braku gierek, ale trzeba przyznać, że M$ umie w marketing, Sony daleko w polu szuka chyba kolejnego wiatraka do konsoli

Opublikowano

To bylo w jedynce.

Opublikowano

Po ostatnich revealach zielonych powiem tak: gdyby cesarz Spencer i jego kamanda ewidentnie nie spyerdolili w kwestii Halo Infinite to niebieska curwa miałaby w tym momencie szczelną torbę nylonową na łbie, a tak to zrobiła się mała dziurka i dziffka ma jeszcze czym oddychać:rayos:

Opublikowano

Idź tam pograć w guitar hero czezaro :pawel:

Opublikowano

Kolejny kupiony głośnikiem. Ja j.eb.ie, jak Wam niewiele do szczęścia potrzeba. To chomik mojej córki jest bardziej wymagający. 

Opublikowano

no gdyby 343 dowiozło z Halo Infnite, to oferta Xboxa byłaby rewelacyjna. A tak jest ich propozycja jest "tylko" bardzo dobra. Brakuje jakieś mocnej gry na start.

Opublikowano
26 minut temu, Mejm napisał:

To bylo w jedynce.

mejm weź tabletki na alzheimera 

Opublikowano

Mejm chyba nie dasz sobie tak w kasze dmuchać jakiemuś szczeniakowi?

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

Brakuje jakieś mocnej gry na start.

:banderas:

Nie spodziewaj się tez mocnych gier po starcie:)

Opublikowano

zapomniał przecież

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dawaj GamerTaga teoretyku.

TjtaiO8.png

PlaintiveBronzeDrake-size_restricted.gif

Opublikowano

lisciu.no1 lub lisciu1982 - chyba ale szczerze nie pamietam. Stworzyłem go dla Xboxa i nie wińcie mnie za to ze chce o tej dziadowskiej konsoli zapomnieć :)

Opublikowano

Jak na ten rocznik to trochę słabo jak w gierki zacząłeś w 95 dopiero. 

Opublikowano

Czyli masz prawie 40 lat na karku i wypisujesz takie bzdury? Myślałem że fanboystwo to głupota głupota wieku dziecięcego i  coś z czego się wyrasta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.